oekab1992 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και χρόνια πολλά!!!Έχω ενα προβληματάκι με την συμπεριφορά της γραμμής μου. O ISP μου ειναι η 4νετ και ειμαι shared llu 24 mbit. To router μου ειναι το Linksys WAG200. Τα στατιστικά μου ειναι:Firmware Version: 1.01.05Login Type RFC 2364 PPPoADSL Status: ConnectedDSL Modulation Mode: MultiModeDSL Path Mode: InterleavedDownstream Rate: 12747 kbpsUpstream Rate: 509 kbpsDownstream Margin: 6 dbUpstream Margin: 26 dbDownstream Line Attenuation: 27 dbUpstream Line Attenuation: 6 dbDownstream Transmit Power: 12 dbUpstream Transmit Power: 22 dbEncapsulation: RFC 2364 PPPoAMultiplexing: VCQos: UBRPcr Rate: 0Scr Rate: 0Autodetect: DisableVPI: 8VCI: 35Enable: YesPVC Status: UpTο πρόβλημα μου ειναι οτι όταν ρυθμίζω το router σε PPPoE και πάω να πιτάρω τη γραμμή κατεβάζοντας με premium κωδικούς απο rapidshare με getright ταυτόχρονα πχ 30 αρχεία, το πολύ σε ένα λεπτό βαράει αποσύνδεση. Αμα έχω την γραμμή idle ή να κατεβάζω απο emule με μικρές ταχύτητες επι ώρες δεν βαράει αποσύνδεση, απο rapidshare full speeds με πετάει συνέχεια. Με το router siemens cl-110 δεν είχα επι 2 μήνες ούτε μια αποσύνδεση τιγκάροντας στο μέγιστο την γραμμή 24/7 με πολλαπλά αρχεία. Εβαλα το wag200 σε PPPoA και παίζει άψογα, κανένα πρόβλημα, σε PPPoE όμως που αποτι ξέρω ειναι οι σωστές ρυθμίσεις για ιδιόκτητ 4νετ, με πετάει συνέχεια.Καμία ιδέα?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.