Jump to content

Eντυπωσεις απο τις 24αρες συνδεσεις μας

hayabusa

Recommended Posts

Κοιταξτε τι μου εβγαλε με 24αρα 4νετ

1124620647.png

και μετα παλι

1124622813.png

Σου κάνανε bind καμμιά δεκαπενταριά γραμμές ? :D

Γιατί με κανονική ADSL2+ με μια τηλ. γραμμή δεν πιάνεις τόσα με τίποτα.

Σου βάλανε VDSL2 ? Δεν έχουνε :D

Συν ότι θες VDSL2 modem :D

Πραγματικό download κάνε από nvidia.com :p

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Το speedtest.net είναι ΓΤΠ. Έχω "ως 24άρα" που κλειδώνει στα 6 (όπως μου προέβλεψε ο υπάλληλος του ΟΤΕ) και το speedtest.net λέει ότι νάναι. Άλλα σε ΙΕ, άλλα σε FF, κυριολεκτικά ότι νά'ναι.

Το speedtest.net είναι ΓΤΠ. Έχω "ως 24άρα" που κλειδώνει στα 6 (όπως μου προέβλεψε ο υπάλληλος του ΟΤΕ) και το speedtest.net λέει ότι νάναι. Άλλα σε ΙΕ, άλλα σε FF, κυριολεκτικά ότι νά'ναι.

Aυτο ακριβως ηθελα να δειξω!!!

Ενα καλο τορρεντακι χτυπαει κατα μεσο ορο 1200-1300.

Μπορείς να κάνεις τη δοκιμή μεταφοράς του αρχείου μέσω του command prompt, για ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της ταχύτητας. Στον υπολογιστή σου επέλεξε Έναρξη (Start), Εκτέλεση (Run) και στο πεδίο άνοιγμα (Open) πληκτρολόγησε την εντολή "cmd" (χωρίς τα εισαγωγικά) και πάτησ ΟΚ. Πληκτρολόγησε τις εντολές που φαίνονται με έντονα πλάγια γράμματα στη συνέχεια:

C:\>ftp files.gentoo.gr

Connected to penguin.gentoo.gr.

220 penguin.gentoo.gr

User (penguin.gentoo.gr (none): anonymous

331 Anonymous login ok, send your complete email ! address as your password.

Password: (Πατήστε απλά enter)

230 Anonymous access granted, restrictions apply.

ftp> cd snapshots

250 CWD command successful

ftp> get portage-latest.tar.bz2

200 PORT command successful

150 Opening BINARY mode data connection for portage-latest.tar.bz2 (31368946 bytes)

226 Transfer complete.

ftp: 31368946 bytes received in XX,XX Seconds XXX,XX Kbytes/sec.

Σημείωσε την ένδειξη ταχύτητας από την τελευταία γραμμή (Kbytes/sec) ή πάτησε στο πληκτρολόγιό σου [Alt] και [PrtScn] για να αποθηκεύσεις ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στη μνήμη του υπολογιστή σου.

Εγώ έχω αγκαλιά το dslam και κλειδώνω στα 11mbit. Αρχικά είμουν στα 17, μετά έπεσε στα 15 και τώρα 11. Παίζει να φταίει βέβαια και το modem, αλλά δε χρειάζομαι κάτι παραπάνω από 1MB/s οπότε δε το ψάχνω περεταίρω. Όλα αυτά σε otenet.

Venom μπορείς άνετα να αυξήσεις την ταχύτητα στο Downstream αρκεί να έχεις ένα συμβατό router με Telnet/DMT.

Telnet/DMT...???

Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος please!

edit

Ορίστε και τα άλλα χάλια...

cmdtransferrate.jpg

@aris20

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό?

Λοιπόν,μίλησα με vivodi και μου έφεραν ένα άλλο modem\router.Το Thomson speedtouch ST780WL.Κατέβασα το DMT tool 7.35v και μου έχει επιλεγμένη τη σωστή ΙΡ αλλά όταν βάζω τα δικά μου user name & password, μου πετάει error κοκκινίζοντας αυτές τις δυο επιλογες και σταματάει!!!

Τι παίζει?Τι να κάνω?

Αυτά βάζω...admin και το pass που βάζω για να μπω στο router(μέσα στο speedtouch για στοιχεία και ρυθμίσεις),αλλά δεν...!!!

http://www.thelab.gr/internet-and-networking/dmt-tweak-adsl-connection-89826.html

Έκανα εδώ μια προσπάθεια να σας καθοδηγήσω αλλά από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος για την προσπάθεια μου.

Όσο για το Router σου φίλε εδώ How to: Advanced Guide for Alcatel 585v6/v7 & 780WL - ADSLgr.com είναι ο οδηγός πως να κάνεις το ξεκλείδωμα... ;)

Καλή τύχη φίλε και όταν το καταφέρεις πες μας να δούμε πως τα πάει.. :)

Man σε ευχαριστώ πολύ!:T:Με βοήθησαν πολύ αυτά και κατάφερα και έκανα πολλά.

Έχω ποστάρει και στο thread σου για ερωτήσεις και λεπτομέρειες και ποστάρω και εδώ για όποια βοήθεια παραπάνω!

Ορίστε ένα screenshot και συζητάμε πάνω σε αυτό(και στο άλλο thread μου απαντάς στις ερωτήσεις man και εδώ για ότι άλλο χρειαστεί):p.

dmttool.jpg

Και τι λέει?

• 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.