Jump to content

format problem

afracten

Recommended Posts

εχω το εξης προβλημα. το pc δεν με αφηνει να το κανω format με ΤΙΠΟΤΑ. εχουν σπασει τα νευρα μου και οταν παω να το κανω μου βγαζει αυτο "windows cannot format the disk. Quit any appli...". δεν μπορω να σβησω τα processes, και να αφησω μονο το explorer διοτι δεν με αφηνει να σβησω καποια αλλα ( σαν το isass, etc ). floppy boot disk δεν μπορω να κανω διοτι δεν αναγνωριζει καμια δισκεττα, και usb flash drive boot disk δεν μπορω παλι να κανω διοτι δεν βρισκει boot files να βαλει πανω . ( αν μπορει καποιος να μου στειλει αν γινεται ). μεσω εντολης απο το run, "format c:", παλι δεν με αφηνει διοτι λεει κατι για "force dismount", πατω Y και παλι δεν κανι τιποτα. μεσω command prompt δεν γινεται τιποτα παλι διοτι κανει restart μολις κανω κλικ πανω του.

help pls! :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Format κάνεις από το bios. Ορίζεις 1η προτεραιότητα το DVD Drive και βάζεις το bootable disc.

Το λέω, γιατί αν κατάλαβα καλά, θες να κάνεις φορμάτ στον C, όπου είναι τα Windows, μέσα από αυτά

ωραια! το εκανα format!! τον μικρο σκληρο δισκο εκανα μονο. τον μεγαλο οχι... γιατι ομως τορα τον μεγαλο μου τον δειχνει unallocated, και μου δειχνει μονο τον μικρο στο my computer? πως μπορω να επαναφερω τον μεγαλο σε κατασταση λειτουργιας χωρις να χασω τα αρχεια μου?

Κοίταξε να δεις, unallocated space σημαίνει ότι ο δίσκος δεν έχει partition. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος έσβησε το Partition.

Βρες ένα δίσκο από φίλο που να χωράει τα δεδομένα σου και πάμε για data recovery τώρα.

Μην του κάνεις κανά format και τα χάσεις εντελώς, τώρα κάτι γίνεται ακόμα.

Αρχική απάντηση από jpavly

Κοίταξε να δεις, unallocated space σημαίνει ότι ο δίσκος δεν έχει partition. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος έσβησε το Partition.

Βρες ένα δίσκο από φίλο που να χωράει τα δεδομένα σου και πάμε για data recovery τώρα.

Μην του κάνεις κανά format και τα χάσεις εντελώς, τώρα κάτι γίνεται ακόμα.

αν ειναι οπως λεες, *πιπέρι, ντροπή* τα! καλυτερα φορματ! αφου δεν υπαρχει καλυτερη λυση! λοιπον απο που αρχιζω για φορματ? Οο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.