perlepes Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 καλήσπερα και χρόνια πολλά σε όλους τη γνώμη σας θέλω σχετικά με μια αγορά που θέλω να κάνω. θέλω να αλλάξω κινητό γιατι το έχω 3 χρόνια σχεδόν αυτό που έχω και παράλληλα θέλω να αγοράσω και ένα mp3player. είχα ένα ipod αλλά μου το κλέψανε μαζί με μία βαλίτσα... σκεφτόμουν να παρώ το iphone μιάς και εχεί πολλές συσκευές σε μία αλλά θέλω τη γνώμη σας,αν εχεί προβλήματα δλδ,αν λειτουργεί με την cosmote εδώ ελλάδα και γενικά αν έχετε ακουσει για προβλήματα σχετικα με το mp3player,συμβατότητες κτλ. αφου θέλω καμμία 250ε για κινητό και καπου 200 για ενα ipod πιστέυω συμφέρει. αν όχι εχετε να μου προτείνετε καμμία άλλη συσκευή τηλ-Mp3player να πέρνει ομως πολλά κομμάτια δλδ να έχει χώρο καπου 4gb+ ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Τι να το κάνεις το iPhone? Κοίτα για ένα PDA με WM5/WM6 που να έχει και GPS και φυσικά να παίρνει τηλέφωνο, κάτι σαν ΑΥΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Δεκέμβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Δεν ξέρω αν θα σε ενδιαφέρει αλλά εγώ θα αγοράσω το nokia 5610 και κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο από ότι υπάρχει για την ώρα.. Η τιμή του είναι περίπου στα 350.Αυτό το κινητό άρχισε να κυκλοφορεί πριν κάτι εβδομάδες και γι' αυτό δεν υπάρχει σε πολλά μαγαζιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Δεκέμβριος 27, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 χμ καλό αυτό το nokia,έχει καλό Mp3player?το έχει κανείς?και απο photoz πως τα πάει? κανείς άλλος καμμία πρόταση? racer έλεγα για το iphone γιατι τα εχει ολα σε ενα,ειναι προβληματικο τηλεφωνο? δεν υποστιριζεται απο τις εταιρειες τηλεφωνιας εδω ελλαδα? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από racer [25-12-2007 17:58] Τι να το κάνεις το iPhone? Κοίτα για ένα PDA με WM5/WM6 που να έχει και GPS και φυσικά να παίρνει τηλέφωνο, κάτι σαν ΑΥΤΟ Συμφωνω το εχω 1 χρονο και ειλικρινα κανω τα παντα με αυτο... mp3 player/ραδιοφωνο για το γυμναστήριο, GPS για το αυτοκίνητο, φοβερες φωτος, BT, Wi-Fi, internet on the go αν ποτε χρειαστω εκτος σπιτιου, τηλέφωνο, ενα καρο documents και προγράμματα πάντα μαζι σου, και βεβαια φοβερο sync με το PC... τα παντα backup ευκολα και γρήγορα...εναλλακτικα κοιτα και κανα P1i.... ειναι πολυ ομορφο και ευκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Εγώ πήρα το HTC s730 + 4gb μνήμη kingston και είμαι υπερκαλυμμένος. Ο επεξεργαστής δέχεται και gps οπότε με μια αναβάθμιση μπάινει και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 P1i απο μενα ηρεμησε το κεφαλι μου απο τα restart και οτι θες το κανει αμα την ψαξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Δεκέμβριος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από gbak P1i απο μενα ηρεμησε το κεφαλι μου απο τα restart και οτι θες το κανει αμα την ψαξεις +1 Kαι έγω με Ρ1i είμαι ενάμιση μήνα τώρα, και πραγματικά δεν έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ κινητό στη ζωή μου. Είναι και μουράτο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Δεκέμβριος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από perlepes [Σήμερα, στις 18:08] χμ καλό αυτό το nokia,έχει καλό Mp3player?το έχει κανείς?και απο photoz πως τα πάει? κανείς άλλος καμμία πρόταση? racer έλεγα για το iphone γιατι τα εχει ολα σε ενα,ειναι προβληματικο τηλεφωνο? δεν υποστιριζεται απο τις εταιρειες τηλεφωνιας εδω ελλαδα? ευχαριστω To Nokia 5610 μπορείς να το βρείς εδώ με παροναμική φωτογραφία όλου του κινητού! Επίσης εκεί μπορείς να δείς και τα χαρακτιριστηκά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Φίλε μου αν σου αρέσει το ipod, τότε το iphone θα το λατρέψεις...Το έχει ένας φίλος μου και πραγματικά ποιο γρήγορο κινητό σε απόκριση δεν έχω δει...Καμία σχέση με τις μπακατέλες που κατάντησε να βγάζει η νόκια, και το υπόλοιπο τσούρμο... το κινητό είναι απίστευτα ποιοτικό και το φωνάζει από χιλιόμετρα...Αν θέλεις να ψαχτείς περισσότερο μπορείς να το πάρεις από Αγγλία ή και Αμερική με περίπου 400 ευρώπουλα...Η μόνη ασυμβατότητα μετά που θα το ξεκλειδώσεις είναι ότι δεν παίζει το gprs δεν θα έχεις internet δηλαδή μέσω του παρόχου σου αλλά μόνο από το wifi...Καλύτερα πάρε το απέξω, έτσι και αλλιώς εγγύηση δεν έχεις στην Ελλάδα από όπου και να το πάρεις...Ότι άλλο χρειαστείς πές μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Δεκέμβριος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Έχω το HTC P3600 σχεδόν ένα χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος. Είναι άψογο σε όλα του :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Δεκέμβριος 27, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 πωπω παιδια τωρα μπερδευτικα πιο πολυ,προτεινατε πολλα κινητα και πρεπει να τα ψαξω ενα ενα,παντως για το iphone που μου ειπες dark22 εγγυηση δεν εχει η συσκευη?χωρις εγγυηση τη δινουν?καλα τα htc αλλα ειναι πιο πολυ νομιζω palm pc ετσι?εγω δε θα το χρησιμοποιω για ιντερνετ κτλμονο σαν τηλεφωνο,για φωτογραφιες και Mp3 player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 27, 2007 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 για κοιτα τοτε τα μουσικα τηλέφωνα της Sony Ericcson... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 27, 2007 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από perlepes [Χθες, στις 23:11] παντως για το iphone που μου ειπες dark22 εγγυηση δεν εχει η συσκευη?χωρις εγγυηση τη δινουν? Εγγύηση έχει απλά λογικά δεν θα έχει στην Ελλάδα...Αφού δεν το εισάγει η επίσημη αντιπροσωπία που θα το πας?Αναγκαστικά θα το στείλεις έξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 6, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 εγω θα σου προτινα ενα sony ericsson k810! που ειναι απλο και χρισιμο. παιζει mp3 mp4 και αλα πολα τα χαρακτιριστικα του ειναι εδω http://www.techteam.gr/mobile/phone/Sony%20Ericsson/K810i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 6, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Νομίζω πως ένα Sony Ericsson W960i θα σε ικανοποιήσει πλήρως, από όλες τις απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.