eleozz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 μιας και πιάσαμε τα περιφερειακά είπαμε να μοντάρουμε και το keybord (πληκτρολόγιο). μια εύκολη λύση είναι να του αλλάξουμε χρώμα αλλα επειδή μας αρέσει να παιδευόμαστε ας κάνουμε κάτι πιο πολύπλοκο. προς το παρόν έχουμε μπλε ποντίκι(το ποντίκι ) οποτε θα κάνουμε μπλε και το πληκτρολόγιο!!! είπαμε δεν θα αλλάξουμε χρώμα οποτε...τι να κάνουμε? το πληκτρολόγιο είναι αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και φτηνά πληκτρολόγια τις αγοράς αγορασμένο από e-shop. καταλάθος έπεσε στα χερια μας και αυτό...(το αγόρασα πριν από καιρό επειδή μου άρεσε αλλα καμια η χρήση του μέχρι τώρα) δυστυχώς το συγκεκριμένο συνδέεται με το PSU σε 4pin και όχι με USB(είναι άλλη έκδοση του προϊόντος) αρχίζουμε λοιπόν να διαλύουμε το πληκτρολόγιο και να αφαιρούμε ένα ένα τα κουμπιά (αφού έχουμε κράτηση το σχεδιάγραμμα τον πλήκτρων για το που θα ξαναμπούν είτε σε ένα χαρτί είτε με φωτογραφίες) ανοίγουμε μερικές τρύπες από εκεί που θα περάσει το καλωδιάκι μας το "dremelaki" μας συνεχίζεται
eleozz Δεκέμβριος 29, 2007 Author #2 Δεκέμβριος 29, 2007 αφού αφαιρέσαμε όλα τα πλήκτρα και ανοίξαμε τις τρύπες συνεχίζουμε με... μερικές ακόμα φωτογραφίες χύμα στο κύμα τα πλήκτρα και το "neon" μας αυτό θα μας δημιουργήσει ένα μικρό προβληματάκι και στο σκοτάδι και ξανά συνεχίζεται
eleozz Δεκέμβριος 30, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 30, 2007 πάμε να περάσουμε το string στο πληκτρολόγιο εδώ έχουμε ένα μικρό προβληματάκι: το string κουνιέται πέρα δώθε ανάμεσα στα πλήκτρα οποτε θα χρειαστεί να το κολλήσουμε θα χρησιμοποιήσουμε μια κόλα γενικής χρήσης και όχι τίποτα το σπουδαίο αρχίζουμε να κολλάμε λοιπόν στο τέλος πήραμε κάτι σαν... αυτό μέχρι τώρα δείχνει υπέροχο δεν συμφωνείτε? για να δούμε και την συνεχεια βάζουμε ότι βγάλαμε στο πληκτρολόγιο με την αντίθετη σειρά απότι τα βγάλαμε :alien: δεν θέλω σχόλια για τα νύχια μου ας το συνδέσουμε λοιπόν πλακίτσα και με κλειστά τα φώτα δυστυχώς στις φωτογραφίες δεν φαίνεται τόσο ωραία όσο στην πραγματικότητα σας ακούω
SHOG Δεκέμβριος 30, 2007 #4 Δεκέμβριος 30, 2007 GoooD! Είχα σκεφτεί γιατί κανείς κατασκευαστής πληκρολογιών δεν βγάζει κάποιο φωτιζόμενο...Μας έδωσες τη λύση!
eleozz Δεκέμβριος 30, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από SHOG [Σήμερα, στις 16:16] GoooD! Είχα σκεφτεί γιατί κανείς κατασκευαστής πληκρολογιών δεν βγάζει κάποιο φωτιζόμενο...Μας έδωσες τη λύση! υπάρχει κάτι παρόμοιο που φωτίζουν τα πλήκτρα αλλα είναι ολίγον τι ακριβούτσικο :sick: G15
SHOG Δεκέμβριος 30, 2007 #6 Δεκέμβριος 30, 2007 Ooooops!!! Χτυπάει αρκετά για Πληκτρολόγιο...!δεν μου κάνει εντύπωση που είναι της logitech:drool:
jpavly Δεκέμβριος 30, 2007 #8 Δεκέμβριος 30, 2007 Πολύ καλός ο eleozz! ’ντε να ανεβαίνουν οι μόντες Αρχική απάντηση από SHOG GoooD! Είχα σκεφτεί γιατί κανείς κατασκευαστής πληκρολογιών δεν βγάζει κάποιο φωτιζόμενο... Μας έδωσες τη λύση! Ψάξτε για Keysonic
Cube8 Δεκέμβριος 30, 2007 #9 Δεκέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από eleozz [Σήμερα, στις 18:20] υπάρχει κάτι παρόμοιο που φωτίζουν τα πλήκτρα αλλα είναι ολίγον τι ακριβούτσικο :sick: G15 Αυτό δεν είναι πληκτρολόγιο! !!!!! Είναι synthesizer!!!
eleozz Δεκέμβριος 30, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 30, 2007 βασικά το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο χρειάζεσαι ένα χρόνο για να το μάθεις και ένα χρόνο για να το συνηθίσειςειδικά αν εχις συνηθίσει το ctrl στο αριστερό σου χέρι και το spamarisυποτίθεται βολεύει σε games αλλα εμενα δεν με βόλεψε καθόλου (το πήρε ένας γνωστός μου)ψιλό πατάτα μου φάνηκε
Cube8 Δεκέμβριος 30, 2007 #12 Δεκέμβριος 30, 2007 Τώρα το βλέπω πρώτη φορά Έχω δει παρόμοια, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο! Βέβαια, ούτε εμένα θα με βολέψει.
JohnnyX Δεκέμβριος 30, 2007 #13 Δεκέμβριος 30, 2007 πολυ ωραιο αλλα μια ερωτηση..αν καταλαβαινω καλα το string Θελει 12V..το πληκτρολογιο παιρνει 5V..οποτε τι εκανες?
eleozz Δεκέμβριος 30, 2007 Author #14 Δεκέμβριος 30, 2007 ακριβώς αυτό είναι το μονο μειονέκτημα το έχω συνδεμένο με το τροφοδοτικό υπάρχει μια ακόμα έκδοση του string που συνδέεται με usb αλλα δεν μπόρεσα να το βρω αν κάποιος κάνει το mod του συνιστώ να πάρει neon string που συνδέεται με usb εδώ φαίνεται το κόκκινο μαύρο καλώδιο που βγαίνει από το πληκτρολόγιο μαζί με το καλώδιο του πληκτρολογίου
gkatsogr Δεκέμβριος 31, 2007 #15 Δεκέμβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από SHOG GoooD! Είχα σκεφτεί γιατί κανείς κατασκευαστής πληκρολογιών δεν βγάζει κάποιο φωτιζόμενο...Μας έδωσες τη λύση! http://www.xoxide.com/blpsilke.html
Cube8 Δεκέμβριος 31, 2007 #16 Δεκέμβριος 31, 2007 :worship: :worship: :worship: Δε λέω, καλά είναι τα έτοιμα, αλλά άλλη φάση να το κάνεις μόνος σου... ειδικά αν η μάρκα που έχεις δε βγάζει φωτιζόμενο.
dubber Δεκέμβριος 31, 2007 #17 Δεκέμβριος 31, 2007 Μπορώ να πω ότι εν τέλει, το αποτέλεσμα δεν αξίζει του κόπου και του χρόνου. Αυτό που είδα στις φωτογραφίες δεν μου άρεσε καθόλου. Καλή σκέψη/προσπάθεια πάντως.
DarkSaga Δεκέμβριος 31, 2007 #18 Δεκέμβριος 31, 2007 καλή προσπάθεια αλλά αποτυχημένη(χρηστικά) θα έλεγα, φωτίζεις από κάτω τα πλήκτρα.τα έτοιμα xoxide , keysonic είναι λειτουργικά το βράδυ?τα έχει δοκιμάσει κανείς?μήπως σου τσακίζουν το μάτι?
anubis Δεκέμβριος 31, 2007 #19 Δεκέμβριος 31, 2007 http://www.xoxide.com/blpsilke.html αυτό που το βρίσκουμε ρε παίδες?
SHOG Δεκέμβριος 31, 2007 #20 Δεκέμβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από gkatsogr [Σήμερα, στις 09:27] http://www.xoxide.com/blpsilke.html :banging: Τα σπάνε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.