Jump to content

WAG200, Forthnet & Πρόβλημα με PPP (αποσυνδέσεις)

oekab1992

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και χρόνια πολλά!!!

Έχω ενα προβληματάκι με την συμπεριφορά της γραμμής μου. O ISP μου ειναι η 4νετ και ειμαι shared llu 24 mbit. To router μου ειναι το Linksys WAG200. Τα στατιστικά μου ειναι:

Firmware Version: 1.01.05

Login Type RFC 2364 PPPoA

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: MultiMode

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 12747 kbps

Upstream Rate: 509 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 26 db

Downstream Line Attenuation: 27 db

Upstream Line Attenuation: 6 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

Encapsulation: RFC 2364 PPPoA

Multiplexing: VC

Qos: UBR

Pcr Rate: 0

Scr Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Up

Tο πρόβλημα μου ειναι οτι όταν ρυθμίζω το router σε PPPoE και πάω να πιτάρω τη γραμμή κατεβάζοντας με premium κωδικούς απο rapidshare με getright ταυτόχρονα πχ 30 αρχεία, το πολύ σε ένα λεπτό βαράει αποσύνδεση. Αμα έχω την γραμμή idle ή να κατεβάζω απο emule με μικρές ταχύτητες επι ώρες δεν βαράει αποσύνδεση, απο rapidshare full speeds με πετάει συνέχεια. Με το router siemens cl-110 δεν είχα επι 2 μήνες ούτε μια αποσύνδεση τιγκάροντας στο μέγιστο την γραμμή 24/7 με πολλαπλά αρχεία. Εβαλα το wag200 σε PPPoA και παίζει άψογα, κανένα πρόβλημα, σε PPPoE όμως που αποτι ξέρω ειναι οι σωστές ρυθμίσεις για ιδιόκτητ 4νετ, με πετάει συνέχεια.

Καμία ιδέα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.