Jump to content

Tomb Raider : UnderWorld

amgamer

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

σιγουρα το χειροτερο tomb raider που βγηκε , χωρις καθολου γριφους χωρις ενδιαμεσους αρχηγους, χωρις νεες κινησεις , γεματο bugs -η χειροτερη καμερα που εχω δει σε ολη την σειρα, μονοτονη η εξελιξη αντε απο την ζουγκλα στην σπηλια αντε παλι στην ζουγκλα..., εχθροι με iq ραδικιου...κτλ κτλ πληρη απογοητευση...το μονο καλο ειναι οτι ειναι μικρο και ευτυχως τελειωνει γρηγορα...

Τοmb raider the last revelation aka 4 . the best .

http://www.youtube.com/watch?v=_uyBKFIhoyc

( λιγο απαρχαιωμενο αλλα μουσικη σενάριο γριφοι = δε μπεστ. )

Συμφωνώ, κανενα σαν αυτό! Απλά απίστευτο!

Αλλά είμαστε λίγο offtopic :p

σιγουρα το χειροτερο tomb raider που βγηκε , χωρις καθολου γριφους χωρις ενδιαμεσους αρχηγους, χωρις νεες κινησεις , γεματο bugs -η χειροτερη καμερα που εχω δει σε ολη την σειρα, μονοτονη η εξελιξη αντε απο την ζουγκλα στην σπηλια αντε παλι στην ζουγκλα..., εχθροι με iq ραδικιου...κτλ κτλ πληρη απογοητευση...το μονο καλο ειναι οτι ειναι μικρο και ευτυχως τελειωνει γρηγορα...

Δεν ηταν ασχημο, το αθλιοτερο ολων ειναι το AoD.

Σε σχεση με τα 3 προηγουμενα tomb raider το underworld πιστευω ειναι το καλυτερο. τα γραφικα ειναι φοβερα και απο γριφους καλο. Δεν συγκρινεται ομως κανενα οπως λεει ο φιλος πιο πανω με το 4 the last revelation.....

Το άρχισα πριν λίγες μέρες.. Δε μου αρέσει και τόσο, είχα κολλήσει περισσότερο με τα προηγούμενα.. Επιπλέον, ο χειρισμός έχει αρκετά προβλήματα.. Ευτυχώς που είναι ελαφρύ, 1680x1050 4xAA 4xAF (δε δοκίμασα παραπάνω, δε χρειάζεται) και πάει σφεντόνα, ΚΟΛΑΣΗ με την 9800GTX. :kiss3:

Anyway.. απολαύστε τη μηχανή γραφικών.. :pleasantry:

i2s0dl7wldrl5oqwohs6_thumb.jpg

0vn6gouck9md6hhoq5ja_thumb.jpg

t3imd5pydqig4i8e0exz_thumb.jpg

a8lw6a3y2wj8mjyom1co_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.