tempo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 καλησπέρα,σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την Samsung TFT 20" SM2032BW. Ψάχνοντας στα χαρακτηριστικά της http://www.samsung.com/gr/products/monitors/lcd/ls20pebsfvedc.asp είδα ότι διαθέτει Σύνδεσμο Εισόδου DVI-D. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να την συνδέσω με την κάρτα γραφικών μου μέσω DVI. Ψάχνοντας στο manual της κάρτας γραφικών Gigabyte με nVIDIA GeForce 6600GT είδα ότι διαθέτει DVI-I connector.το ερώτημα μου είναι: θα έχω πρόβλημα να συνδέσω κάρτα-οθόνη δεδομένου ότι η πρώτη διαθέτει DVI-I και η δεύτερη DVI-D?επίσης χρειάζεται κάποιο ειδικό καλώδιο?ευχαριστώ
tempo Δεκέμβριος 24, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 24, 2007 ok ευχαριστώ,μια ακόμη ερώτηση: είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αν συνδέσεις monitor-κάρτα γραφικών με DVI ή με τον απλό αναλογικό "παραδοσιακό" τρόπο? Δηλαδή η διαφορά είναι εμφανής με ένα απλό μάτι ή μήπως οι συνδέσεις DVI απευθύνονται σε πιο σε πιο ειδική χρήση.
nske Δεκέμβριος 29, 2007 #5 Δεκέμβριος 29, 2007 Ανάλογα το μάτι, ανάλογα το περιβάλον (παρεμβολές), ανάλογα την οθόνη (πόσο καλό DAC έχει) και ανάλογα την κάρτα γραφικών (πόσο καλό DAC έχει). Ο πιο μεταβλητός παράγοντας είναι το μάτι, οι άλλοι είναι λίγο πολύ τυπικοί. Διαφορά υπάρχει σίγουρα, άλλοι την αντιλαμβάνονται εύκολα και άλλοι πρέπει να εστιάσουν για να την προσέξουν. Αν ο εξοπλισμός σου ούτως ή άλλως υποστηρίζει σύνδεση DVI δεν έχεις κανένα λόγο να μην την προτιμήσεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.