Jump to content

Eντυπωσεις απο τις 24αρες συνδεσεις μας

hayabusa

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

κανενας απο καλλιθεα και 24αρα ΟΤΕ εχει εμπειριες ; σκεφτομαι για 24αρα απο 2.....

υψος Χαροκοπου ειμαι.

Αυτη την στιγμη πληρωνω Παγιο ΟΤΕ (14+) + 16,5Ε (27,9 η 24αρα) + 15Ε connx talk ολα ειναι τελικες τιμες.

οποτε με 2μβιτ πληρωνω το διμηνο 90+ (δωρεαν σταθερα και 120' προς κινητα)

με 24αρα θα πληρωνω ~115Ε το διμηνο (δωρεαν σταθερα και 120' προς κινητα)

να το κανω;;;

edit : ο τυπας απο το 134 μου ειπε οτι ειμαι 1,5 χιλιομετρο μακρια απο το κεντρο και περιπου θα συχρονιζω κοντα 13,500.

Επισης δικαιουμαι λογω της αναβαθμισης δωρο ενσυμαρτο ρουτερακι adsl2

κανενας απο καλλιθεα και 24αρα ΟΤΕ εχει εμπειριες ; σκεφτομαι για 24αρα απο 2.....

υψος Χαροκοπου ειμαι.

Αυτη την στιγμη πληρωνω Παγιο ΟΤΕ (14+) + 16,5Ε (27,9 η 24αρα) + 15Ε connx talk ολα ειναι τελικες τιμες.

οποτε με 2μβιτ πληρωνω το διμηνο 90+ (δωρεαν σταθερα και 120' προς κινητα)

με 24αρα θα πληρωνω ~115Ε το διμηνο (δωρεαν σταθερα και 120' προς κινητα)

να το κανω;;;

edit : ο τυπας απο το 134 μου ειπε οτι ειμαι 1,5 χιλιομετρο μακρια απο το κεντρο και περιπου θα συχρονιζω κοντα 13,500.

Επισης δικαιουμαι λογω της αναβαθμισης δωρο ενσυμαρτο ρουτερακι adsl2

Καλλιθεα ειμαι,αναμεσα Σπαρτης και Σκρα περιπου 700μ απο το DSLAM ,με 24αρα ΟΤΕ συγχρονιζω με μοντεμ USR9108 19000Kbps down/1000Kbps up,πραγματικη μεγιστη ταχυτητα 1.9ΜΒ/s σε Ρ2Ρ,προβληματα,αποσυνδεσεις δεν ειχα ποτε.

Σέρνεται σε κανέναν άλλον η forthnet στη θεσσαλονίκη;

όλη μέρα έτσι είμαι:

577277705.png

εποχές pstn λέμε :p

Σέρνεται σε όλους και παντού από τι καταλαβαίνω στην Θεσσαλονίκη.

Τι θα κάνουμε με αυτούς τους λακαμάδες?:whip:

• 3 weeks later...

μολις εγινε αιτηση στο ΟΤΕ για 24αρα γραμμη απο 2:clap:.αλλα γιατι 3 εργασιμες:hmm:;πολυ δεν ειναι;:hm:

α δεν σας ειπα , εγω γυρισα σε ΟΤΕ 2ρα γραμμη . Παει καλυτερα απο τα..."24" της 4ΝΕΤ. και ομως:sorry:

μολις εγινε αιτηση στο ΟΤΕ για 24αρα γραμμη απο 2:clap:.αλλα γιατι 3 εργασιμες:hmm:;πολυ δεν ειναι;:hm:

εμενα μου εγινε την επομενη μερα :p

Μαλλον θα χρειαστει να αλλαξεις dslam, αν ησουν σε dslam για 8/24 σε καμια ωρα το πολυ θα ησουν οκ.

Βασικα το 3 μερες το λενε σε ολους ,κοιτα αυριο το ρουτερ σου,να δεις που συγχρονιζει,ποτε δεν ξερεις.

και δε με λετε , αν κανω αναβαθμιση σε 24 θα μου ερθουν και παλι αναδρομικα στον επομενο λογαριασμο

ο τυπας απο το 134 μου ειπε οτι ειμαι 1,5 χιλιομετρο μακρια απο το κεντρο και περιπου θα συχρονιζω κοντα 13,500.

εγω δηλαδη που ειμαι στα 50 μετρα ποσο θα συχρονιζω;:p:smoke:

και δε με λετε , αν κανω αναβαθμιση σε 24 θα μου ερθουν και παλι αναδρομικα στον επομενο λογαριασμο

Οχι, θα χρεωθεις για 24αρα και θα σου επιστραφουν πισω τα λεφτα για οσο καιρο ειχες την 2αρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.