Jump to content

Eντυπωσεις απο τις 24αρες συνδεσεις μας

hayabusa

Recommended Posts

Αν και κάποιες φορές συγχρονιζε στα 18-19Mbps τώρα είναι στα 17Mbps συνήθως και όταν έχει καλό καιρό έξω τότε βελτιώνεται...

dmtm201010120751.png

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply
Αν και κάποιες φορές συγχρονιζε στα 18-19Mbps τώρα είναι στα 17Mbps συνήθως και όταν έχει καλό καιρό έξω τότε βελτιώνεται...

live your broadband myth in Greece :p

Λογικό, δε νομίζεις;

Μια εξήγηση εαν ειναι δυνατόν??

Χαρείτε ορισμένοι, σε κανα 6μηνο που θα έχω vDSL τα λέμε :triniti:

:p

ποια περιοχή??

dmtm201010120751.png

Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό?Το ίδιο βγάζεις και στο speedstep.net?

edit

vDSL?Τι είναι???

dmtm201010120751.png

18Mbps με 31db attenuation ?

Κάτι δεν πάει καλά εδώ ( μάλλον η ένδειξη στο downstream attenuation είναι λάθος )

18Mbps με 31db attenuation ?

Κάτι δεν πάει καλά εδώ ( μάλλον η ένδειξη στο downstream attenuation είναι λάθος )

Σωστά δείχνει...

Τόσο ειναι το attenuation.. Με το Speedtouch δειχνει 28db, αλλά άλλο αυτό... Με άλλα router netgear,linksys δείχνει γύρω στο 30-31db..

Απλά η γραμμή μου δεν είναι φορτωμένη καθόλου από Crosstalk γιατί εδώ που μένω δεν έχει πολλά σπίτια..

Το πρόγραμμα είναι το DMT.. :)

18Mbps με SNR Margin 1db ;) Αλλά κανένας δεν το πρόσεξε...

Σωστά δείχνει...

Τόσο ειναι το attenuation.. Με το Speedtouch δειχνει 28db, αλλά άλλο αυτό... Με άλλα router netgear,linksys δείχνει γύρω στο 30-31db..

Απλά η γραμμή μου δεν είναι φορτωμένη καθόλου από Crosstalk γιατί εδώ που μένω δεν έχει πολλά σπίτια..

Το πρόγραμμα είναι το DMT.. :)

18Mbps με SNR Margin 1db ;) Αλλά κανένας δεν το πρόσεξε...

Οι ενδείξεις SNR Margin & Attenuation είναι σίγουρα λάθος αν είσαι σταθερά στα 18Mbps.

Θεωρητικά και πρακτικά αδύνατο.

Οι ενδείξεις SNR Margin & Attenuation είναι σίγουρα λάθος αν είσαι σταθερά στα 18Mbps.

Θεωρητικά και πρακτικά αδύνατο.

Λοιπόν επειδή βαριέμαι να εξηγώ, απλά πάρε αυτό -> DMT γραφήματα ADSL συχνοτήτων (συζήτηση / σχολιασμός / επεξηγήσεις) - Σελίδα 165 - ADSLgr.com

Διάβασε τι λένε, και τι συμβαίνει όταν πειράζουμε χειροκίνητα το SNR Margin..

1121448253.png

με DGN 2000 & firmware DGTeam - 24αρα Forthnet... μπραβο!:T:

ADSL Link Downstream 5481 kbps Upstream 739 kbps,

Line Attenuation 35.0 db 19.2 db,

Noise Margin 10.3 db 10.2 db

vDSL δείτε στη wikipedia τι είναι και το που μένω φαίνεται κάτω από το avatar μου. :D:T:

Για περισσότερα info μπείτε στο adslgr.com και καν'τε search "vDSL Ζωγράφου"

1121448253.png

με DGN 2000 & firmware DGTeam - 24αρα Forthnet... μπραβο!:T:

ADSL Link Downstream 5481 kbps Upstream 739 kbps,

Line Attenuation 35.0 db 19.2 db,

Noise Margin 10.3 db 10.2 db

Μαύρα χάλια.

Αρκετά χαμηλός συγχρονισμός, και κακή ταχύτητα download βλέπω.

Και από nvidia.com την ίδια ταχύτητα πιάνεις στο download ?

Μαύρα χάλια.

Αρκετά χαμηλός συγχρονισμός, και κακή ταχύτητα download βλέπω.

Και από nvidia.com την ίδια ταχύτητα πιάνεις στο download ?

Ναι..με 400-500kb κατεβαζω.. εχω βαρεθει αυτη την κατασταση..

πριν μπω στο φανταριλικι μου ειχαν αναβαθμησει την γραμμη σε 24αρα και εμπαινε στα 12500.. κ download 1.2mb ..

καποιο διαστημα μετα απο μηνες...ειχε βρεξει εδω και ειχαν κοπει γραμμες τηλεφωνου κτλ..γυρισα με αδεια και η συνδεση τα ειχε παιξει, με συνδεσεις και αποσυνδεσεις στα 3-5mb..

και αυτο εξακολουθει να γινεται + το οτι οποτε σηκωνω το ακουστικο του τηλεφωνου αποσυνδεεται..:slap:

το οτι οποτε σηκωνω το ακουστικο του τηλεφωνου αποσυνδεεται..:slap:

Δοκίμασες να αλλάξεις ( όλα ) τα splitterάκια/φιλτράκια σου ?

Αν ναι, ρίξε ένα τηλ στις βλάβες και πες τους να κοιτάξουνε το splitterάκι από μεριάς τους ( μεταξύ αστικό κέντρο/καφαο )

και αυτο εξακολουθει να γινεται + το οτι οποτε σηκωνω το ακουστικο του τηλεφωνου αποσυνδεεται..:slap:

εγώ παθαίνω το αντίθετο (με tellas). αποσυνδέεται όποτε με παίρνουν τηλέφωνο. μετά απο 2-3 φορές που μίλησα μαζί τους έστειλαν τεχνικό του ΟΤΕ (<-- :hehe: ) ο οποίος διέγνωσε βλάβη κάπου εκτός πολυκατοικίας και μου είπε ότι θα φτιαχτεί μέσα σε ένα μήνα. Από τότε έχει περάσει κανα τρίμηνο και ακομα έτσι είναι βέβαια.

Στο τέλος μάλλον απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό ή αλλάζεις πάροχο και ξεμπερδεύεις :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.