Jump to content

MEGA Παραγγελία από PIXMANIA

agganis1416003242

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται να κάνω μια αρκετα μεγαλη παραγγελία απο το πολυ γνωστο καταστημα www.pixmania.com

Για οσους δεν το ξερουν, ριξτε μια ματια, εχει πολυ καλες τιμες.

Αν θελει κανεις κατι να επικοινωνησει μαζι μου με ΠΜ

Η αποστολή της pixmania είναι κατάρα......συγκεκριμένα άσχετα αν σου αναφέρει οτι υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου εμπορευματος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην υπάρχει και ενω έχεις προπληρώσει να περιμένεις πότε θα δεηθούν να το πακετάρουν για να το αποστείλουν.

επισης , με κάποια άσχετη μεταφορική έρχεται μέχρι ελλάδα και μετα δινεται στην acs. γι αυτό και τα 7 ε.

καλό θα ήταν λοιπόν αν έχεις υπομονή ένα μήνα(γιατί εγώ τόσο περίμενα) να πάραγγείλεις από εκεί.επίσης αν σου περισεύουν λεφτά για τηλέφωνα στη γαλλία να δεις τι γίνεται με την παραγγελια και γιατί αργεί, πάλι θα σου πρότεινα να επιλέξεις pixmania.

Δεν βάζω βέβαια το χέρι μου στη φωτιά για την ups η οποία λογικά θα είναι σε 1-2 μέρες στην πόρτα σου(με το ανάλογο κόστος βεβαια)ΟΤΑΝ όμως το παραδώσουν το δέμα στην ups.

φιλικά

Εχοντας ψωνισει πανω απο 30 φορες θα ελεγα οτι δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ αυτο.

Η UPS ειναι τωρα ισως ειναι η καλυτερη μεταφορικη στον κοσμο.

Οσες φορες εχω παρει πραγματα (πανω απο 30 φορες) δεν εχω αντιμετωπισει ΠΟΤΕ προβλημα.

Μονο μια φορα μου καθυστερησαν την παραγγελια για 2 ημερες.

Εχω ψωνισει πανω απο 10000 ευρω πραγματα απο PIXMANIA.

Ορισμενες φορες εκανα παραγγελια την ιδια ημερα απο PIXMANIA - ESHOP - ΠΛΑΙΣΙΟ και ερχοταν η παραγγελια απο το PIXMANIA πιο γρηγορα απο ESHOP k ΠΛΑΙΣΙΟ.

--

Μεχρι τωρα........

5 κομματια απο αυτες.........

http://www.pixmania.com/gr/gr/586311/art/philips/ieuic-tft-17-170c7fs-5-ee.html

Χωρις επιπλεον εξοδα μεταφορας

Για PHILIPS και για την εγγυηση που προσφερει η philips πολυ καλη τιμη.

--

1 κομματι απο αυτη......

http://www.pixmania.com/gr/gr/575653/art/samsung/ieuic-tft-22-wide-syncmas.html

Με 247 ευρω... χωρις επιπλεον εξοδα μεταφορας.

--

1 κομματι απο αυτο....

http://www.pixmania.com/gr/gr/152553/art/d-link/wireless-router-108-mb-ga.html#avisconso2

***Αρχηγέ, πάτα διόρθωση και πρόσθεσε ότι θέλεις, όχι reposts.

• 3 weeks later...

Εμάνα πάντως σε παραγγελία 5 αντικειμένων, λόγω σφάλματος του συστήματός τους μου τα στείλανε σε 5 διαφορετικές αποστολές μέσα σε διάστημα 1 εβδομάδας πληρώνοντας ΜΟΝΟ τα μεταφοριά που είχαν υπολογιστεί εξαρχής (όσο θα έκανε και για 1 προϊόν.).

Και με ενημέρωναν για την αποστολή καθενός...

Πάντα προσεγμένο πακετάριμα, και ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ, με DHL βέβαια...

Πιθανόν ο gar να έπεσε σε περίπτωση, αλλά δεν έχω ακούσει από άλλους τέτοια ταλαιπωρία...

μια φορα εχω αγορασει απο κει... οθονη.. δεν θυμαμαι να συναιβει καμια στραβη..

ισως αργησουν να στα στειλουν..

Αρχική απάντηση από cabdik

λετε δηλ οτι ειναι αξιοπιστο καταστημα για αγορες?

Δεν πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου....

Από προσωπικές εμπειρίες αλλά και φίλων, μόνο κάλα έχω ακούσει...

Eγω πηρα βιντεοπροβολεα και στην ωρα του αλλα και με προσεγμενο πακεταρισμα το οποιο ηταν το μονο που φοβομουν.Μεταφορικα μονο 20Ε αν θυμαμαι...

Αρχική απάντηση από cabdik

λετε δηλ οτι ειναι αξιοπιστο καταστημα για αγορες?

γιατι οχι.............................................................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.