Jump to content

Aγορα νεου laptop

killer55555

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδες και χρονια πολλα.Επειδη με λαπτοπ δεν εχω καμια μα καμια επαφη μπορειτε να μου προτεινεται κανενα μεχρι 650-700 ευρω.Προοριζεται να τρεχει office καθως και κατι στατιστικα προγραμματα,οχι ιδιαιτερα βαρια.Με ενδιαφερει βεβαια και μια καλη ποιοτητα κατασκευης και να εχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη εγγυηση.Καλη χρονια σε ολους κ οτι επιθυμει ο καθενας.

Πρίν μια βδομάδα πήρα αυτό για την κοπέλα μου. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής toshiba και 2 χρονια εγγύηση. Το δοκιμάζω μια βδομάδα τώρα και είμαι ευχαριστημένος.

Μπορείς να βρείς και με καλύτερο επεξεργαστή αλλά χάνεις σε ποιότητα και εγγύηση.

Σύνοψη:

+ ποιότητα κατασκευής, οθόνη, πλήρως εξοπλισμένο, εγγύηση

- κάρτα γραφικών απλά για να κάνεις τη δουλειά σου, επεξεργαστής (οχι οτι είναι αργός, προς θεού, αλλά μπορείς να βρείς καλύτερο με τα ίδια λεφτα)

edit: μόλις πόσταρα είδα καλύτερα οτι το θες μέχρι 700 ευρώ. Νόμιζα μέχρι 900...:tomato:

αλλά γιορτές είναι, βάλε κάτι παραπάνω μωρε και πάρτο :D

Εγω παντως θα ερειχνα και μια ματια στα καινουρια LG....

2 χρονια εγγυηση οn site και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης....;)

Μια χαρα ειναι για τη δουλεια που το θελεις...

Απλα θα σε συμβουλευα να μη το παρεις απο εκει για πολλους και διαφορους λογους...

Ναι φιλε μου εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους για το σερβις η οτι αλλο προκύψει,αλλα 4 χρονια που αγοραζω απο εκει δεν ειχα ποτε προβλημα.Ισα-ισα με εξυπηρετουσαν αμεσως.Anyway ευχαριστω για το χρονο σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.