Jump to content

Αγορα UPS

galactob

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από galactob

τοσες πληροφοριες μας εδωσες φιλε μου επειδη σου ξεφυγε και κατι δεν πηραζει. για αυτο ειμαστε εδω για να μαθενουμε ο ενας απο τον αλλον αλλιως ολλοι θα ηταν ξερολες

:):T::)

Τελικά τί έγινε? Το πήρες? Συνάντησες κανένα πρόβλημα ή όλα κύλισαν ομαλά? Αν το πήρες, Μεγειά! :)

οχι φιλε μου δεν το πηρα ακομα. γιατι πετακτηκα πριν λιγο απο την δουλεια εδω διπλα στο πλαισιο της στουρναρης και ειχαν μονο 1 και αυτο ανοικτο!!!! μου ειπαν το απογευμα οτι μπορι να φερουν κι αλλα. Αρα βλεπουμε:D :D

Αρχική απάντηση από geogeoland [Χθες, στις 17:18]

Αθόρυβο εντελώς είναι, το ανεμιστήρι ενεργοποιείται μόνο όταν είσαι on battery. :)

Σιγουρα πραγματα ε;

Μου φυγε ενα βαρος... :p

Γενικα ενα 1000αρι ποσο θα κρατησει ενα πισι (400w) και μια τυπικη οθονη;

Επισης αν εχω ηχεια πανω κανει κατι σα σταθεροποιηση τασης; Γιατι με τη ΔΕΗ συνεχως τσαφ-τσουφ κανουν οταν ανοιγοκλεινουν ψυγεια κτλ και τα φοβαμαι. Θα τα προστατευσει; (παντα για ρευμα μιλαω, οχι μπαταρια)

Αρχική απάντηση από jois21

Σιγουρα πραγματα ε;

Μου φυγε ενα βαρος... :p

Γενικα ενα 1000αρι ποσο θα κρατησει ενα πισι (400w) και μια τυπικη οθονη;

Επισης αν εχω ηχεια πανω κανει κατι σα σταθεροποιηση τασης; Γιατι με τη ΔΕΗ συνεχως τσαφ-τσουφ κανουν οταν ανοιγοκλεινουν ψυγεια κτλ και τα φοβαμαι. Θα τα προστατευσει; (παντα για ρευμα μιλαω, οχι μπαταρια)

Ναι βρε! :p

ΕΕεεε...τώρα στο άλλο που ρωτάς...γράφει βέβαια έξω απ' το κουτί, αλλά υπολόγισε, το δικό μου σύστημα με ηχεία και οθόνη κρατάει κανα 25λεπτο στη μπαταρία με το 750va. :)

Αγοραστηκε !!!!!!!!:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: απο κατασκευη φαινεται πολυ καλο αλλα και βαρυ:hm: τωρα μεσα στην συσκευασια δεν ειχε καλωδιο σαν και αυτο που μου ειπες φιλε μου LevelOne αλλα ουτε καν κανονικο για να το συνδεσεις στο ρευμα αλλα δεν πειραζει ειδη αγορασα καλωδια και σουκο μπριζες να φτιαξω μονος μου. τωρα περισσοτερα απο κυριακη λογο λυσιμο pc!!|!

Αρχική απάντηση από neuromancer [Σήμερα, στις 10:48]

Έχει δοκιμάσει κανείς τα UPS του Πλαισίου? Τα TurboX εννοώ...

Έχω το UPS 1000SD του πλαισίου,είμαι πολύ ικανοποιημένος,σηκώνει άνετα το σύστημα της υπογραφής μου+οθόνη 19"+ηχεία 5.1+στερεοφωνικό με 4 ηχεία για 15+ λεπτά.

Μόνο τον εκτυπωτή λειζερ δε σηκώνει γιατί τραβάει πολύ ρεύμα(δεν σβήνει,απλά ανάβει το overload και σφυρίζει).Ένας χρόνος απροβλημάτιστης λειτουργίας.

ΔΕ μου άρεσε το πρόγραμμα που έχει για τη διαχείριση,αν και δε χρειάζεται κατά τη γνώμη μου.

’σχετο,αν πάτε για ups και δεν έχετε το αυτοκίνητο κοντά πείτε κάποιον να σας βοηθήσει...ειδικά σε μεγάλα ups 1000VA+...Είναι πολύ βαριά...:flex:

σημερα φτιακτηκαν και οι ανταπτορες 29122007054jw1.th.jpg

οσο για το βαρος και με μηχανακη που το πηγα εγω απο αθηνα-πετρουπολη ανετα πηγε

@ mihalis2001gr

Στο 1000άρι TurboX προσανατολίζομαι κι εγώ. Επειδή έχω ρίξει extra χρήμα για όσο γίνεται αθόρυβο PC, το συγκεκριμένο UPS κάνει θόρυβο? Επίσης, πρέπει οπωσδήποτε να βάλω αυτό το λογισμικό που λες?

Προφανώς εννοώ σε κανονική λειτουργία (με ρεύμα στο δίκτυο της ΔΕΗ) - όταν κόβεται το ρεύμα και "δίνει" το UPS θέλω απλά να κλείνω όμορφα και ωραία, άντε να έχω και 5-10 λεπτά για save και μεταφορές αρχείων.

Είναι αθόρυβο,δεν έχει ανεμιστήρα,μόνο όταν πέφτει το ρεύμα κάνει ένα βζζζζ που το κάνουν όλα τα ups.

To λογισμικό που λέω είναι για να βλέπεις τα ρεύματα κτλ,εγώ το έχω βγάλει εδώ και καιρό γιατί είναι άχρηστο.

Εγω εχω το 1500 turbo x και ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος ειναι αθορυβο και κραταει το συστημα της υπογραφης μου + μια tft 42" μεχρι 15 λεπτα που το αφησα δεν εσβησε και κραταγε ακομα. Το προγραμμα που εχει μεσα δεν το εβαλα καν. Πιστευω οτι αξιζει.

thanks - νομίζω ~100+ ευρόπουλα για να έχεις το κεφάλι σου στη θέση του, just in case, δεν είναι τίποτε.

... και μια λύση back-up και είμαστε οκ.

σύντομο off-topic:

εξωτερικό σκληρό με back-up software ή mirror raid?

Έχω Intel 975XG chipset με ICH7R South bridge

επειτελους συνδε8ηκε!!!! ειναι αθορυβο τελειως !!!! το προγραμα δεν το εχω περασει ακομα για να δω ποσο καταναλωνει το pc μου αλλα σε full τσιτα το pc και τα ηχεια ,το ups παιζει μια χαρα. τωρα το ποσο χρονο κραταει σε αναμονη χωρης ΔΕΗ θα μαθουμε με την πρωτη διακοπη!!!! πιστευω οτι εκανα μια καλη αγορα. !!!!:) :) :) :) :) :) Γιατι το ups που εχω στην δουλεια ενα NOVA 1500 αν θυμαμαι καλα με το μισο φορτιο απο το δικο μου δεν τα παει και τοσο καλα ,5 λεπτα αναμονη + οτι ειναι δεν ειναι στο ρευμα κανει πολυ φασαρια!!!!:) :) :) :) :) :)

περίπου το χρόνο που θα σε κρατήσει το γιου.πι.ες. μπορείς να τον δεις κι από το πρόγραμμα διαχείρησης, όταν το βάλεις :) Καλοδούλευτο :)

ΥΓ Μια φορά που χρειάστηκα την APC γτ χάλασε το δικό μου, ήταν άψογοι και ταχύτατοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή

Αρχική απάντηση από SirDiman

Τα Mustek εχω ακούσει οτι ειναι καλά, ισχύει?

Ισχύει ναι. Τώρα για το πόσο ακριβώς καλά ας σου πει κάποιος πιο σχετικός με το θέμα απο μένα, ή που είχε κάποτε, ή μπορείς και να κοιτάεις και το PCworld.

Σχετικά με τα ups.. Κατ' αρχάς, φίλε galactob, καλοδούλευτο και μεγειά! :) :) :) Κατα δεύτερον...υπόψην οτι κάθε 3 μήνες περίπου (πολυ χοντρικά περίπου έτσι?) καλό είναι να αποφορτίζετε τη μπαταρία και να την ξαναφορτίζετε για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Τώρα, κάπου εδώ μέσα λέγανε να μην αφήνεις τη μπαταρία να πάει κάτω απο 15%, αλλά κανείς δεν έλεγε γιατί... γιατί? Εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο και την έχω αφήσει 2-3 φορές...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.