elefsinaras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2007 λοιπόν παιδιά έχω το συγκεκριμένο router USR9107 ADSL2+ 4-Port Router το δούλευα σε isdn γραμμή αλλα την άλλαξα και έβαλα αναλογικήάρα λογικό είναι να μην δουλεύει στην καινούργια γραμμή κάπου διάβασα ότι με ένα firmware upgrade μπορεί να γίνει από annexB σε annexA και έτσι να αποφύγω την αγορά καινούργιου.πήγα στην σελίδα τις εταιρίαςβρήκα το modem κατέβασα το ανάλογο αρχείο κατέβασα επίσης και το ποιο πρόσφατο EasyConfigurator installation utility.........που μέσα από εκεί έχεις τον έλεγχο τις συσκευής πάω λοιπόν με από το πρόγραμμα αυτό να κάνω την αναβάθμιση βρίσκω το αρχείο πατάω το upgrade μου λέει τα κλασικά ότι περιμέντε λίγο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα παίρνω ένδειξη ERRORhttp://www.usr.com/support/product-template.asp?prod=9107aμήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει ?υπάρχει άραγε κάποιος άλλος τρόπος να γίνει αναβάθμιση ?ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Δεκέμβριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Δες αυτό , εξηγεί όλη την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις : http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=26380 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 thanks Larry το είδα αλλα δεν μπορώ να δω τις εικόνες μαμοτο και δεν βλέπω πως να κάνω τις ρυθμίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 17:46] thanks Larry το είδα αλλα δεν μπορώ να δω τις εικόνες μαμοτο και δεν βλέπω πως να κάνω τις ρυθμίσεις Κάνε μια εγγραφή και δες τις εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Δεκέμβριος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 thanks παιδιά όλα ok η αλλαγή έγινε επιτυχώςαν και στην αρχή μου φάνηκε κάπως δύσκολο τελικά ήταν ποιο εύκολο από ότι φαινόταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.