Jump to content

Aγορα νεου laptop

killer55555

Recommended Posts

Καλημερα παιδες και χρονια πολλα.Επειδη με λαπτοπ δεν εχω καμια μα καμια επαφη μπορειτε να μου προτεινεται κανενα μεχρι 650-700 ευρω.Προοριζεται να τρεχει office καθως και κατι στατιστικα προγραμματα,οχι ιδιαιτερα βαρια.Με ενδιαφερει βεβαια και μια καλη ποιοτητα κατασκευης και να εχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη εγγυηση.Καλη χρονια σε ολους κ οτι επιθυμει ο καθενας.

Πρίν μια βδομάδα πήρα αυτό για την κοπέλα μου. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής toshiba και 2 χρονια εγγύηση. Το δοκιμάζω μια βδομάδα τώρα και είμαι ευχαριστημένος.

Μπορείς να βρείς και με καλύτερο επεξεργαστή αλλά χάνεις σε ποιότητα και εγγύηση.

Σύνοψη:

+ ποιότητα κατασκευής, οθόνη, πλήρως εξοπλισμένο, εγγύηση

- κάρτα γραφικών απλά για να κάνεις τη δουλειά σου, επεξεργαστής (οχι οτι είναι αργός, προς θεού, αλλά μπορείς να βρείς καλύτερο με τα ίδια λεφτα)

edit: μόλις πόσταρα είδα καλύτερα οτι το θες μέχρι 700 ευρώ. Νόμιζα μέχρι 900...:tomato:

αλλά γιορτές είναι, βάλε κάτι παραπάνω μωρε και πάρτο :D

Ναι φιλε μου εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους για το σερβις η οτι αλλο προκύψει,αλλα 4 χρονια που αγοραζω απο εκει δεν ειχα ποτε προβλημα.Ισα-ισα με εξυπηρετουσαν αμεσως.Anyway ευχαριστω για το χρονο σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.