phil1416003162 Ιανουάριος 10, 2008 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Καπου εδω πιστευω οτι φτασαμε στο τελος τον δοκιμων μας με τον Μαριο οσο αφορα το triple SLI(τουλαχιστον σε 680 μητρικη).Φαγαμε σχεδον μια ολοκληρη μερα για να βγαλουμε το παρακατω αποτελεσμα,αλλα πιστευω οτι και μια βδομαδα να ειχαμε στην διαθεση μας,παλι δεν θα μας εφτανε Οι καρτες μπηκαν στην υδροψυξη(λεκανη με παγακια) και εγιναν vcore mods και στις τρεις. Αυτο βεβαια αυξησε την συνολικη καταναλωση του συστηματως και πολλες φορες το 1000αρι μου GALAXY σφυριζε(παλι καλα που δεν καναμε και τα vmem mods):nuke: Το αποτελεσμα ηταν μια εκτη θεση στην παγκοσμια καταταξη του 3DMark 03 και πρωτη με 8800GTX:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 10, 2008 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Και ενα screenshot απο το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 10, 2008 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Mια χαρά αλλά για πιο πάνω cpu+μνήμες φταίει το chipset ή εσείς δεν το ζορίσατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 10, 2008 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 16:40] Mια χαρά αλλά για πιο πάνω cpu+μνήμες φταίει το chipset ή εσείς δεν το ζορίσατε; Οσο αφορα τον επεξεργαστη,μαλον θα επρεπε να ειχαμε τρεξει με καποιον διπυρινο.Το 680 με τετραπυρινο και τρεις καρτες ειναι πολυ διστροπο.Οι μνημες ηταν χρονισμενες στα 900 με 4αρια και 1Τ.Κανονικα οι μνημες αυτες παιζουν με 3αρια αλλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 10, 2008 Author #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Τα αποτελέσματα αυτά τα έβγαλε ο Phil μέσα σε λίγες ώρες.Την ίδια μέρα έκανε Vmod, έστησε την υδρόψυξη, έτρεξε κάποια δοκιμαστικά, μετά έστησε το pot, έβαλε ξηρό πάγο και άρχισε δοκιμές για το που φτάνει το σύστημα.Νομίζω ότι το πρώτο παγκόσμια αποτέλεσμα με 8800GTX μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν ένας πραγματικός άθλος.Το κακό ήταν ότι δεν είχαμε αρκετό ρεύμα. Όπως είπε και ο Phil συχνά πυκνά ακούγαμε το Galaxy 1000 να σφυρίζει και να ανάβει το κόκκινο λαμπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιανουάριος 10, 2008 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Εχω ενα silverstone olumpia 1000w στον hipro Μαριε αν το θελετε πηγενε παρτο για να το βαλετε μαζι με το galaxy για να μην μηνετε απο ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 10, 2008 Author #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Eυχαριστούμε για την προσφορά, αλλά βλέπω ότι ο phil θα αλλάξει μητρική και θα πάει σε Intel για να πετύχει καλύτερες επιδόσεις σε 2D scores.Οπότε τερμα το tri SLI πορς το παρόν.Θα είχαμε και δεύτερο PSU αλλά μου το πήρε ο ανηψιός μου για το δικό του υπολογιστή.Να προσθέσω επίσης ότι εκεί που μέναμε από ξηρό πάγο, προς το τέλος, υπήρξε και ένα καλούτσικο 3DMark06 που και αυτό έδωσε άλλους 34 πόντους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 10, 2008 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 23:29] Τα αποτελέσματα αυτά τα έβγαλε ο Phil μέσα σε λίγες ώρες. Την ίδια μέρα έκανε Vmod, έστησε την υδρόψυξη, έτρεξε κάποια δοκιμαστικά, μετά έστησε το pot, έβαλε ξηρό πάγο και άρχισε δοκιμές για το που φτάνει το σύστημα. Νομίζω ότι το πρώτο παγκόσμια αποτέλεσμα με 8800GTX μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν ένας πραγματικός άθλος. Ναι αλλα ειχα και καλη παρεα Εξαλλου οι γνωσεις σου πανω στα Vista και την Striker ηταν πολυτιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιανουάριος 10, 2008 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Asus p5e ws πολλη καλλη. Aν χριαστιτε οτιδηποτε στειλε πμ .Tη σειρα ειναι ο qx9650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 10, 2008 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Ευχαριστουμε πολυ tsan.Δεν ειναι 9650 αλλα 6850 δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 10, 2008 Author #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Λέω να πάρω εγώ ένα 9650 όμως (μια και θα έχω pot). Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 00:22] Ναι αλλα ειχα και καλη παρεα Εξαλλου οι γνωσεις σου πανω στα Vista και την Striker ηταν πολυτιμες LOL βρε πέρασα υπέροχα λέμε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιανουάριος 10, 2008 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 ΟΚ Μεγια τα ματια τωρα το ειδα η ηλικια βλεπης θελω γιαλια γ@μ@@@:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 10, 2008 Author #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Ο επόμενος στόχος θα είναι το 3DMark08 που θα αποδίδει μόνο σε Vista με DX10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιανουάριος 10, 2008 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Προσεχε την σειρα στελνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 31, 2008 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 παιδια αν ειστε για ενα ακομα γυρο να φερω και γω τπτ να παιξουμεεχω ολη την υπογραφη μου να φερω λυμενα ολα ταχωτα vmem επρεπε να γινουν , δεν τραβανε τοσο πολυ ρε συ Phil...Μα ενα τηλ δεν πηρατε να βοηθησουμε με hw...να jackαρουμε 2-3 Psu , κανα mod , κανα ss, κανα κανιστρο , Οι DOMINATOR μου καθοντουσαν εδωα βρε φιλιπ , α βρε φιλιπο ερρικος επρεπε να κανει παρεα με τον ΑΝ7 ναναι ησυχοςαποτι φαινεται για ντανταδες δενκανετε , θα την τρελανατε την ερμη την γυναικαααααααχιλια μπραβο παιδιακαι πραγματικα σας χαρηκα γιατι σας παω και τους 2 εξαρχηςακομα και το οτι το κανατε μονοι σας εχει και αυτο την χαρη τουσεμνα και ταπεινα και ησυχαδιχως τυμπανοκρουσιες και πολυκροτες δηλωσειςΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 31, 2008 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 φιλιπ πως και τοσο λιγο bus man?δεν ακουει η κουλατζα ο quad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 31, 2008 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 02:39] παιδια αν ειστε για ενα ακομα γυρο να φερω και γω τπτ να παιξουμε εχω ολη την υπογραφη μου να φερω λυμενα ολα ταχω τα vmem επρεπε να γινουν , δεν τραβανε τοσο πολυ ρε συ Phil... Μα ενα τηλ δεν πηρατε να βοηθησουμε με hw... να jackαρουμε 2-3 Psu , κανα mod , κανα ss, κανα κανιστρο , Οι DOMINATOR μου καθοντουσαν εδω α βρε φιλιπ , α βρε φιλιπ ο ερρικος επρεπε να κανει παρεα με τον ΑΝ7 ναναι ησυχος αποτι φαινεται για ντανταδες δενκανετε , θα την τρελανατε την ερμη την γυναικααααααα χιλια μπραβο παιδια και πραγματικα σας χαρηκα γιατι σας παω και τους 2 εξαρχης ακομα και το οτι το κανατε μονοι σας εχει και αυτο την χαρη του σεμνα και ταπεινα και ησυχα διχως τυμπανοκρουσιες και πολυκροτες δηλωσεις ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ:worship: :worship: :worship: Μη φοβασαι,συντομα θα ξαναbenchαρουμε παρεα.Εχω σχεδια για την παρτη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.