Jump to content

Tellas και Ηρακλειο Κρητης...?

pigassos19

Recommended Posts

Απο οτι βλεπω κ το Ηρακλειο ειναι πλέον στις περιοχες

που καλυπτονται απο το ιδιοκτητο δικτυο της Tellas.

Εχει βαλει κανεις ή ξερει τι παζει γιατι σκέφτομαι να παω προς τα εκει.

Φίλε τώρα και ο ΟΤΕ δίνει 24Mbps στο Ηράκλειο, μακράν καλύτερα από τα 12 της Tellas... και εγώ για Tellas είχα ψηθεί αλλά θα προτιμίσω τον ΟΤΕ με 30 το μήνα και 24Mbps... όσο χάλια και να είναι πιστεύω τα 12 να τα έχω...

Από Tellas πάντως που είχα μιλήσει μου είπαν για δύο μήνες αναμονή μέχρι να με βάλουν στο δικτυό τους και αφού από ότι λένε τα παιδιά εδώ στο φόρουμ με ΟΤΕ σε 2-3 μέρες έτοιμο... μάλλον και για το 2008 θα τον τιμήσω...

Εχει ανακοινωσει επισημα ο ΟΤΕ οτι δινει 24Mbps στο Ηρακλειο?

Εγω προς το παρων εχω συνδεση 2Mbps conn-x και παιζω με το ζορι 1mbps!

Αλλα κ παλι αλλο 60 το 2μηνο κ αλλο 90 που θελει ο ΟΤΕ!!

δεν είναι 60 είναι 80 το δίμηνο στην tellas, και ναι στο Ηράκλειο στο dslam της Κνωσού που είναι εγώ έχει... από ότι είδα έχει και στο dslam της Αριάδνης και σε άλλα...

Μπες στο connx να δεις...

Ειναι 60 το διμηνο χωρις απεριοριστα τηλεφωνα.

Οντως λεει οτι εχει διαθεσιμοτητα αλλα 2 πραγματα με προβληματιζουν :

Το ενα ειναι οτι κ παλι η ταχυτητα στην περιοχη μου θα ειναι πολυ χαμηλη ( υποθετω) και οτι εγω ηδη πληρωνω 29 για 2mbps, οποτε δεν ξερω αν μπορω να το κανω 24 γιατι εχω ακομα 3 μηνες δεσμευση..

Τελικα πηρα τηλ το 134 και δεν υπαρχει κανενα προβλημα να αναβαθμισουν

τη γραμμη μου απο 2mbps σε 24mbps και μεσα σε 3 μερες!

Ετσι κ αλλιως την πληρωνω ηδη την τριανταρα κ επισης δε λεει να το κοψω γιατι εχω ακομα 3 μηνες δεσμευση και θα πρεπει να πληρωνω τα υπολοιπα παγια!

Μολις εχω νεοτερα για την ποιοτητα της γραμμης θα ποσταρω!

• 2 weeks later...

τελικά είχαμε τίποτα νέο ρε παιδιά από Ηράκλειο; περιμένω και εγώ τώρα να περάσω σε οτε από οτενετ οπότε ρίξτε άμα είναι καμιά πληροφορία να μας πείτε και εμάς τι έγινε. Θένκς

ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ - dslam ΚΝΩΣΣΟΥ

Τελικα τζιφος!ΠΑιρνω τηλεφωνο το 134 ( ημερα Τεταρτη) και μου λενε πολυ ευχαριστως να σας αναβαθμισουμε τη γραμμουλα σας στα 24mbps!Μεσα στην τρελη χαρα εγω!

Τη Δευτερα το μεσημερι λοιπον καποια στιγμη μου κοβεται το ιντερνετ..Λεω καλο σημαδι κατι γινεται..Παει βραδακι τιποτα...Οποτε παιρνω το 134 κ λεω τι γινεται ρε παιδια??

Ααα μου λενε η αναβαθμιση εχει γινει απο εκει κ περα δεν ξερουμε γιατι δεν εχετε ιντερνετ, αλλα συνηθως κοβεται κανα 2 ωρες..λεει..

Τελοσπαντων εγω δεν ειδα να γινεται τιποτα οποτε δηλωνω βλαβη στο 121 και μου απαντανε το Σαββατο το πρωι.

Και τωρα τα καλα...

Στην περιοχη σας( Κατσαμπας για οσου ξερουν) δεν μπορουμε να σας δωσουμε 24mbps.

Μετραει λοιπον τη γραμμη μου κ μου λεει οτι μεχρι 4mbps σηκωνει εκει κ για αυτο δεν μπορουσε να συγχρονισει το μοντεμ σας.

Οποτε ξαναπηρα σημερα το 134 και θα με συνδεσουν μεσα σε 2 μερες στα 4mbps!

Την πατησαμε!Ελπιζω οι αλλοι που θα ειστε πιο κοντα σε dslam να εχετε καλυτερη τυχη!

Παντως απο ενα φιλο στην Αθηνα που συνδεθηκε στα 4 μου λεει οτι παιζει τελεια!

Μασταμπά που είμαι εγώ αισίως σήμερα κλείδωσε στα 17/1 και πάει σφαίρα...

Μέχρι 1450 έχω κατεβάσει μέχρι τώρα από μια δοκιμή που έκανα...

Είχα κάτι αποσυνδέσεις από τη Δευτέρα το πρωί μέχρι εχτές το βράδυ αλλά σήμερα όλα οκ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.