Jump to content

Ποιος είναι ο ISP σας?

Cube8

Σε ποιον ISP είστε συνδρομητής ADSL?  

236 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Forthnet 2play 24. Σήμερα αυξήθηκε επιτέλους το upload στο 1Mbps.

Download καλό από ιστοσελίδες και torrents. Όσο για την τεχνική υποστήριξη όσες φορές την χρειάστηκα μίλησα μαζί τους περίπου στο 5λεπτο.

Γενικά ευχαριστημένος.

Προσφατα αναβαθμισα απο 8 σε 24mbits (ΟΤΕ) μεσα σε 2 μέρες και

το οφελιμο bandwith ειναι 19-20 mbits.

Πολυ ευχαριστημενος.

• 5 weeks later...

Εχω αρχισει να γουσταρω τον ΟΤΕ. Ολο εκπληξεις.

Το καλοκαιρι που ειχα κανει αιτηση dsl στο εξοχικο, μου ειχαν πει σε 10 εργασιμες η ενεργοποιηση. Σε 2 μερες ειχα νετ. Πηρα πριν 1 ωρα να κλεισω ραντεβου για την εγκατασταση της isdn, και το κοντινοτερο ραντεβου που μπορουσαν να μου κλεισουν ηταν στις 14 Φλεβαρη. Με περνει πριν 5 λεπτα ο τεχνικος, "Ναι, γεια σας, εχω κενο αυριο, θα ειστε εκει να κανουμε την εγκατασταση?"

Αυτα ειναι!

ε ναι γιατι ολοι κινουντε σε αλλες εταιριες και εχει ξεμπουκωσει ο ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ την έχει δει λίγο iMac.

Και καλά πληρώνουμε το extra γιατί αξίζει. Για δείτε threads 2 ετών πριν, που είχε μονοπώλιο στην DSL.. Με τόσους πελάτες που έχουν μείνει, λογικό είναι να είναι λάσκα και οι γραμμές και οι τεχνικοί ;)

Όπως γίνεται τώρα και με την Tellas.

Να σου πω κατι ομως ρε jpavly... Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να πληρωνω και κατι extra και να εχω τετοια αντιμετωπιση, ειλικρινα ομως. 3++ χρονια στη vivodi, κανω το σταυρο μου μην προκυψει προβλημα, γιατι support απλα ΔΕΝ υπαρχει. Just like that.

Εδω, μετα απο αναβαθμιση στη βιβο, και αφου ειχα γινει μπαλακι στον καθε εκνευριστικα ανοιωθο τεχνικο (επρεπε να γραφω τις ατακες του ομως), δεν ειχα για 2 εβδομαδες internet/τηλεφωνο, και τελικα ελυσα το προβλημα μου μεσω ενος φιλου στην... On Telecoms... Τι να λεμε, αν δεν ηταν αυτος και 1-2 γνωστοι του, ακομα δεν θα χα internet.

Το θέμα ειναι ποσο πληρώνεις αυτο το extra του OTE που λέτε όλοι... μην κοιτάμε μονο την διαφορά για internet αλλα συνολικα του λογαριασμου....

γιατι προσωπικα προτιμω 80 το διμηνο με 16Mbps παρα 160-180 λογαριασμο με κλειδωμα στα 20Mbps στον ΟΤΕ.... μιλάμε για μισα λεφτα και στο χρονο πάνω ερχεται ενα 1000ρικο....

Φυσικα με την προυπόθεση οτι οντως εχεις ιντερνετ απο τον οποιοδήποτε μη-ΟΤΕ....

Οποια εταιρια παροχης ιντερνετ και να βγει την κυριαρχεια την εχει ο Ο.Τ.ΕΣ:p

Τωρα που αναγκαστηκε να ριξει και τις τιμες full 24αρα....

Ολοι εχουν παραπονα απο τις αλλες εταιριες..λενε χωρις παγιο οτε και μπλα μπλα μπλα αλλα δεν προσφερουν αυτα που υποσχονται,οχι οτι απο τον οτε οτι δεν εχουμε παραπονα αλλα μας αρεσει..ειμαστε μαζοχες:tomato::p :P

Καλα οσα λες αλλα επι της ουσίας ομως δεν μου απαντάς... :p

ποσο πληρώνεις το διμηνο συνολικα για ιντερνετ και τηλέφωνο? Γιατι μπορει να ισχυουν τα χιλια μυρια κακα ελα ομως που εγω σχεδον 9 μηνες στο 2play της Forthnet ειμαι πολυ ευχαριστήμενος με ελάχιστα προβλήματα (αυτα που συνήθως αντιμετωπιζουμε ολοι)....

Αρχική απάντηση από perp

Το θέμα ειναι ποσο πληρώνεις αυτο το extra του OTE που λέτε όλοι... μην κοιτάμε μονο την διαφορά για internet αλλα συνολικα του λογαριασμου....

γιατι προσωπικα προτιμω 80 το διμηνο με 16Mbps παρα 160-180 λογαριασμο με κλειδωμα στα 20Mbps στον ΟΤΕ.... μιλάμε για μισα λεφτα και στο χρονο πάνω ερχεται ενα 1000ρικο....

Φυσικα με την προυπόθεση οτι οντως εχεις ιντερνετ απο τον οποιοδήποτε μη-ΟΤΕ....

πώς βγαίνουν 160-180 το δίμηνο?

Μονο παγιο πληρωνω που ειναι 30 ευρω !! Το τηλεφωνο δεν το χρησιμοποιω ;)

HOL hibox 3mbit ... έχοντας περάσει απο Altec και Otenet η hol είναι απλά αίσχος!.

Αν έχεις πρόβλημα την πάτησες γιατί γραμμή με την υποστήριξη δεν θα καταφέρεις να βρείς. Απογεύματα ανεβαίνει το latency, σπανιότερα έχει και packet loss. Τεχνητα περιορισμένο maximum download/upload.

Εκτός απροόπτου, περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να φύγω

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 13:37]

πώς βγαίνουν 160-180 το δίμηνο?

Βλέπεις ο καλος μας ΟΤΕ ακομα μας χρεώνει για τις αστικες/υπεραστικες/διεθνής κλησεις....:p Στην τιμη περιλαμβάνεται και το net φυσικά....

Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 13:37]

Μονο παγιο πληρωνω που ειναι 30 ευρω !! Το τηλεφωνο δεν το χρησιμοποιω ;)

:D Τυπική απάντηση :p

Πάντως ακομα και σε αυτην την περίπτωση στο πάγιο του ΟΤΕ πρεπει να προσθέσεις και το ποσο για την ADSL....;)

άμα μιλάς τόσο, γιατί δε βάζεις το πακέτο τσαμπα αστικά υπεραστικά;15 ευρώ έχει οπότε πας στα 120 το μήνα.

Τι να σου πω...ετσι μου εχει πει ο διαχειριστης...

Εγω δινω γυρω στα 4 αντε 6 ευρω το μηνα !!(ειμαστε και 30 ατομα η πολυκατοικια):devil:

Αρχική απάντηση από JaguarOne

HOL hibox 3mbit ... έχοντας περάσει απο Altec και Otenet η hol είναι απλά αίσχος!.

Αν έχεις πρόβλημα την πάτησες γιατί γραμμή με την υποστήριξη δεν θα καταφέρεις να βρείς. Απογεύματα ανεβαίνει το latency, σπανιότερα έχει και packet loss. Τεχνητα περιορισμένο maximum download/upload.

Εκτός απροόπτου, περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να φύγω

Εγω απ' την αλλη δεν αντιμετωπιζω τοσα προβληματα με HOL hibox 3Mbit.

Η γραμμη συνχρονιζεται 3322/510 kBit/s και εχω effective 310k στον server της Microsoft αλλα και σε torrent.

Στα pings δεν εχω προβλημα, ειχα στη αρχη αλλα τωρα πια ειναι σε μετρια επιπεδα και μπορεις να παιξεις χαλαρα bf2142/cod4.:p

Packet loss νομιζω παιζει οταν εχω torrent και browser μαζι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα φταιει η γραμμη, το router ή κατι αλλο.

Ξεχρεωσα και το router και τωρα πληρωνω φοιτητικο 5,6ευρω/μηνα.

Νομιζω ειναι must.:D

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 13:49]

άμα μιλάς τόσο, γιατί δε βάζεις το πακέτο τσαμπα αστικά υπεραστικά;15 ευρώ έχει οπότε πας στα 120 το μήνα.

Μα το γέλιο ειναι οτι δεν μιλάγα τοσο πολυ επι ΟΤΕ... τωρα φυσικα και του εχω αλλάξει τα φώτα :D

Πάντως ακομα σε αυτην την περίπτωση πάλι +20ευρω το μηνα θα εδινα και προσωπικα βαρέθηκα τα κερ@τιάτικα του ΟΤΕ...

anyway το θέμα δεν ειναι το θέμα τοσο η τιμη ασχέτως αν την πηγα εκει την κουβέντα εγω... αλλα αυτο το κακο με τις γενικέυσεις που κάνουμε ειτε υπερ ή κατα του ΟΤΕ, είτε υπερ κατά των άλλων παρόχων...

Οποιος ταλαιπωρήθηκε απο τον εναν ή τον αλλο καλα εκανε και εκανε την οποιαδήποτε αλλαγή...δεν χρειάζεται ομως να ριχνει στην πυρα τους αλλους παροχους ή τον ΟΤΕ επειδη αυτος ταλαιπωρήθηκε... γιατι υπάρχουν και εξαιρέσεις και αυτο ηθελα να πω... και φυσικα αυτο το extra που καλεισαι για τις υπηρεσίες του ΟΤΕ δεν ειναι πάντα ενα αμελητέο ποσο...

Αρχική απάντηση από fusion

...Ξεχρεωσα και το router και τωρα πληρωνω φοιτητικο 5,6ευρω/μηνα...

Με διοδος είσαι φίλε?

To fritz το κρατάμε δηλαδή? Γιατί είχα ακούσει ότι δεν γίνεται αυτό...και τώρα μου ήρθαν λογαριασμοί 4,7+18% και λέω τι παίζει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.