Jump to content

Σοβαρο προβλημα υγειας

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

απο την κυριακη ειμαι ξαπλα στο κρεββατι με θρομβωση εν τω βαθει φλεβων κνημης και μηρου (νομιζω πως το λεω καλα...) εχω ξεκινησει αντιπηκτικη αγωγη με ενεσεις και χαπια...σημερα κοιταξα τον δεικτη inr και ηταν στο 1.52..:cry: εχω ανησυχησει αρκετα και οι δικοι μου επισης... αυτο που με ανησυχει πιο πολυ ομως ειναι οτι διαβασα πως η συγκεκριμενη παθηση συνδεεται αμεσα με πνευμονικες εμβολες...:cry: απο οσο γνωριζω υπαρχουν κανα 2 γιατροι μεσα στο φορουμ... αν θελουν ας καταθεσουν την αποψη τους...

ευχαριστω...

χρονια πολλα με υγεια πανω απ'ολα παιδες...

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Φίλε μου, περαστικά και απο εμένα...

Είχα αντιμετωπίσει παλιότερα ενα πολυ σοβαρό πρόβλημα υγείας που με ταλαιπώρησε και εμενα και την οικογένεια μου αρκετό καιρο...

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να κρατήσεις ψηλά την ψυχολογία σου, παίζει μεγάλο ρόλο...

Καλές γιορτές και σιδερένιος!

ευχαριστω πολυ παιδια...ειμαι σε πολυ ασχημη φαση και δεν μπορω να βρω κουραγιο...

Περαστικά φιλε μου.... και μην ξεχνάς οτι ο Θεος μας στέλνει ό,τι μπορουμε να αντέξουμε..... οποτε μην το βάζεις το κάτω, δοκιμασία ειναι .... ;)

Περαστικα φιλε και σου ευχομαι η καινουργια χρονια να σε σε βρει υγειες!

τι εγινε ρε ιμπιζακια?

ελπιζω ολα να ναι καλυτερα τωρα...περαστικα σου.

μπες στο τουμπανο και ολα θα φτιαξουν..

κ οταν με το καλο γινει περδικι..περιμενω βολτα γιατι το topgun δεν παει.

μου ειναι απιστευτα δυσκολο να καθομαι σε ενα κρεββατι...δυστυχως δεν εμαθα ετσι....

def αποτι καταλαβα απο τα συμφραζομενα σου μαλλον το εχεις περασει...

amgamer το ιμπιζακι λαστ γιαρ!!! τωρα ανεβηκαμε κατηγορια δες την υπογραφη μου...

δεν εχω προλαβει να το χαρω ομως ρε γμτ...

guys thx 4 the support...:flower:

Περαστικά και απο μένα. Ακου μουσική, διαβαζε κανενα Αστεριξ, Λουκι Λουκ, Αρκα, Playboy. Κια θα περασει η ωρα στο κρεββατι.

Περαστικά κι από μένα.

Παίρνεις σωστή αγωγή, με κύριο σκοπό να προφυλαχθείς από την πιθανότητα πνευμονικής εμβολής.

Μην ανησυχείς όμως.

Είναι σχετικά σπάνια κατάσταση που την παθαίνουν όσοι δεν ξέρουν ότι έχουν πρόβλημα και δεν παίρνουν φάρμακα.

Ξεκινάει με πόνο στο στήθος και δύσπνοια.

Ότι βοήθεια θέλεις μου λες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.