killer55555 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα.Επειδη με λαπτοπ δεν εχω καμια μα καμια επαφη μπορειτε να μου προτεινεται κανενα μεχρι 650-700 ευρω.Προοριζεται να τρεχει office καθως και κατι στατιστικα προγραμματα,οχι ιδιαιτερα βαρια.Με ενδιαφερει βεβαια και μια καλη ποιοτητα κατασκευης και να εχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη εγγυηση.Καλη χρονια σε ολους κ οτι επιθυμει ο καθενας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Δεκέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Πρίν μια βδομάδα πήρα αυτό για την κοπέλα μου. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής toshiba και 2 χρονια εγγύηση. Το δοκιμάζω μια βδομάδα τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Μπορείς να βρείς και με καλύτερο επεξεργαστή αλλά χάνεις σε ποιότητα και εγγύηση. Σύνοψη: + ποιότητα κατασκευής, οθόνη, πλήρως εξοπλισμένο, εγγύηση - κάρτα γραφικών απλά για να κάνεις τη δουλειά σου, επεξεργαστής (οχι οτι είναι αργός, προς θεού, αλλά μπορείς να βρείς καλύτερο με τα ίδια λεφτα) edit: μόλις πόσταρα είδα καλύτερα οτι το θες μέχρι 700 ευρώ. Νόμιζα μέχρι 900... αλλά γιορτές είναι, βάλε κάτι παραπάνω μωρε και πάρτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Εγω παντως θα ερειχνα και μια ματια στα καινουρια LG.... 2 χρονια εγγυηση οn site και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer55555 Δεκέμβριος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Για αυτο τι λετε?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908357 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Μια χαρα ειναι για τη δουλεια που το θελεις...Απλα θα σε συμβουλευα να μη το παρεις απο εκει για πολλους και διαφορους λογους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer55555 Δεκέμβριος 25, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Ναι φιλε μου εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους για το σερβις η οτι αλλο προκύψει,αλλα 4 χρονια που αγοραζω απο εκει δεν ειχα ποτε προβλημα.Ισα-ισα με εξυπηρετουσαν αμεσως.Anyway ευχαριστω για το χρονο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.