Jump to content

DVI-? ερώτηση για σύνδεση...

tempo

Recommended Posts

καλησπέρα,

σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την Samsung TFT 20" SM2032BW. Ψάχνοντας στα χαρακτηριστικά της http://www.samsung.com/gr/products/monitors/lcd/ls20pebsfvedc.asp είδα ότι διαθέτει Σύνδεσμο Εισόδου DVI-D. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να την συνδέσω με την κάρτα γραφικών μου μέσω DVI. Ψάχνοντας στο manual της κάρτας γραφικών Gigabyte με nVIDIA GeForce 6600GT είδα ότι διαθέτει DVI-I connector.

το ερώτημα μου είναι: θα έχω πρόβλημα να συνδέσω κάρτα-οθόνη δεδομένου ότι η πρώτη διαθέτει DVI-I και η δεύτερη DVI-D?

επίσης χρειάζεται κάποιο ειδικό καλώδιο?

ευχαριστώ

ok ευχαριστώ,

μια ακόμη ερώτηση: είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αν συνδέσεις monitor-κάρτα γραφικών με DVI ή με τον απλό αναλογικό "παραδοσιακό" τρόπο? Δηλαδή η διαφορά είναι εμφανής με ένα απλό μάτι ή μήπως οι συνδέσεις DVI απευθύνονται σε πιο σε πιο ειδική χρήση.

Ανάλογα το μάτι, ανάλογα το περιβάλον (παρεμβολές), ανάλογα την οθόνη (πόσο καλό DAC έχει) και ανάλογα την κάρτα γραφικών (πόσο καλό DAC έχει). Ο πιο μεταβλητός παράγοντας είναι το μάτι, οι άλλοι είναι λίγο πολύ τυπικοί. Διαφορά υπάρχει σίγουρα, άλλοι την αντιλαμβάνονται εύκολα και άλλοι πρέπει να εστιάσουν για να την προσέξουν.

Αν ο εξοπλισμός σου ούτως ή άλλως υποστηρίζει σύνδεση DVI δεν έχεις κανένα λόγο να μην την προτιμήσεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.