anubis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 θα ήθελα, όσοι έχετε κάποια ακουστικά της τάξης των 40-45, να μου προτείνετε κάποια για να κοιτάξω. Όχι 'ψείρες', έτσι; Να περιβάλλουν όλο το αυτί, αλλά ταυτόχρονα να μην το πληγώνουν μετά από μια 2ωρη ταινία για παράδειγμα. ΕυχαριστώP.S. : Όχι με μικρόφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 24, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 τι έγινε; Μου έχετε πάρει όλοι 5.1 ηχεία και τα έχετε παρατήσει τα κακόμοιρα τα ακουστικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 5.1 ακουστικα θελεις? Σε στερεοφωνικα με λιγα παραπανω χρηματα βρισκεις τα icemat siberia. Προσωπικα μου αρεσουν πολυ κυριως γιατι ειναι παναλαφρα και πολυ ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 24, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 βρήκα και αυτό . Αν και η ερώτησή μου αφορά απλά στερεοφωνικά ακουστικά, αλλά με πολύ καλή ποιότητα ήχου και άνετα για τα αυτιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Χρόνια πολλά σε όλους! Τελικά μου αρέσουν τα icemat. Λέτε να πάω γι' αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Ιανουάριος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 τελικά αγόρασα αυτά για να ξεμπερδεύω. Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 10:07] τελικά αγόρασα αυτά για να ξεμπερδεύω. Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή Σωστοοοοος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.