Jump to content

Βοήθεια με νέα σύνθεση στα ~900 Ευρώ

Φάνης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά!

Ένας φίλος μου, καθότι τελείως άσχετος από αυτά, μου ζήτησε βοήθεια για να στήσει ένα PC με κάπως περιορισμένο budget.

Ο βασικότερος σκοπός στον οποίο θέλει να τον εξυπηρετεί είναι το gaming.

Το θέμα είναι ότι όπως προανέφερα, το budget του είναι κάπως περιορισμένο αφού σκοπεύει να δώσει maximum 900 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της οθόνης, ηχεία, πήκτρολόγιο, ποντίκι.

Μου είπε οτι έχει 2 επιλογές:

1. Ή να δώσει ντούκου ~900 ώστε να έχει τα βασικά και σιγά σιγά να προσθέσει ότι χρειάζεται (πχ. 2ο σκληρό για δεδομένα, μια κάρτα ήχου, ένα 2ο drive κλπ.)

2. Ή να αρχίσει να το στήνει κομμάτι κομμάτι με τον καιρό, όπου ναι μεν θα μπορέσει να ανεβάσει τον προυπολογισμό (1000-1100 απότι κατάλαβα...) αλλά θα ήθελε κάτι έτοιμο, οπότε μάλλον τείνει προς την πρώτη επιλογή...

Έχετε κάποιες συνθέσεις υπ'όψιν σας;

Ίσως μπορείς να πας σε 500άρι δίσκο αλλα πιστεύω καλύτερα να μην πας και να πάρει αλλον ένα 320 αργότερα

Αρχική απάντηση από Φάνης

Ο βασικότερος σκοπός στον οποίο θέλει να τον εξυπηρετεί είναι το gaming.

Αρχική απάντηση από crio

κάρτα γραφηκών:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=971243

Μηπως κατι τετοιο θα ηταν καλυτερο?:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.