blkik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Έπεσε στα χέρια μου ένα παλιό keyboard του Πλαισίου στο οποίο δεν δουλέυουν τα extra πλήκτρα που έχει για Multimedia εφαρμογέςΠροφανώς θέλει drivers. Εψαξα λίγο στο google αλλα χωρίς αποτέλεσμαΜήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 30, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Δεν έχει κάποιος ανάλογο keyboard να μου πει που μπορώ να βρω τους drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Στο πλαίσιο ρώτησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Δεκέμβριος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Έχω μια δισκέττα από τέτοιου είδους keyboard, συγκεκριμένα ήτανε άσπρο και δεξιά στα πλήκτρα έγραφε TurboX. Περιείχε αν θυμάμε κάποιο πρόγραμμα που έτρεχε στο tray συνέχεια.Την ανέβασε σε rar εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 30, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Καλή θα ήταν μία φωτό, τόσα keyboards έχει βγάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronemo Δεκέμβριος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 http://briefcase.pathfinder.gr/file/A_NemoS/2279/46008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Νοέμβριος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Το αρχείο στο link είναι κατεστραμμένο.Μήπως έχει κανείς τους drivers να τους ανεβάσει κάπου αλλού ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.