ΟΕW1999 Φεβρουάριος 10, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από racer [Χθες, στις 23:34] Ούτε εγώ.. Βασικά, ούτε το Legend έχω τερματίσει.. Όλο και κάτι (format) τυχαίνει και δεν το έχω τερματίσει ποτέ.. Ετσι ακριβως αντε να θυμηθουμε λιγο τα νιατα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 μετα την εξεταστικη δεν θα σηκωνω κεφαλι ουτε για φαει. :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 11, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 ευκολα ειναι..αμεσως βγαινουνε.. παιξτε πρωτα το anniversary και μετα το legend..γιατι το legend θα εχει συνδεση με το underworld λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 ααααααααααα ωραια......... ετσι και αλλιως το legend δεν το εχω παιξει ακομα καθολου. μονο anniversary παιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 14, 2008 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Ξεθάψημο για νέα. Σας παρουσιάζω την Alison Carroll τη νέα Lara http://www.tombraiderchronicles.com/lara/alisoncarroll/press_01.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 14, 2008 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 spamming mode on Από τότε που "βελτιώσανε'' και καλά την Lara, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να παίζω τα παιχνίδια τα καινουργια που βγαίνουνε από τώρα κι έπειτα (και πριν ήμουνα καραφανατικός). Σαν τρ@β3στί είναι!!!!! τι στο Δία τους έφταιγε η παλιά Lara που ήταν θεά ?????!!!!! Επειδή και καλά έκανε bam πως ήταν ψεύτικη ????? ΤΡΙΧΕΣ κατσαρές :bye::sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 14, 2008 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Μια χαρά κοπέλα είναιhttp://www.tombraiderchronicles.com/lara/alisoncarroll/wallpaper_01.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 14, 2008 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Εγώ το είπα για το παιχνίδι όχι για το μοντέλο, αυτή μια χαρά είνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 25, 2008 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Ενά νέο βιντεάκι από το επερχόμενο Tomb Raider Underworld. Ημέρα κυκλοφορίας σε pc 18-11-2008. http://pc.ign.com/dor/objects/14224308/tomb-raider-underworld/videos/tru_5_Mexico_Bike_102308.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Οκτώβριος 26, 2008 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Υπάρχουν και άλλα εκεί που έβαλες το link http://media.pc.ign.com/media/142/14224308/vids_1.html Kαι τυχαία είδα και το Prince of Persia που θα βγει σύντομα (2 Δεκεμβρίου) http://www.youtube.com/watch?v=8GwGuB6n1L8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scider Οκτώβριος 28, 2008 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2008 ποτε μου δεν χωνεψα το tomb raider.. :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 28, 2008 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Μάγκες το παιχνίδι είναι αρκετά καλό! Πιστεύω καλύτερο από το anniversary. Το σώμα της Lara δείχνει απίστευτα καλό, πολύ βελτίωση στη λεπτομέρεια πάνω της. Όπου να' ναι το τερματίζω. Μικρό φαίνεται απο κάτι walkthroughs που έριξα μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 28, 2008 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Πάρα πολύ μικρό δυστυχώς.... :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 29, 2008 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 ...συνεχίζω εδώ λοιπόν! Φοβερά γραφικά... ωραίο στόρυ! Η κάμερα είναι λίγο κουραστική ρε παιδιά! Όλο μου κάνει κάτι κουλά... "Από εδώ θέλω ρε παιδάκι μου να κοιτάξω!!!! Έ ρε κόλλημαααα" :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 29, 2008 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Το σώμα της Lara δείχνει απίστευτα καλό, πολύ βελτίωση στη λεπτομέρεια πάνω της. εγω παντως θα προτιμουσα το προσωπο της Αντζελινας Τζολι................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 29, 2008 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 ...Η κάμερα είναι λίγο κουραστική ρε παιδιά! Όλο μου κάνει κάτι κουλά... "Από εδώ θέλω ρε παιδάκι μου να κοιτάξω!!!! Έ ρε κόλλημαααα" :tongue:Ναι είναι από τα παιδικά προβλήματα του παιχνιδιού το οποίο δεν έχουν διορθώσει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 1, 2008 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Πώς στον κόρακα πετάω τους μαρμάρινους κύβους που σηκώνω; Με το z σημαδεύω αλλά πώς τα πετάω; Πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχει πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 1, 2008 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Πώς στον κόρακα πετάω τους μαρμάρινους κύβους που σηκώνω; Με το z σημαδεύω αλλά πώς τα πετάω; Πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχει πάντως...Με το Ctrl τους αφήνεις κάτω, για να τους πετάξεις νομίζω γίνεται μόνο σε ένα γρίφο του παιχνιδιού με το πλήκτρο E, σε άλλους που δε χρειάζεται να τους πετάξεις δεν τους πετάει.Το τερμάτισα τελικά. Παίζει να είναι το καλύτερο από όλα τα προηγούμενα. Και το τέλος του είναι πολύ καλό.Γενικά όμωε θα το χαρακτήριζα εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 1, 2008 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Με το caps lock.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 1, 2008 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 ingame screenshot με υψηλη αναλυση και τερμα τα γραφικα /r/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.