Jump to content

Πρόβλημα με ΑΤΙ Χ1950 PRO

Φάνης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω αυτήν την κάρτα εδώ κι ένα χρόνο. Μέχρι πρόσφατα την είχα στο δικό μου σύστημα με τροφοδοτικό Thermaltake TR2 550W. Δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα...

Επειδή όμως θα πάρω από ένα φίλο την Χ1950ΧΤΧ έβαλα την PRO στο σύστημα του αδερφού μου με τροφοδοτικό Thermaltake 470W. Εδώ και 1 βδομάδα μου έχει κολλήσει 2 φορές και πριν λίγο, άλλες δύο. Αλλά τώρα μου βγήκε ο ΑΤΙ VPU Recover και τις 2.

Με τι λέτε να έχει να κάνει;

Απεγκατεστησες τους προηγουμενους drivers απο τον υπολογιστη του αδερφου σου?Στο λεω γιατι εαν ειχε τιποτα nvidia πριν,κατι μπορει να παιζει εκει.Για τροφοδοτικο δε το κοβω.

Πριν είχε Nvidia αλλά έτσι κι αλλιώς έχω κάνει 2 φορμαρίσματα από τότε...

Έχω τους 7.10 αυτή τη στιγμή. μήπως να περάσω τους 7.12;

Επίσης εκεί που μπαίνει η καρτα, στα αριστερά του PCI EXPRESS, έχουν στραβώσει κάτι πυκνωτές από το βάλε-βγάλε την κάρτα. Λες να έχει να κάνει με αυτό;

Για τους πυκνωτές δεν ξέρω.Για τσέκαρε και μια το καλώδιο του ρεύματος εάν είναι καλά τοποθετημένο.Επισης για κοιτα μηπως η εξοδος του ανεμιστηρα ειναι κλεισμενη απο το κουτι και σου ανεβαζει θερμοκρασια.

Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα

Φάνη δέν μας λές από ποιες άλλες συσκευές απαρτίζεται το PC του αδελφού σου.

γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο να στραβωνουν πυκνωτες.σε πολλες μητρικες που εχουν στραβωσει οι πυκνωτες ακουγονται διαφοροι ηχοι απο την μητρικη οταν βαζεις ενα παιχνιδι οταν ανοιγεις ενα φακελο κτλ κτλ.

Λοιπόν, το PC απαρτίζεται από τα εξής:

Amd 64 3200+

Asus A8N SLI SE

Thermaltake TR2 470W

Soundblaster Audigy SE

WD 80gb Sata

Hitachi 200gb Ide

DVD-ROM

DVD-RW

Το θέμα είναι ότι ξανακόλλησε και μετά το reset δεν ξεκίνησε ξανά, παρά μόνο έκανε 5 beep, τα πρώτα 2 πολύ κοντά και τα άλλα 3 κανονικά (κοντά)

Την έβγαλα να δω τι beep θα κάνει και κάνει ακριβώς τα ίδια... Οπότε μάλλον κάηκε...

Μεθαύριο θα πάρω στα χέρια μου την Χ1950ΧΤΧ να σιγουρευτώ εάν κάηκε η κάρτα...

Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται τι τροφοδοτικό σε περίπτωση που κάηκε η κάρτα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.