Jump to content

internet lan???

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γίνεται να δημιουργήσεις ένα οικονικό τοπικό δύκτιο ούτως ώστε να παίζεις παιχνίδια με την επιλογή lan αλλα ουσιαστικά μέσω ιντερνετ

αν και ειναι πολυ καλο να ξερεις οτι ισως και να μην δουλευει παντα...εγω και μερικοι αλλοι απο εδω το ειχαμε δοκιμασειω πριν αρκετο καιρο παιζοντας το M3 Challenge και μερικες φορες δεν μπορουσαμε να παιξουμε....Δοκιμασε το παντως...Ειναι πολυ καλο γενικα.

Αρχική απάντηση από hayabusa

αν και ειναι πολυ καλο να ξερεις οτι ισως και να μην δουλευει παντα...εγω και μερικοι αλλοι απο εδω το ειχαμε δοκιμασειω πριν αρκετο καιρο παιζοντας το M3 Challenge και μερικες φορες δεν μπορουσαμε να παιξουμε....Δοκιμασε το παντως...Ειναι πολυ καλο γενικα.

Αλήθεια, γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο? :...: Δώστε κανα Info... άντε για file sharing το καταλαβαίνω, αλλά για gaming?

Κι εγώ το hamachi ξέρω αλλά δεν μου αρέσει που ο άλλος μπορεί και βλέπει τα αρχεία μου που έχω κοινόχρηστα!

Αυτό σε μερικές περιπτώσεις είναι καλό αν θέλεις να δώσεις σε κάποιον κάτι!:snap:

Αρχική απάντηση από bkbilly

Κι εγώ το hamachi ξέρω αλλά δεν μου αρέσει που ο άλλος μπορεί και βλέπει τα αρχεία μου που έχω κοινόχρηστα!

Αυτό σε μερικές περιπτώσεις είναι καλό αν θέλεις να δώσεις σε κάποιον κάτι!:snap:

μα απο τη στιγμη που στηνεις δικτυο εστω και εικονικο οπως θελει ο φιλος το αποψδεχεσαι αυτο...Αν δεν θελεις να βλεπει ο αλλος τα αρχεια σου τα βγαζεις απο τα Κοινοχρηστα" και τελειωσες! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.