Jump to content

Tomb Raider : UnderWorld

amgamer

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από racer [Χθες, στις 23:34]

Ούτε εγώ.. Βασικά, ούτε το Legend έχω τερματίσει.. Όλο και κάτι (format) τυχαίνει και δεν το έχω τερματίσει ποτέ.. :hehe:

Ετσι ακριβως αντε να θυμηθουμε λιγο τα νιατα μας

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
  • 6 months later...

spamming mode on

Από τότε που "βελτιώσανε'' και καλά την Lara, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να παίζω τα παιχνίδια τα καινουργια που βγαίνουνε από τώρα κι έπειτα (και πριν ήμουνα καραφανατικός). Σαν τρ@β3στί είναι!!!!! τι στο Δία τους έφταιγε η παλιά Lara που ήταν θεά ?????!!!!! Επειδή και καλά έκανε bam πως ήταν ψεύτικη ????? ΤΡΙΧΕΣ κατσαρές :(:weep::mad::bye::TD::sorry:

• 2 months later...
  • 5 weeks later...

Μάγκες το παιχνίδι είναι αρκετά καλό! Πιστεύω καλύτερο από το anniversary. Το σώμα της Lara δείχνει απίστευτα καλό, πολύ βελτίωση στη λεπτομέρεια πάνω της. :victory:

Όπου να' ναι το τερματίζω. Μικρό φαίνεται απο κάτι walkthroughs που έριξα μια ματιά.

...συνεχίζω εδώ λοιπόν!:T:

Φοβερά γραφικά... ωραίο στόρυ! Η κάμερα είναι λίγο κουραστική ρε παιδιά! Όλο μου κάνει κάτι κουλά... "Από εδώ θέλω ρε παιδάκι μου να κοιτάξω!!!! Έ ρε κόλλημαααα" :tongue:

...Η κάμερα είναι λίγο κουραστική ρε παιδιά! Όλο μου κάνει κάτι κουλά... "Από εδώ θέλω ρε παιδάκι μου να κοιτάξω!!!! Έ ρε κόλλημαααα" :tongue:

Ναι είναι από τα παιδικά προβλήματα του παιχνιδιού το οποίο δεν έχουν διορθώσει ακόμα.

Πώς στον κόρακα πετάω τους μαρμάρινους κύβους που σηκώνω; Με το z σημαδεύω αλλά πώς τα πετάω;

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχει πάντως...

Με το Ctrl τους αφήνεις κάτω, για να τους πετάξεις νομίζω γίνεται μόνο σε ένα γρίφο του παιχνιδιού με το πλήκτρο E, σε άλλους που δε χρειάζεται να τους πετάξεις δεν τους πετάει.

Το τερμάτισα τελικά. Παίζει να είναι το καλύτερο από όλα τα προηγούμενα. Και το τέλος του είναι πολύ καλό.

Γενικά όμωε θα το χαρακτήριζα εύκολο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.