super_sayian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 καλησπερα παιδες καλες γιορτεςσημερα κ χωρις να εχω κανει καποια αλλαγη στον υπολογιστη μου παρουσιασε το εξης προβλημακαταρχας εχω ενα acer ferrari 40002 με particion hard drive ενα για το συστημα κ ενα για προσωπικα αρχειαοταν παω να μπω στον υπολογιστη μου κ απλα επιλεγω ενα φακελο χωρις να τον ανοιγω το task manager μου δειχνει οτι to cpu paei sta 40-50 % ενω οταν παω να ανοιξω το κομματι με τα προσωπικα μου αρχεια τοτε ειναι η μονη φορα που πεταγεται στα 100% η ισχυς κ κολλαει ολος ο φορητος χωρις να μπορω να κανω τιποτα απο κει κ περαεπισης στο task manager μου δειχνει οτι τρωει ο Explorer 25000 απο το συστημα εχετε ξαναδει τιποτα παρομοιο?θελω να κανω φορματ αλλα δε μπορω καν να μπω στα προσωπικα μου αρχεια για να τα κανω back upεχω δοκιμασει scan disk,ανασυγκροτιση,να δω για ιους ,αλλαγη χρηστη,μεταφορα σε σημειο επαναφορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Δεκέμβριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καμία αλλαγή που έχεις κάνει στους σκληρούς, όπως για παράδειγμα να μεταφέρεις χώρο από τον έναν δίσκο στον άλλο... Δεν νομίζω αν έχεις κάτι τέτοιο να μπορείς να τα δεις τα αρχεία σου με τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 δεν πιστευω να ναι αυτο που λεει ο φιλος απο πανω.ή εχεις ιο (οποτε καλο θα ηταν να εκανες ενα scan με το KASPERSKY) ή εχεις πολλα αρχεια βιντεο ή εικονες και εχεις επιλεξει στην προβολη μικρογραφιες....τσεκαρε αυτα τα 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Δεκέμβριος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Το δεύτερο δεν νομίζω να έχει σχέση αλλά δοκίμασε το.Υπάρχουν διάφορα προγράμματα antivirus που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις scan στον υπολογιστή σου χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις. Αυτό το antivirus που λέει ο sakis_the_fraud μπορείς να το βρεις από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_sayian Δεκέμβριος 28, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 το προβλημα μου ειναι οτι τρωει πορους πριν καν ανοιξει το particion τρωει ο Exprorer τρελους πορους κ γι αυτο σηκωνεται κ το % του cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 ...εγω θα σου ελεγα να μην το ζορισεις αλλο...να πας να παρεις εναν ανταπτορα απο HDD 2.5 σε HDD 3.5 να τον βαλεις σε ενα αλλο desktop να παρεις backup και μετα να του κανεις ενα αργο format Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.