iparout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 Χαίρετε.Έχει κανείς υπόψην του αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί κανείς να καταχωρεί όλα τα username \ passes που χρησιμοποιεί (για εφαρμογές, forums κ.τ.λ.) έτσι ώστε να μπορέι να ανατρέχει σε αυτά όταν δεν τα θυμάται.Θα βοηθούσε πολύ γιατί έχω γραφτεί σε πολλά sites και έχω ένα σωρό username/passes που με δυσκολία πια θυμάμαι.Thanks in advance.
jpavly Δεκέμβριος 23, 2007 #2 Δεκέμβριος 23, 2007 Εγώ χρησιμοποιώ τούτο http://www.moonsoftware.com/pwagent.asp Το αρχείο του βγαίνει σε file που το αποθηκεύεις όπου θέλεις και το έχεις και backup με ένα master password.
Jaco Δεκέμβριος 23, 2007 #3 Δεκέμβριος 23, 2007 Επίσης υπάρχει και αυτό το οποίο μπορείς να το βάλεις σε ένα usb και ένα από τα προγράμματα που υποστηρίζει είναι το KeePass, οπότε το έχεις παρέα με τον δικό σου portable browser όπου πας χωρίς να αφήνεις ίχνη... προσωπικά έχω βολευτεί...Υπάρχει επίσης και για desktop...Αυτά είναι τα features του...
iparout Δεκέμβριος 23, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 23, 2007 Ευχαριστώ πολύ ! Κατέβασα και δοκίμασα το KeePass και φαίνεται πολύ καλό !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.