nickstamat Δεκέμβριος 29, 2007 #41 Δεκέμβριος 29, 2007 Μπράβο ρε φίλε! Και για το τσιγάρο και για την υπομονή σου! Έτσι θέλουν αυτά τα πράγματα!
ea6gka Δεκέμβριος 29, 2007 #42 Δεκέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 18:05] ηδη εχει παιξει μια δραματικη βελτιωση...λιγο η θεληση... λιγο ο Θεος... δεν ξερω... καθολου οι γιατροι...
perp Δεκέμβριος 29, 2007 #43 Δεκέμβριος 29, 2007 Μπράβο ρε μαν...επιτέλους ευχάριστα νέα... +1 στο απο πάνω...
Melkon Δεκέμβριος 29, 2007 #44 Δεκέμβριος 29, 2007 ρε συ μπραβο για το τσιγαρο!δεν θα το μετανιωσεις και παλι παρα πολυ καλα που τωρα εισαι καλυτερα!
Arxagelos Δεκέμβριος 30, 2007 #45 Δεκέμβριος 30, 2007 φίλε περαστικά και σιδερένιος μην το βάλεις ποτέ κάτω, όλοι μας κουβαλάμε και απο ενα κουσούρι άλλοτε σοβαρο και άλλοτε μη, εγώ απο το 2005 μου διαγνώσανε νοσο Chron και τραβιέμαι εχω μπεί δυο φορες χειρουργείο και αρχές του χρόνου θα ξανα μπώ! Μην μασας μια και μη στενοχωριέσαι το παν στην ζωη ειναι η υγεια, αργα το καταλαβαίνουμε μεν.
Wizard! Δεκέμβριος 30, 2007 #46 Δεκέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka καθολου οι γιατροι... ’σε με τους γιατρούς, γιατί σε εμένα αυτοί δημιούργησαν τη θρόμβωση....
Κοπρίτης Δεκέμβριος 30, 2007 #47 Δεκέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [27-12-2007 13:04] Τα έχω περάσει κι εγώ. Από λάθος γιατρού που μετά από σοβαρό ατύχημα, δε μου έδωσε την κατάλληλη αγωγή κι έπαθα θρόμβωση στο αριστερό πόδι στη Σαφηνή φλέβα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) που είναι η μεγαλύτερη φλέβα στα πόδια. Προσοχή, μην το βάζεις κάτω, εκμεταλεύσου το καθισιό και την ξάπλα όσο μπορείς κι όλα θα πάνε καλά μια απ'τα ιδια Γιωργη τυχαια το ανακαλυψα σε αθλιατρο κανα τριμηνο μετα το ατυχημα και με εκατσε κατω επιτοπου και τον εβλεπα να τραβαει μαυρο αιμα με την κανουλα ολοι οι υπολοιποι δοκτορες που εβλεπα εβδομαδιαια για δυο μηνες απλα δεν το ειδαν... και ασε που κολλησαν και το σπασιμο του καρπου στραβα και μετα εκατσα να το ξανασπασουν για να κολλησει ισια (στη Βουλα συνεβη και αυτο..) ΟΡΓΙΟ λεμε.... Ιορδανη σιδερενιος να'σαι φιλε καθε εμποδιο για καλο και μονο το τσιγαρο που καταφερες να κοψεις (ελπιζω να το κρατησεις) ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κερδος. καλη αναρωση να'χεις
Maximus Δεκέμβριος 30, 2007 #48 Δεκέμβριος 30, 2007 Καλη αναρωση Jordan - μη σε παιρνει απο κατω, μπορει να σου φανει καπως στην αρχη αλλα μετα απο καιρο θα το σκεφτεσαι και θα χαμογελας. Ειναι οντως δυσκολο να παραμενεις "εγκλωβισμενος" αλλα μη χαλιεσαι, και ολα καλα θα πανε και θα βγεις δυνατοτερος απο ολο αυτο Να σαι καλα ρε μαν και του χρονου τετοιες μερες να περασεις υπεροχα
mariosalice Δεκέμβριος 31, 2007 #49 Δεκέμβριος 31, 2007 Λες το μαύρο αίμα που σου έβγαζε με το τσουβάλι ο "καλός γιατρός" να ήταν από φλέβα? (αν το τράβαγε από καρπό η βελόνα του είχε πέσει σε φλέβα και σε ξεμάτωνε LOL). Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 14:07] ’σε με τους γιατρούς, γιατί σε εμένα αυτοί δημιούργησαν τη θρόμβωση.... Κανείς γιατρός δεν μπορεί να δημιουργήσει θρόμβωση.Οποιοσδήποτε κάθεται πολλές μέρες στο κρεββάτι μπορεί να πάθει θρόμβωση αν έχει προδιάθεση. Δεν είναι πρακτική να μετριέται το inr τακτικά σε όλους όσους κάθονται. Σε ορισμένες επεμβάσεις όπως στα πόδια (γόνατα κτλ), συνηθίζεται να γίνονται προληπτικά αντιπηκτικές ενέσεις στην κοιλιά ή στο μπράτσο. Εδιτ Τα παραπάνω τα έγραψα χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, τη στιγμή που έχει γεμίσει ο τόπος από σκιτζήδες και αεριτζήδες σε όλα τα επαγγέλματα - "λειτουργήματα"
giorikas Δεκέμβριος 31, 2007 #51 Δεκέμβριος 31, 2007 Περαστικα φιλε ταχεια αναρρωση και επιστροφη στους καθημερινους (ευχαριστους και μη) μπελαδες
Wizard! Δεκέμβριος 31, 2007 #52 Δεκέμβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από mariosaliceΚανείς γιατρός δεν μπορεί να δημιουργήσει θρόμβωση.Οποιοσδήποτε κάθεται πολλές μέρες στο κρεββάτι μπορεί να πάθει θρόμβωση αν έχει προδιάθεση. Λάθος έκφραση δική μου. Οι γιατροί δεν έδωσαν την κατάλληλη αγωγή για τα συμπτώματα που είχα μετά από τροχαίο και η όλη κατάσταση δημιούργησε θρόμβωση, είναι η σωστή έκφραση αλλά το έγραψα και πιό πάνω. Τουλάχιστον οι επόμενοι γιατροί που με είδαν, έβριζαν τους προηγούμενους και μου ζήτησαν να τους κυνηγήσω για αμέλεια...
Borg Ιανουάριος 6, 2008 #53 Ιανουάριος 6, 2008 Φίλος τωρα το πρόσεξα Περαστικά σου, πταίσμα είναι αυτό , ξερω τι σου λέω
jpcupra Ιανουάριος 6, 2008 Author #54 Ιανουάριος 6, 2008 πταισμα-ξεπταισμα φιλε borg η αξονικη προχθες εδειξε μικρους θρομβους στον δεξι πνευμονα πανω και στον αριστερο κατω..κοινως πνευμονικη εμβολη με ελαχιστους πονους..σχεδον ανωδυνα θα ελεγα...εχω χεστει πανω μου λεμε...τα πραγματα μαλλον δεν ειναι τοσο θετικα οσο νομιζα παρολο που το ποδι εχει ξεπρηστει πληρως..ανεβασα και την δοσολογια...και βλεπουμε...ο θεος μαζι μας...
Maximus Ιανουάριος 6, 2008 #55 Ιανουάριος 6, 2008 Κουράγιο man, μπορεί να είναι μεγάλη η δοκιμασία που περνάς αλλά θέλει δύναμη και θέληση και εν τέλει θα το ξεπεράσεις. Σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά και να αναρρώσεις εύκολα και γρήγορα :)
Borg Ιανουάριος 6, 2008 #56 Ιανουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από jpcupra πταισμα-ξεπταισμα φιλε borg η αξονικη προχθες εδειξε μικρους θρομβους στον δεξι πνευμονα πανω και στον αριστερο κατω..κοινως πνευμονικη εμβολη με ελαχιστους πονους..σχεδον ανωδυνα θα ελεγα...εχω χεστει πανω μου λεμε...τα πραγματα μαλλον δεν ειναι τοσο θετικα οσο νομιζα παρολο που το ποδι εχει ξεπρηστει πληρως..ανεβασα και την δοσολογια...και βλεπουμε...ο θεος μαζι μας... βρε μην μασας απλα εχε καλη ψυχολογια και θα εισαι ο ιδιος το φαρμακο Ασε που στα έλεγα, κόψε λιγο το μπαφο αλλά εσύ εκεί
jpcupra Ιανουάριος 6, 2008 Author #57 Ιανουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Borg βρε μην μασας απλα εχε καλη ψυχολογια και θα εισαι ο ιδιος το φαρμακο Ασε που στα έλεγα, κόψε λιγο το μπαφο αλλά εσύ εκεί :banging: :banging: :hehe:
f117 Ιανουάριος 7, 2008 #58 Ιανουάριος 7, 2008 εύχομαι να το ξεπεράσεις πλήρος το προβληματάκι και να χαρείς πάλι το corsaki s ....... υπομονή και επιμονή και όλα πάνε καλά όπως βλέπεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.