Jump to content

Ποιος είναι ο ISP σας?

Cube8

Σε ποιον ISP είστε συνδρομητής ADSL?  

236 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Μήπως το ρεματάκι δεν είναι και πολύ έγκυρο σήμερα. Ξεκίνησε το τελος του 07 και σήμερα κοντεύουμε 5ος του 09

Από τότε άλλες εταιρείες κλείσανε, άλλες συγχωνεύτηκαν, μπήκαν νέοι παίχτες, και οι μισοί από μας έχουμε αλλάξει πάροχο.

Πριν διαλυθεί η ALTEC Telecoms την είχα για ένα χρόνο στο 1Mbps, δωρεάν και με είχε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο. Μετά το πέρας του χρόνου το επέκτεινα στα 24Μbps (μέγιστο 600-700kb) αν και δεν ήμουν και απόλυτα ικανοποιημένος, μέχρι που εμφανίστηκαν τα γνωστά προβλήματα με την εν λόγω εταιρία και διέκοψα. Από κει και πέρα έχω Conn-X στα 2Mbps και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος....

connx εδω κ ένα χρόνο, χωρίς προβλήματα(ποτέ μα ποτέ δεν έμεινα χωρίς internet) αξιοπρεπέστατες ταχύτητες για 2μβιτ,(210 απο torrent, 220 απο ftp) σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος

Forthnet 24 που κλειδωνει στα 12. Πανω που ημουν ετοιμος να φυγω λογω εντονων προβληματων ταχυτητας (οχι αποσυνδεσεων ευτυχως) τον τελευταιο μηνα εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση οποτε αλλαξα γνωμη

Τα πρώτα 2 χρόνια με Forthnet κανένα πρόβλημα, μετά άρχισαν τα προβλήματα από το πουθενά και η μάχη με το cc. Παράλληλα έβαλα connex για να μη μείνω χωρίς internet με το σκεπτικό αν είναι οκ να κλείσω τη forthnet. Ίδιες ταχύτητες, ίδιος θόρυβος, ίδια τεχνική υποστήριξη.

Βέβαια κάπου εκεί το έχασα το παιχνίδι, έχω ενώσει τις γραμμές και έχω κρατήσει και τους 2 ISP, "και καλά" για ... redundancy. Είναι σαν προσπαθείς να πας απο RAID-0 σε 1 δίσκο... δύσκολη απόφαση.

Είχα DP HOL για 2 χρόνια και ξαφνικά κόπηκαν όλα και τα παλικάρια της HOL δεν μπορούσαν να το διορθώσουν για κανένα μήνα,οπότε έκανα αίτηση στον OTE.Όλα καλά τώρα αλλά τα πάγια είναι πάγια...:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.