Jump to content

format se laptop

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια γεια σας και χρονια πολλα. Εχω ενα λαπτοπ ενος φιλου μου και θελω να του κανω φορματ. Ειχε αγορασει το λαπτοπ αλλα δεν τον χρησιμοποιουσε, και μετα απο 30 μερες κλειδωσαν τα windows (vista).

Λοιπον εχω ενα cd των vista home premium. Πειτε μου πως θα κανω το φορματ, για να τα ξανα περασω παλι τα vista.

Αν συνδεσω το λαπτοπ με το δικο μου pc με usb, λετε να μπορω να το κανω (απο το δικο μου) το φορματ.

:help: :help: :help: :help: :help:

οκ. αυτο εκανα απλα στην αρχη δεν bootαρε απο το cd.

τωρα πως θα κανω ενεργοποιηση? δεν μπορουσα να του βαλω ιντερνετ και δεν εχω βαλει τον κωδικο των vista. μετα πως θα το ρυθμισω να του δωσω ιντερνετ?

Ρε παιδια εκανα φορματ ξανα περασα τα vista αλλα δεν περναει τους drivers τις καρτας γαρφικων. τους κατεβασα απο νετ αλλα παλι δεν τους περναει. Η καρτα γραφικων ειναι πανω στη μητρικη και εχει chipset intel.

Τι αλλο μπορω να κανω για να περασω τους drivers?????

Αρχική απάντηση από ennia [Χθες, στις 11:01]

Ρε παιδια εκανα φορματ ξανα περασα τα vista αλλα δεν περναει τους drivers τις καρτας γαρφικων. τους κατεβασα απο νετ αλλα παλι δεν τους περναει. Η καρτα γραφικων ειναι πανω στη μητρικη και εχει chipset intel.

Τι αλλο μπορω να κανω για να περασω τους drivers?????

Το windows update δεν τους βρίσκει για να στους περάσει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.