Jump to content

problem with hard drive

super_sayian

Recommended Posts

καλησπερα παιδες καλες γιορτες

σημερα κ χωρις να εχω κανει καποια αλλαγη στον υπολογιστη μου παρουσιασε το εξης προβλημα

καταρχας εχω ενα acer ferrari 40002 με particion hard drive ενα για το συστημα κ ενα για προσωπικα αρχεια

οταν παω να μπω στον υπολογιστη μου κ απλα επιλεγω ενα φακελο χωρις να τον ανοιγω το task manager μου δειχνει οτι to cpu paei sta 40-50 % ενω οταν παω να ανοιξω το κομματι με τα προσωπικα μου αρχεια τοτε ειναι η μονη φορα που πεταγεται στα 100% η ισχυς κ κολλαει ολος ο φορητος χωρις να μπορω να κανω τιποτα απο κει κ περα

επισης στο task manager μου δειχνει οτι τρωει ο Explorer 25000 απο το συστημα

εχετε ξαναδει τιποτα παρομοιο?θελω να κανω φορματ αλλα δε μπορω καν να μπω στα προσωπικα μου αρχεια για να τα κανω back up

εχω δοκιμασει scan disk,ανασυγκροτιση,να δω για ιους ,αλλαγη χρηστη,μεταφορα σε σημειο επαναφορας

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καμία αλλαγή που έχεις κάνει στους σκληρούς, όπως για παράδειγμα να μεταφέρεις χώρο από τον έναν δίσκο στον άλλο...

Δεν νομίζω αν έχεις κάτι τέτοιο να μπορείς να τα δεις τα αρχεία σου με τίποτα!:coax:

δεν πιστευω να ναι αυτο που λεει ο φιλος απο πανω.

ή εχεις ιο (οποτε καλο θα ηταν να εκανες ενα scan με το KASPERSKY) ή εχεις πολλα αρχεια βιντεο ή εικονες και εχεις επιλεξει στην προβολη μικρογραφιες....

τσεκαρε αυτα τα 2...

Το δεύτερο δεν νομίζω να έχει σχέση αλλά δοκίμασε το.

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα antivirus που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις scan στον υπολογιστή σου χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις. Αυτό το antivirus που λέει ο sakis_the_fraud μπορείς να το βρεις από εδώ.

...εγω θα σου ελεγα να μην το ζορισεις αλλο...να πας να παρεις εναν ανταπτορα απο HDD 2.5 σε HDD 3.5 να τον βαλεις σε ενα αλλο desktop να παρεις backup και μετα να του κανεις ενα αργο format ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.