knut Δεκέμβριος 5, 2008 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Το τελείωσα και λέω: ήθελα να ξερα τόσα χρόνια.... Λάρα ψόφα κορίτσι μου DIE πως το λένε??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 22, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 σιγουρα το χειροτερο tomb raider που βγηκε , χωρις καθολου γριφους χωρις ενδιαμεσους αρχηγους, χωρις νεες κινησεις , γεματο bugs -η χειροτερη καμερα που εχω δει σε ολη την σειρα, μονοτονη η εξελιξη αντε απο την ζουγκλα στην σπηλια αντε παλι στην ζουγκλα..., εχθροι με iq ραδικιου...κτλ κτλ πληρη απογοητευση...το μονο καλο ειναι οτι ειναι μικρο και ευτυχως τελειωνει γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 22, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Τοmb raider the last revelation aka 4 . the best . http://www.youtube.com/watch?v=_uyBKFIhoyc ( λιγο απαρχαιωμενο αλλα μουσικη σενάριο γριφοι = δε μπεστ. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 22, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Τοmb raider the last revelation aka 4 . the best . http://www.youtube.com/watch?v=_uyBKFIhoyc ( λιγο απαρχαιωμενο αλλα μουσικη σενάριο γριφοι = δε μπεστ. ) Συμφωνώ, κανενα σαν αυτό! Απλά απίστευτο! Αλλά είμαστε λίγο offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 22, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 σιγουρα το χειροτερο tomb raider που βγηκε , χωρις καθολου γριφους χωρις ενδιαμεσους αρχηγους, χωρις νεες κινησεις , γεματο bugs -η χειροτερη καμερα που εχω δει σε ολη την σειρα, μονοτονη η εξελιξη αντε απο την ζουγκλα στην σπηλια αντε παλι στην ζουγκλα..., εχθροι με iq ραδικιου...κτλ κτλ πληρη απογοητευση...το μονο καλο ειναι οτι ειναι μικρο και ευτυχως τελειωνει γρηγορα...Δεν ηταν ασχημο, το αθλιοτερο ολων ειναι το AoD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Ιανουάριος 23, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Σε σχεση με τα 3 προηγουμενα tomb raider το underworld πιστευω ειναι το καλυτερο. τα γραφικα ειναι φοβερα και απο γριφους καλο. Δεν συγκρινεται ομως κανενα οπως λεει ο φιλος πιο πανω με το 4 the last revelation..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 24, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Το άρχισα πριν λίγες μέρες.. Δε μου αρέσει και τόσο, είχα κολλήσει περισσότερο με τα προηγούμενα.. Επιπλέον, ο χειρισμός έχει αρκετά προβλήματα.. Ευτυχώς που είναι ελαφρύ, 1680x1050 4xAA 4xAF (δε δοκίμασα παραπάνω, δε χρειάζεται) και πάει σφεντόνα, ΚΟΛΑΣΗ με την 9800GTX. :kiss3: Anyway.. απολαύστε τη μηχανή γραφικών.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.