inlovem Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 ρε παιδες σημερα αγορασα 2x 8800gt για να κανω sli... το συστημα μου ειναι το συστημα της υπογραφης μου.. .. οι καρτες ειναι BFG OC2 με def συχνοτες... core 675mhz shader clock 1674mhz και memmory 1950 mhz... το σκορ με την μια καρτα ειναι το sceen shot που εκανα ποστ,, τωρα οταν ενεργοποιω σλι το ιδιο ειναι.. http://i17.tinypic.com/8ek5uzq.jpg
mariosalice Δεκέμβριος 28, 2007 #2 Δεκέμβριος 28, 2007 Κάνε πλήρη απεγκατάσταση οδηγών σε winXP με το driver cleaner pro και επανεγκατάσταση των τελευταίων οδηγών.Μετά απλά ενεργοποίησε το SLI εκεί που λέει set SLI configuration και μην πειράξει τίποτα άλλο.
inlovem Δεκέμβριος 28, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 28, 2007 χρονια πολλα κατα αρχας..ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. τωρα να το δοκιμασω και να σου πω... παντος ενα περιεργο πραγμα στο bios εκει που λει κατι για sli αν βρεθηκε κατι τετοιο λεει not found
inlovem Δεκέμβριος 28, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 28, 2007 ευχαριστω Μαριε... που το η3ερες? αυτο ειναι σκορ με το q6600 στα 3ghz μακαρι να πηγαινε περισσοτερο... και οι καρτες def... τωρα παω να πηραξω και τις καρτε να δουμε τι θα βγει.. εχω διαβασει πολυ αυτα που μου εγραψες στο θρετ για την striker... καμια συμβουλη να μου δωσεις καμια ρυθμηση να κανω....
mariosalice Δεκέμβριος 29, 2007 #5 Δεκέμβριος 29, 2007 Πολύ δυνατό score για default my friend.Να υπερχρονίσεις επεξεργαστή μνήμες από BIOS και τις κάρτες με το rivatuner (και να βάλεις LOD+3).Σε βοηθάει και ο καιρός που κάνει πολύ κρύο.Ντύσου γερά, άνοιξε το παράθυρο βάλε ανεμιστήρες στο full να φυσάνε NB και κάρτες και ξεκίνα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.