Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ DDR3

Storman

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

κατω δεξια πατας το μεγαλο κουμπι που λεει απαντηση

reply.gif

και θα σου ανοιξει ενα μεγαλο κενο για να βαλεις το κειμενο.κατω απο το κενο υπαρχει μια μικροτερη κενη λωριδα που διπλα εχει ενα κουμπακι που λεει browse.

βρες την φωτογραφια που εχεις αποθηκευσει στον υπολογιστη σου και φροντισε να μην ξεπερνα το 800Χ600 σε διαστασεις:)

Υ.Γ.

εαν δεν ξερεις πως ακριβως δουλευει ενα φορουμ κατσε και διαβασε το

http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=faq

και ποτε μην βιαζεσαι να παρεις απαντησεις ζητωντας το επιμονα.

τα forum ειναι ανοιχτες κοινοτητες και ολα στηριζονται πανω στην καλη διαθεση και ελευθερη διακινηση γραπτου λογου.κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει.:)

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 12:38]

Όχι εντάξει.. μάλλον εγώ έπεσα σε προβληματικά... με τι ΜΒ είσαι?

Αν θες βάλε Everest αν δεν έχεις και κάνε Benchmark και μετά βάλε ScreenShot... [/quote

τώρα σε έπεισα?:)

Δεν νομίζω να σε αμφισβήτησα... απλά το περίεργο είναι πως σε εμένα δεν κάνανε κούκου... αλιώς δεν με τρώγανε στην τσέπη 100 παραπάνω να πάρω τις Corsair.

Το θέμα τώρα είναι ένα και μεγάλο... όλες πάνε τόσο οι 1600άρες οι CellShock ή ο φίλος SPIV είναι πάρα μα πάρα πολύ τυχερός?

Αρχική απάντηση από SPIV

κατά τη γνώμη μου εσύ ήσουν άτυχος και έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι

Όχι κομμάτι... κομμάτια... 2 σετ δοκίμασα anyway δεν έπαθα και κάτι δλδ.... 50 παραπάνω κάνανε οι Corsair και είμαι και κατιτίς ποιο σίγουρος.

Το θέμα τώρα είναι ένα και μεγάλο... όλες πάνε τόσο οι 1600άρες οι CellShock ή είσαι πάρα μα πάρα πολύ τυχερός?

Τώρα που κοιτάω τα νούμερά σου δεν παλεύω πως γίνεται εσένα να είναι ποιο αργές με τι Cpu στα 4000 και τις μνήμες στα 2000 με 7-6-6-18 σε σχέση με μένα με

Cpu στα 3920 και τις μνήμες στα 1960 με 7-7-7-15

Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει? ειδικά το latency που έχεις το είχα με τις Corsair τις 1333αρες. Ίσως φταίει το P35... ίσως ότι παίζεις με CR2 ... ίσως ότι έχουμε και άλλη CPU... δεν ξέρω.

03_777161-1960-8x480.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.