Jump to content

8800gt απορια

No_MeRcY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα , Εχω μια 8800gt με την Zalman VF1000 πανω , η θερμοκρασια αυτη καλη ειναι? ( Εχοντας τρεξει πριν λιγο το aquamark )

επισης στο core clock γιατι εχει ενα θαυμαστικο?

να προχωρησω σε o/c η οχι? Τι να προσεξω? Ευχαριστω

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να "φορτωνει" την καρτα γραφικων , ωστε να δω την θερμοκρασια σε full load?

post-8558-1416073312,9712_thumb.jpg

vdeseris , δοκιμασα αυτο το fur και το αποτελεσμα :

asdfffffiu3.jpg

Mου φανηκε καπως ψευτικη αυτη η θερμοκρασια , δηλαδη μολις το ανοιξα πηγε κατευθειαν απο 55 στους 65 και ολο ανεβαινε , και οταν το εκλεισα , απο τους 88 που ειχε , επεσε κατευθειαν στους 60κατι

Εχω πανω και zalman vf1000 πως ζεσταθηκε τοσο? :nothing:

Αρχική απάντηση από No_MeRcY [Χθες, στις 22:42]

...επισης στο core clock γιατι εχει ενα θαυμαστικο?...

Γεια σου και χρόνια πολλά , κάνε δεξί κλικ στο πλαίσιο του core clock και στο πίνακα που σου βγάζει πάνε στο Set up και βάλε μεγαλύτερο όριο αντί για 1500 βάλε 1600 .

post-3931-1416073314,4351_thumb.jpg

Πως ειναι μια χαρα ρε παιδια η θερμοκρασια? Mε vf1000 επρεπε να μην ανεβαινει πανω απο 50-55 βαθμους σε φορτο.

Δες αν εχεις συνδεσει το ανεμιστηρακι πρωτα. Αν το ανεμιστηρακι γυριζει τοτε δε παταει καλα η ψυκτρα στη gpu. Ενδεικτικα με μια παλια vf700 ειμαι 45-65. Για τσεκαρε τα ξανα.

να τονισω πως το ανεμιστηρακι δουλευει στα μισα περιπου rpm !! αλλα και παλι μου φενεται μεγαλη θερμοκρασια σε σχεση με ενα review που ειχα δει !

Εγω με GTS 512 ειμαι 45 idle και 56 full load παντως...Α ξεχασα να πω οτι ειμαι και κλοκαρισμενος...

Τι να εχω κανει λαθος? εβαλα την ψυκτρα κανονικα με τις οδηγιες , δουλευει το ανεμιστηρακι , οποτε? :/

Το Speedfan , βγαζει αλλες θερμοκρασιες...

Λογικα το Temp1 Ειναι η καρτα γραφικων?

αλλες θερμοκρασιες βγαζει το everlast , αλλες το rivatuner , αλλες το speedfan :confused:

να αναφερω πως οι στροφες του zalman vf1000 ειναι στο full τωρα , Καποιος να μου εξηγησει τι γινεται? :eek:

oeo2dm4.jpg

oeomr0.jpg

ε μα δεν γινεται τετια μεταβολη της θερμοκρασιας , μεσα σε 20 δευτερολεπτα το everlast εδειξε την καρτα γραφικων απο 50 να πηγενει στους 80 ?? ( 20 δευτερολεπτα ανοιχτο το gpu caps viewer ) , και μολις το κλεινω πηγενει κατευθειαν στους 50...

εχω το κουτι NZXT Case Zero Tower , το οποιο εχει 8 12αρηδες ανεμιστηρες , ειναι σημαζεμενα και τα καλωδια μεσα , ειναι και στο full το vf1000 ε δεν γινεται να ανεβαζει 88 βαθμους. :dots:

Με στοκ ψυκτρα 30 δευτ. θελει για να παει απο 55 σε 85 με φορτο. Κανε ενα κοπο και επανατοποθετησε την ψυκτρα. Βαλε κ παστα. Κατεβασε κ το atitool να δοκιμασεις αποκει θερμοκρασιες/φορτο. Εμενα παντως συμπιπτουν οι θερμοκρασιες gpu σε everlast,riva,atitool.

πάστα, στρώσε την πάστρα σου σωστά , μην βάζεις πολύ απλά ίσα ίσα για να σκεπάσεις τις επιφάνειες και στην ψήκτρα και στην gpu στον πυρήνα .

!!! Τι δουλεια κανει αυτη η παστα?? εβγαλα την ψυκτρα , εβαλα καλα την παστα

και done ! idle 33 βαθμοι! load 51 ( με το view 3d του ATItool , το οποιο βγαζει 900 fps! )

Ευχαριστω πολυ παιδια! και που νομιζα πως τα ειχα κανει ολα σωστα!

Και κατι τελευταιο , εκανα λιγο o/c στην καρτα , απο 600/900 ( δεν θυμαμαι ποσο shader )

την πηγα 900/1050/1875 ( το τελευταιο ειναι τo shader )

απο 133.000 που ειχα βγαλει στο aquamark τωρα εβγαλα 140.000 , καλα ειναι?

η θερμοκρασια εμεινε περιπου ιδια με πριν +1-2 βαθμους μονο

η πάστα είναι το μέσο που βοηθάει για να μην υπάρχει κενό αέρος ανάμεσα στις 2 επιφάνειες και έτσι να φεύγει η θερμοκρασία προς την ψήκτρα ;)

μετα το o/c εβγαζε κατι πρασινα( artifacts λεγονται αν θυμαμαι καλα ) , ε και το γυρισα εκει που ηταν :/

καλά έκανες αν και μπορείς να δοκιμάζεις λίγο λίγο να ανεβάζεις και μετά να δοκιμάζεις τι γίνεται , αν όλα είναι οκ ανεβάζεις λίγο ακόμα κ.τ.λ. ώσπου να δεις τα πρώτα artifacts και τότε γυρνάς λίγο πίσω .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.