Jump to content

Ποιος είναι ο ISP σας?

Cube8

Σε ποιον ISP είστε συνδρομητής ADSL?  

236 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mech5107

To fritz το κρατάμε δηλαδή? Γιατί είχα ακούσει ότι δεν γίνεται αυτό...και τώρα μου ήρθαν λογαριασμοί 4,7+18% και λέω τι παίζει...

Πηρα τηλ. και μου το ειπαν, τρελο value...

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Πλάκα κάνετε; Εγώ υπέγραψα για leasing δωρεάν. Τση πόπης θα γίνει άμα μου το χρεώσουν.

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 13:54]

Εγω απ' την αλλη δεν αντιμετωπιζω τοσα προβληματα με HOL hibox 3Mbit.

Η γραμμη συνχρονιζεται 3322/510 kBit/s και εχω effective 310k στον server της Microsoft αλλα και σε torrent.

Στα pings δεν εχω προβλημα, ειχα στη αρχη αλλα τωρα πια ειναι σε μετρια επιπεδα και μπορεις να παιξεις χαλαρα bf2142/cod4.:p

Packet loss νομιζω παιζει οταν εχω torrent και browser μαζι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα φταιει η γραμμη, το router ή κατι αλλο.

Ξεχρεωσα και το router και τωρα πληρωνω φοιτητικο 5,6ευρω/μηνα.

Νομιζω ειναι must.:D

310k έχω και εγώ στα DL αλλά αυτά είναι λίγα μπροστά στα 400 που θα έπρεπε να δίνει.

Το εκνευριστικό είναι ότι ξέρω ότι το περιορίζουν τεχνητά μιας και όταν με βάλανε στο δίκτιο τους, για 3-4 μέρες συγχρόνιζα στα 14mbit και κατέβαζα με 1600+ :mad:

Lag είναι ανεκτό με την έννοια οτι μπορώ να παίξω, εκτός αν έχω spikes....

1-2 φορές το μήνα θα φάω και dc εκεί που παίζω ....

Η τιμή δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή, αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει να δώσω και 5 ευρώ το μήνα παραπάνω αν είναι να έχω χαμηλό latency με ευρώπη

Αρχική απάντηση από fusion

Πηρα τηλ. και μου το ειπαν, τρελο value...

Και στο ιδιοκτητο με 5,6 μια χαρά το βλέπω...

Είπες όμως 3mbit ότι είσαι, αλλά στο δίοδος λέει 6mbit/1mbit και ακόμα δεν λέει πουθενά για τα 5,6 που μας χρεώνου αυτό τον καιρό, αλλά για 9,9...όχι ότι έχω πρόβλημα βέβαια...

Το up σου είναι λίγο χαμηλό αν είναι όντως με 1mbit η προσφορά και όχι 512...

@jpavly

Κυριε mod δεν σας έπιασα...

@mech

Λενε τωρα αυτοι 6/1 πρεπει να κανω νεα αιτηση, μου λενε θα πληρωνω ξανα 9,9 σαν να πληρωνω το router.

Δεν ρωτησα αφου το πληρωσα πως θα μου το ξαναχρεωσουν?:whistling

Τι θα μου δωσουν δευτερο?:D

Τεσπα η κατασταση ειναι λιγο "χυμα στο κυμα" οπως φαινεται.

Αυτα τα 5,6 που μας χρεωνουν τωρα δεν οφειλουν να τα διαφημησουν πουθενα γιατι δεν υπαρχει σαν πακετο. Το πακετο ειναι "δωρο" το router και 9,9 το μηνα.:shifty:

Καλά δεν με πολύνοίαζουν τα 3mbit γιατί έχω attenuation 64db, οπότε μέχρι 2mbit το πολύ...

Μια χαρά τα 5,6:T:

Αρχική απάντηση από mech5107

@jpavly

Κυριε mod δεν σας έπιασα...

Εννοώ ότι είχα υπογράψει ότι θα "δανειστώ" το Fritz και μετά θα το επιστρέψω.

Και γώ αυτό νόμιζα, αλλά όπος τα λέει ο φίλος πρέπει να είναι...και άλλος ένας με Hol διοδος τον πήγανε στα 3mbit και πλήρώνει το ίδιο...

Αρχική απάντηση από JaguarOne

310k έχω και εγώ στα DL αλλά αυτά είναι λίγα μπροστά στα 400 που θα έπρεπε να δίνει.

Βασικα τα 310 ειναι λογικη τιμη.

3000kbit / 8 = 375kbyte

Τωρα παρε το 80% αυτη της ιδανικης τιμης (μιλαμε παντα για ελλαδα) βγαινει 300kb/s.:)

forthnet αλλά σύντομα θα την αλλάξω (σε μια εβδομάδα)

βαρέθηκα τις ονομαστικές της ταχύτητες

πληρώνω 2mbit και παίρνω στην καλύτερη και σπάνια 1mbit

πάω για otenet στα 24mbit και ελπίζω να μην πέσω σε ονομαστικές

πάλι συνδέσεις

OTENET με άριστα το 10 βάζω 4.Απογοήτευση.Τώρα που θα βάλω forthnet μακάρι να δώ καλύτερη εξυπηρέτηση τουλαχιστον

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Τώρα που θα βάλω forthnet μακάρι να δώ καλύτερη εξυπηρέτηση τουλαχιστον

χωρις να θελω να σε απογοητευσω το πραγμα που θα δεις θα ειναι η υπηρεσια μουσικης αναμονης...:hehe:

Για την ΟΤΕνετ πραγματικα επεσα απο τα συννεφα...Πρεπει να εισαι απο τους λιγους...

δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά ένα download της προκοπής δεν μπορώ να κάνω για κάποιο λόγο πάντα κόβεται η σύνθεση και αναγκάζομαι να ξανασυνδέομαι.Μετα απο πολύ κόπο επικοινωνώ μαζί τους και μου λένε θα λυθεί το πρόβλημα.Τους ρωτάω ποιό είναι το πρόβλημα?Μου λένε θα σε ενημερώσουμε.Αυτή η καραμέλα πάει εδώ και 2 μήνες και βαρέθηκα.και πληρώνω 21,5 Ε /μήνα για μιά 768αρα σύνθεση.

• 1 year later...

HOL Μεχρι τωρα ολα οκ!!!!:D:D

Προηγούμενος ISP Otenet για 2-2,5 χρόνια κ εκει ολα οκ, αλλα πληρωνα τα 2Mpbs 19.5 κ τωρα στην ΗOL μου βγηκαν τα 6Mpbs 70 ευρω για ολο το χρονο μιας κ εχει ενα επιδοτουμενο προγραμμα!!!ενω οτε εβγαινε 234 ευρω το χρονο!!Μεγαλη διαφορα στα χρηματα :haha:

Περιπου 1,5 χρονο με forthnet..

Ενταξει δεν ειναι ολα ροδινα η ταχυτητα ειναι στα 12mbps(αλλα ετσι κι αλλιως δεν παει παραπανω η γραμμη μου),ανα περιοδους ειχαμε προβλημα με το ping αλλα τον τελευταιο καιρο ειναι καλα..αποσυνδεσεις εχουμε αλλα μαλλον ειναι θεμα ρουτερ γιατι εχει αρκετους h/y πανω του και τα παιζει..

Βασικα το ιδιο ημουν και στον οτε αλλα πληρωνα πολλαπλασια χρηματα πραγμα που δεν το ηθελα....:smoke:

ΥΓ.και στον οτε ειχα προβληματα(αποσυνδεσεις κλπ)και απο υποστηριξη δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο κανεναν.

Forthnet εδώ και 1-1,5 χρόνο.

Ξεκίνησα με συγχρονισμό στα 18-19 (2,2ΜΒ/s direct dl) κ έχω πέσει στα 15.

Πέραν τούτου όλα καλά (δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ για υποστήριξη)

Forthnet Shared LLU

Κλειδώνω από 14mbps έως 16mbps ανάλογα τα κέφια τους.

Σε γενικές γραμμές είμαι πάρααα πολύ ευχαριστημένος, ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα.

Εκτός φυσικά από τα γνωστά προβλήματα της Forthnet με τα pings και τα μπουκώματα ανά ώρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.