iparout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 Χαίρετε.Επειδή τον υπολογιστή μου έχουν αρχίσει να τον χρησιμοποιούν πολλοί, υπάρχει κάποιο πρόγραμα που να εκτελεί αυτά που περιγράφω στο θέμα του topic (αν είναι δυνατόν με το πάτημα 1-2 κουμπιών χωρίς να χρειάζεται να μπαίνω στο πρόγραμμα) και να κλειδώνει με κωδικό ?Thanks in advance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Δεκέμβριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά, αλλά ρίξτου μία ματιά. Έχει και μίνι παρουσίαση σε flash.Folder Lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Δεκέμβριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 To folder lock το χρησιμοποιώ.Είναι πολύ καλό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Παλια χρησιμοποιουσα το folder access..πολυ απλο κ καλο προγραμματακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Αν θες απολυτη ασφαλεια εισαι εδω:http://www.truecrypt.org/Αλλα ισως ειναι λιγο υπερβολικο.Ξερει κανεις καποιο τροπο να κλειδωθει ενα USB Stick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 11:46] Ξερει κανεις καποιο τροπο να κλειδωθει ενα USB Stick? Το flashaki μου (Kingston DataTravellerII) ειχε ενα προγραμμα μεσα...το Secure Traveler.δεν το εχω δουλεψει, αλλα ριξτου μια ματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.