psyber Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 λοιπον παιδια τελευταια εγκατεστησα στο χωρο που εγκατασταθηκα προσφατα τα z-5500 .παρατηρησα οτι σε idle κατασταση υπαρχει ενας σχετικα χαμηλος θορυβος (που δεν ειναι οτι καλυτερο οταν το περιβαλλον ειναι απολυτα ησυχο) που δεν αυξομειωνεται αλλα μενει στα ιδια επιπεδα ανεξαρτητως εντασης.ειναι κατι ανησυχητικο?θα επερεπε να παω για service? πληζ καταθεστε τις εμπειριες σας -ειναι ενδεχομενως κατι που παρατηρησα τωρα. αλλα οπως και να χει θα ηθελα να ξερω!ΒΥ ΤΗΕ WAY αγορασα τα monster cable και μπορω να πω οτι εχω καπως υψηλοτερες εντασεις και ποιοτητα.μαλλον το αξιζαν το 40ευρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Δεκέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Καλησπερα φιλε μου. Αγορασα κι εγω πριν 10 μερες τα ιδια ηχεια, αλλα δεν παρατηρησα κανενα θορυβο σαν κι αυτον που αναφερεις. Θυμαμαι ομως ενα post του Nickstamat (ο οποιος εχει κανει και την παρουσιαση των Ζ-5500) να λεει οτι οταν τα αγορασε, ακουγε ενα φυσημα απο τα ηχεια, το οποιο ομως μετα απο λιγες μερες εφυγε. Καλυτερα περιμενε να σου απαντησει και ο ιδιος, καθως και τα υπολοιπα παιδια απο εδω μεσα που εχουν κι αυτα στην κατοχη τους τα εν λογω ηχεια. Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να ξεπεραστει γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 To χα παρατηρήσει κι γω στην αρχή... Δεν ξέρω αν το έχω συνηθίσει, πάντως σίγουρα δεν το παρατηρώ πλέον... (όταν ξαναπάω σπίτι θα το τσεκάρω πάντως)(και η απάντηση της logitech για το θέμα...)All high-powered amplification devices everything from multimedia systems to home theatre systems to movie theatre sound systems -- generate some level of background noise, or hiss. In addition, low quality sound cards with poor signal-to-noise ratios can generate a significant amount of steady hiss that is then reproduced on the speakers. Under normal conditions at a normal listening distance, all Logitech product are designed such that the hiss coming from the sound system should not be noticeable. In a very quiet room or if you place your ear very close to the speaker you may hear a very low level hiss. This is normal, but should be completely masked by normal music and game sounds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 psyber, μιλάς για θόρυβο, αλλά δε διευκρινίζεις αν πρόκειται για φύσημα ή κάτι άλλο. Το φύσημα είναι φυσιολογικό και ακούγεται σε κάθε ηχείο, κυρίως σε υψηλή ένταση. Σε κάλυψαν οι προλαλήσαντες. Αν δεν πρόκειται για φύσημα, τότε πες μας τι είναι. Κάποιο βουητό ίσως? Από το sub? Υ.Γ.: Η προς το καλύτερο διαφορά που νιώθεις με το Monster είναι σε μεγάλο βαθμό ψυχολογική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Δεκέμβριος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Εγώ, πάντως, τώρα που το είπες, κόλλησα το αφτί μου στο ηχείο και άκουσα ένα ανεπαίσθητο φύσημα.Δεν το είχα χαμπαριάσει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 26, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 η αληθεια ειναι οτι αν και καλυπτεται παο μουσικη ή ηχο γενικοτερα το φυσημα αυτο δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι παρατηρησιμο .τεσπα μηπως εχει να κανει με τη γειωση του συστηματος?να συμπληρωσω οτι ειτε παιζω αναλογικα ειτε με οπτικη ινα αυτο παραμενει το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 26, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Όχι, έχει να κάνει με την ενίσχυση, απ' ό,τι γνωρίζω. Ακόμα και καλοί ενισχυτές θα κάνουν ένα φύσημα, αμελητέο όμως. Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.