Jump to content

Tι εχει γινει με το 134 bh

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

Ρε παιδιά, αφού ο πΟΤΕ δεν έχει προβλήματα, τι το χρειάζεστε το 134? :laughing:

Σε προλάβανε τα γεγονότα Wizard! μεγάλη αντιπάθεια έχεις με τον ΟΤΕ από ότι φαίνεται :D :OT:

Το θέλουμε ρε συ. Εσείς με τους εναλλακτικούς που έχετε υπηρεσίες "Μουσικής αναμονής" τις οποίες απολαμβάνετε με τις ώρες είστε καλύτεροι δηλαδή? ε να μην έχουμε και εμείς κάτι παρόμοιο? Αν και σε εμάς τα καθάρματα απαντάνε πριν τελειώσει το τραγούδι. Ούτε μια εγγραφή μουσικού προγράμματος της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε..... :p

:OT: άντε να γεμίσουμε όλο το forum με off topic :getlost:

Αρχική απάντηση από yanni

Το θέλουμε ρε συ. Εσείς με τους εναλλακτικούς που έχετε υπηρεσίες "Μουσικής αναμονής" τις οποίες απολαμβάνετε με τις ώρες είστε καλύτεροι δηλαδή? ε να μην έχουμε και εμείς κάτι παρόμοιο? Αν και σε εμάς τα καθάρματα απαντάνε πριν τελειώσει το τραγούδι. Ούτε μια εγγραφή μουσικού προγράμματος της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε..... :p

Εγραψες!!! :hehe:

το χρειαζόμαστε για να κάνουμε αναβάθμιση σε 10 εργάσιμες.

εγω θα ελεγα οτι το χρειαζομαστε για να κανουμε τηλεφωνικη αναβθμιση στα 24 mbit μεσα σε μερικες ωρες (γιατι ετσι ειναι στην πραγματικοτητα ) :devil:

Αρχική απάντηση από KoMM

το χρειαζόμαστε για να κάνουμε αναβάθμιση σε 10 εργάσιμες.

Αρχική απάντηση από hayabusa

εγω θα ελεγα οτι το χρειαζομαστε για να κανουμε τηλεφωνικη αναβθμιση στα 24 mbit μεσα σε μερικες ωρες (γιατι ετσι ειναι στην πραγματικοτητα )

Καλά, είστε απίστευτοι...

Τη μία παραπονιέστε, την άλλη λέτε ότι ο πΟΤΕ πετάει και σας αναβαθμίζει σε λίγες ώρες.

Εδώ άλλα λέτε: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=648774#post648774

Κι αν τα έλεγε κάποιος για εναλλακτικό, θα πέφτατε να τους κράξετε ότι είναι τεμπελχανιό και ανοργάνωτοι...

Τη μία παραπονιέστε, την άλλη λέτε ότι ο πΟΤΕ πετάει και σας αναβαθμίζει σε λίγες ώρες.

Κι αν τα έλεγε κάποιος για εναλλακτικό, θα πέφτατε να τους κράξετε ότι είναι τεμπελχανιό και ανοργάνωτοι...

αλλο αυτο ρε μαγε...εφταιγα και εγω εκει γιατι δεν το εψαξα προηγουμενως και δεν τους ρωτησα...

περνα και απο εδω να πεις την γνωμη σου http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45582 :)

Εγώ που μένω 8 μήνες επαρχία και τους υπόλοιπους Αθήνα πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να μην είμαι σε ΟΤΕ, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο. Σίγουρα έχω παράπονα -σε κάθε καταιγίδα τρωω d/c άλλοτε για 1 λεπτό άλλοτε για 1 ωρα-. Παίρνω όμως καπάκια στο 134 και το σηκώνει κάποιος και μου λέει τι παίζει και πότε θα φτιαχτεί -ας πούμε..-Τι διαφορά θα κάνει ο εναλλακτικός;

Όοοοοταν με το καλό υπάρξει κ άλλο δίκτυο απαν, θα το δοκιμάσω.

Όσο για τη σύνδεση στην Αθήνα, εγώ δεν μπαίνω σε ΚΑΜΙΑ διαδικασία να αλλάξω πάροχο γιατί αν 1/1.000.000 κάνει 1 μήνα, δεν μπορώ να κρεμάσω 3 άτομα που έχουν άμεση ανάγκη το τηλέφωνο, και όλα αυτά για να μην έχω το πάγιο του ΟΤΕ, που η διαφορά θα φύγει στα τηλέφωνα -κινητά-.

Στους τυφλούς και πάλι βασιλεύει ο μονόφθαλμος ιμο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.