hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Ρε παδια εχει παρει κανεις το 134 σημερα; ΜΙα φορα καταφερα να ιμλησω και απο εκει και επειτα οσες φορες ξαναπηρα δεν βγαινει αυτη που σου λεει τις επιλογες αλλα βουιζει σαν να ειναι κατειλλημενο...Ξερει κανεις τι συμβαινει η μηπως μονο εγω εχω αυτο το προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Υπομονή ρε συ hayabusa οι άνθρωποι (εκτονώνουν) αυτά που φάγανε χθες και προχθές πας και εσύ να τους κόψεις αμαρτία δεν είναι? :D :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 LOL, δεν αποκλειεται καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Αφού ξέρεις ότι οι περισσότεροι είναι σε άδεια και θα επιστρέψουν μετά τα Θεοφάνια κανε και εσύ λίγο υπομονή αυτοί που υπάρχουν τώρα (τρέχουν) για (βλάβες) και και εσύ και από μέσα σου:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 το εφτιαξαν επιτελους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Δεκέμβριος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πράγμα αλλά υπάρχει το 1213 από κινητό τηλέφωνο που απαντούν αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 28, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Παίδες, don't feed the trolls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.