Jump to content

Eντυπωσεις απο τις 24αρες συνδεσεις μας

hayabusa

Recommended Posts

Εγω παντως 8 μηνες εχω Forthnet νταμπλ πλει και κατεβαζω με 2-2,1+ περιπου MB/S Απο RapidShare..Μονο και μονο μια φορα ηταν κατω το στατους και αυτο λογο εργων στην περιοχη μου..Κανενα προβλημα..(Router= Linksys wag 200g+ Linksys 320G[an θυμαμαι καλα])

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Να δωσω και εγω τις δικες μου τιμες. Ειμαι στο forthnet2play απο τελη Απριλιου.

Παρολο το οτι οι τεχνικοι της forthnet μου λενε οτι οι τιμες ειναι καλες και ολα καλα για να μπορεσω να δο ενα βιντεακι στο youtube διαρκειας 30sec πρεπει να περιμενω 3 λεπτα να το κανει buffer. Η απαντηση των τεχνικων της forthnet σε αυτο (αφου προλαβα και τους ειπα οτι το λειτουργικο ειναι φρεσκο απο format) ηταν:Ο υπολογιστης σας ειναι παλιος και πρεπει να τον αλλαξετε.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι οταν ειχα 1MBps γραμμη ολα μα ολα κυλουσανε ρολοι........

post-5986-1416073556,1262_thumb.jpg

τα στοιχεία της γραμμής δείχνουν εξαιρετικά...Μάλλον όντως κάπου αλλού είναι το πρόβλημα :hmm:

Ok το δεχομαι αλλα το μηχανιμα ειναι φρεσκο απο φορματ εκανα σκαν για ιους και ολα ειναι μια χαρα.

Δεν πιστευω να φταιει το οτι ειναι ενας Ρ4 στα 2.26 oc@2.6 με 1 GB ram οπως μου ειπαν απο την forthnet.......

Πέρα απο το youtube έχεις αλλου πρόβλημα?

Προβλημα υπαρχει καποιες ωρες πχ μεσημερι και απογευμα που εκει αρκετες φορες αργει και να ανοιξει σελιδες.

Οσο για dl απο σελιδες δεν χρησιμοποιω το default του firefox αλλα οπως μου προτειναν και απο την forthnet εχω τον IDM(Internet Download Manager). Μπορω να πω πως με το προγραμματακι αυτο πιανω σχεδον ολο το bandwidth της γραμμης.

το εχω ξαναγραψει καπου αλλου αυτο το προβλημα με την καθυστερηση στα video του youtube..

απλα βαλε τον browser να συνδεεται μεσω proxy..

tools > options > advanced > network > settings > Manual Proxy Configuration >

http proxy: proxy.forthnet.gr port: 8080

το εχω ξαναγραψει καπου αλλου αυτο το προβλημα με την καθυστερηση στα video του youtube..

απλα βαλε τον browser να συνδεεται μεσω proxy..

tools > options > advanced > network > settings > Manual Proxy Configuration >

http proxy: proxy.forthnet.gr port: 8080

Να σε προλαβω και να σου πω πως και αυτα ειναι βαλμενα και στην καρτα δικτυου απο οπου παιρνω internet εχω βαλει καποιες ρυθμισεις που μου ειπαν απο την forthnet.

• 5 months later...
Περιοχή Δράμα

Conn-x 24mbps , Speedtouch 585v firmware v.7

capturegs4.jpg

το παραπανω quote ειναι οταν ενεργοποιήθηκε η 24άρα...

Πλέον μετά από καιρό σιγά σιγά άρχισα να χάνω Mbps...

και να που εχει καταλήξει τώρα

ccln0.jpg

τηλ στον οτέ, να δουμε τι θα δουμε :TD:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.