Jump to content

Ιδεες για πολυμηχανημα...

Recommended Posts

Καλησπερα...Σκεφτομαι να πεταξω το παλιο lexmark πολυμηχανημα μου και να αγορασω επιτελους ενα καινουργιο...

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο και σχετικα φτηνο και καποιο που να αν ειναι δυνατον να εχει τη δυνατοτητα να σκαναρει και φωτογραφικα φιλμ...Λεω να δωσω μεχρι 100

Α,και κατι σχετικα με τα φιλμ...Αφου τα σκαναρει ειναι εξακολουθουν να μπορουν να δωθουν και σε ενα καταστημα για εμφανιση η αχρηστευονται;

Ευχαριστω!!!:flower:

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα φιλμ ... μην σε απασχολει ... δεν παθαινουν τιποτα.

Οσο για πολυμηχανημα κανε μια βολτα στο νετ και θα βρεις αρκετες επιλογες για ολα τα γουστα...

Αν θες την ποιοτικότερη φωτογραφική εκτύπωση στα χρήματα αυτά μάλλον δε θα πας σε ΗΡ. Οι κάνον έχουν το κακό της αλλαγής της κεφαλής που θα χρειαστείς και των σχεδών άσπαστων τσιπακίων της που σε αναγκάζουν σχεδόν μόνο σε αυθεντικά μελάνια.

Οι έπσον έχουν σκυλιά κεφαλές, φθηνά -αν ξέρεις που να τα πάρεις και ποιοτικά- ιμιτασιόν μελανάκια αλλά και μπουκώνουν και ρουφάνε αρκετό μελάνι στους καθαρισμούς.

έχει βάλει τον πήχη χαμηλά...στα 100 και να κάνει και καφέ δύσκολο.

τα σοβαρά πολημηχανήματα είναι στα 150 περίπου

έχει και φτηνότερα αλλά προσωπικά σε εκτύπωση φωτογραφιών απλά με έχουν απογοητευσει.

στα 100 και σαρωτή φιλμ στο καπάκι παίζει?

Εγώ θα σου πρότεινα από μάρκα να πάρεις να πάρεις BROTHER.

Ο πατέρας μου έχει ένα τέτοιο στην επιχείρηση του σαν δευτερεύον φωτοτυπικό. Οικονομικότατο, αξιοπιστότατο, ταχύτατο και με ανάλυση εκτύπωσης ως και 1.5pl.

Από απόδοση/τιμή/κόστος συντήρησης τα brother για εμένα είναι τα κορυφαία, αφού έχω και εγώ ο ίδιος ένα και βγάζω συνέχεια φωτοτυπίες για το πανεπιστήμιο.

Ακόμη και το entry-level μηχάνημα που έχω εγώ το θεωρώ φοβερό, και θα σου πρότεινα να πάρεις το ακριβότερο που σηκώνει η τσέπη σου.

Αυτο που εχεις εχει τη δυνατοτητα να σκαναρει φιλμq...Αυτο για εμενα στην παρουσα φαση ειναι πολυ βασικο. Kαι για να μην τα λεμε ενα-ενα πες και ποιο εχει και απο που κ ποσο το πηρες...:)

το πήρα από αγγλία 60 λίρες και είναι το P-135C. Πλαίσιο-multirama δεν τον έχουν πάντως. Από τη μάνα του δεν σκανάρει φίλμ, αλλά μπορείς (νομιζω), να του αλλάξεις το κάλυμμα του scanner και να βάλεις ένα με υποδοχη για φίλμ (πάλι νομίζω). Έχει και LCD ασρόμαυρη οθονίτσα πάντως.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

σε εκτύπωση φωτογραφιών απλά με έχουν απογοητευσει.

’ποψή μου, δεν έχεις δοκιμει κάνα έπσον ακόμη

Μπούσα, μην ψάχνεις έτοιμη λύση. Μέχρι 100 ευρώ βάλε το όριο στο skroutz και βρες το κατάλληλο για εσένα

Αρχική απάντηση από schumifer

Μπούσα, μην ψάχνεις έτοιμη λύση. Μέχρι 100 ευρώ βάλε το όριο στο skroutz και βρες το κατάλληλο για εσένα

ναι ρε συ απλα επειδη δεν θελω να χανω χρονο κοιτωντας ενα-ενα τα αποτελεσματα που θα μου βγαλει και επειδη πρεπει απαραιτητως να σκαναρει φιλμ(κατι που κανει ακομα πιο δυσκολη την αναζητηση) ελεγα μηπως εχετε κατι συγκεκριμενο να μου προτεινετε...Καταλαβες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.