Jump to content

Eντυπωσεις απο τις 24αρες συνδεσεις μας

hayabusa

Recommended Posts

λοιπόν, τελικά το θέμα έφτιαξε μετά από συμβουλή του τσάκωνα να μεταβώ από wifi σε Ethernet.πρέπει να φταίει η κάρτα pci-wifi(abit airpace).ιδού τα αποτελέσματα με ethernet:

lab.jpg

lab2.jpg

614259150.png

:triniti:

Να σημειωθεί πως από την nvidia πάλι συνδεδεμένος με wifi κατέβαζα με ~1.4mb/s.

δηλαδή διαφορά περίπου 1mb/s:confused:

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply
^με 4net είσαι φίλος;

Yeap.Στο Download εδω και 2 χρονια δεν έχω χάσει bit..ισα ισα απο 19 πήγα στα 21 σε αυτό το διάστημα.(εκτος απο εκεινες τις περιοδους που ηταν γενικο το προβλημα).

Τα ιδια και με την 24αρα στον Βολο που τραβαω γυρω στα 18. (και ειναι και απολυτά σταθερή ..ειχα 31 μέρες uptime.)

Αλλα..τωρα τελευταία..

Στο Youtube ας πουμε..ψιλοσερνεται.Το ιδιο και τα pings προς αμερικα.:rolleyes:

• 2 weeks later...

Σήμερα ήρθε η 24αρα :D

Να ενημερώσω οτι η αναβάθμιση έγινε απο 8Mbit με τα χίλια ζόρια! Πήρα 10 φόρες τηλ για να την κάνουν, διότι όπως έλεγε το σύστημα του OTE , ειμαι απομακρυσμένος και η μεγαλύτερη ταχύτητα που υποστηρίζει η γραμμή μου ειναι 4Mbit!! :hehe::hehe::hehe::hehe::suicide:

623365404.png

Σήμερα ήρθε η 24αρα :D

Να ενημερώσω οτι η αναβάθμιση έγινε απο 8Mbit με τα χίλια ζόρια! Πήρα 10 φόρες τηλ για να την κάνουν, διότι όπως έλεγε το σύστημα του OTE , ειμαι απομακρυσμένος και η μεγαλύτερη ταχύτητα που υποστηρίζει η γραμμή μου ειναι 4Mbit!! :hehe::hehe::hehe::hehe::suicide:

623365404.png

ωραίος!!!:D:D:D

τι αστρονομικές ταχύτητες είναι αυτές ?:nothing::nothing::nothing::nothing::nothing:

εγώ περίπου μένω κανένα 1 ΚΜ μακρύα απο το DSLam,μπορεί και παραπάνω,ιδού τα δικά μου αποτελέσματα.

3-2.jpg

2-3.jpg

1-3.jpg

και δεν ξέρω πως αλλά εγώ κατεβάζω με 1,2 - 1,3 Mb/sec.:rubik:

τι αστρονομικές ταχύτητες είναι αυτές ?:nothing::nothing::nothing::nothing::nothing:

εγώ περίπου μένω κανένα 1 ΚΜ μακρύα απο το DSLam,μπορεί και παραπάνω,ιδού τα δικά μου αποτελέσματα.

3-2.jpg

2-3.jpg

1-3.jpg

και δεν ξέρω πως αλλά εγώ κατεβάζω με 1,2 - 1,3 Mb/sec.:rubik:

βασικά κλείσε όλα τα προγράμματα που χρειάζονται ίντερνετ, κάνε και ένα reset το router και μετά κάνε το speedtest.

γιατί αν δεις στο speedtest στο λέει κιόλας : other network traffic is congesting the link

τότε εγώ κατεβάζω καλά με πολύ παραπάνω απο όσο κλειδώνει το ρούτερ μου,γιατί πολύ απλά κλειδώνω στα 8 περίπου και κατεβάζω σχεδόν 1,4 ΜΒ/δευτερόλεπτο.:fun:

τότε εγώ κατεβάζω καλά με πολύ παραπάνω απο όσο κλειδώνει το ρούτερ μου,γιατί πολύ απλά κλειδώνω στα 8 περίπου και κατεβάζω σχεδόν 1,4 ΜΒ/δευτερόλεπτο.:fun:

8Mbits=1024KB

http://www.allconversions.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Mbps#Kilobyte_per_second

Δεν σημαίνει οτι έπρεπε να κατεβαζεις με 800KB/s που ισοδυναμούν με 6,25 Μbit/s.

Τωρα γιατι εσυ τραβας σχεδον 11 Mbit μπορεί να οφείλετε σε πολλά..

τα λινκ τι μου τα έδωσες δεν κατάλαβα...

Το ρούτερ μου με τα τέστ με όλα αυτά και με αυτά που κατεβάζω εγώ δείχνουν οτι η γραμμή μου είναι 8άρα ,ενώ στην πραγματικότητα είναι 24άρα,και εγώ κατεβάζω σταθερά με 1400 ΚΒ/δευτερόλεπτο , δηλαδή 1,4 περίπου πάνω κάτω.

Αυτό εννοώ,όσο για το Upload,είμαι υπερ-ευχαριστημένος,αντί για 1 ΜΒ που δίνει η εταίρια,τα βράδια αρκετές φορές μπορώ και ποιάνω 1,1 σχεδόν ,πράγμα που με βοηθάει αρκετά.

Αλλά εδώ βλέπω τα παιδιά ποιάνουν καθαρά κάτι , 1.9/2.1/2.2 και δεν συμαζεύετε,πως είστε τόσο τυχεροί και είστε δίπλα στον κόμβο ??? (και εγώ θέλω!!!) :fist::hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.