Jump to content

HOT 3-Way SLI

Recommended Posts

Και εγώ είμαι με Μάριο και ΑΝ7...

Ας χρησιμοποιήσουν και οι άλλοι tri-sli. Έτσι και αλλιώς θα το κάνουν, αργά ή γρήγορα, οπότε δεν πιστεύω ότι αδικούνται...

Γνώμη μου πάντα:D

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειμαι εκροσωπος κανενος ... ενας απλος χρηστης ειμαι .....

Πριν απο τα δικα σας σκορ κατεβηκαν κ αλλα .... Να πεις οτι τα κατεβασα εγω παει κ ερχεται αλλα τεσπα....

Και η ολη φασαρια για ποιο λογο ? επιδει τα σκορ θα αργησουν να ανεβουν για 4 η 5 μερες

Αν ο Μαριος κ ο καθε Μαριος θελει να κραξει http://www.hwbot.org/forum/index.php οριστε

Να τα βλεπουν ολοι μοδερατορς και οχι μονο εγω ...

Ειδα το ποστ του Μαριου στο οποιο με επαιρνε και εμενα η κατω βολτα να μην απαντησω ?

Και στο κατω-κατω δεν φτιαχνω ΕΓΩ τους κανονες ... Υπαρχουν και αλλοι 5 μοδερατορς

Και αγαπητε darksaga σε ποιο σημειο ακριβως εκραξα εγω ?

Νομιζω πως οι απαντησεις μου ηταν ευγενικες και χωρις ιχνος απο "υφακι" η οτιδηποτε αλλο ... Και εδω κανω λαθος ? Παλι προσωπικο εγινε το θεμα κ δεν μ'αρεσει ;)

Αρχική απάντηση από o polonos

Ποιος κουραστηκε περισσοτερο ? Ο Μαριος που εβαλε απλο νερακι η ο Χ χρηστης που καθησε να κανει μοδ στης καρτες, μητρικη και εκανε και μονωσεις κτλ ?

Ποιος ρισκαρε περισσοτερο το hardware του ?

Εξαλλου το 2πλο απο το 3πλο απεχει 500 ευρω ...

Έλεγα να μην απαντήσω..αλλά μετά το εντιτ δεν μπορούσα να κρατηθώ.

Δλδ τώρα το πάμε ποιος κουράστηκε περισσότερο?

Όταν δλδ κάποιος τραβήξει 1 SuperPi 32m με νερό και περάσει κάποιον άλλον με μονοβάθμιο θα του το κατεβάσουμε γιατί δεν κουράστηκε να μοντάρει μητρική ή να ρισκάρει το hardware?

Απορία no1.

Οχι μονο στους ποντους .... Μην τα βλεπουμε ολα οτι ειναι θεμα ποντων ....

Για να έχουμε καλό ερώτημα..

Για ποιον άλλο λόγο θα ασχολιόμασταν με το bot?

Για να δούμε ποιος έχει τα wr?

Αυτά τα βλέπαμε και πρίν hwbot εποχής.

nο2

Δεν ειμαι εκροσωπος κανενος ... ενας απλος χρηστης ειμαι .....

Τότε γιατί όπου βρείς θέμα με το bot πετάγεσαι?

νο3

Ειδα το ποστ του Μαριου στο οποιο με επαιρνε και εμενα η κατω βολτα να μην απαντησω ?

Πότε αναφέρθηκε προσωπικά σε σένα?

Βρε ηρεμήστε βρέ μέρες που είναι...για όλους το λέω...

πηγαίνετε καμιά βόλτα έξω , καλή μέρα έχει δόξα τον Θεό...:D:p

Παλικάρια ειλικρινά τώρα, δεν είναι λόγος να γίνετε φασαρία το ότι κατέβηκε το Score,

δεν υπερασπίζομαι κανέναν ούτε είμαι με την θέση κάποιου, αλλά δεν υπάρχει λόγος...σε μερικές μέρες που θα φτιαχτεί το νέο mode θα ανεβούν όλα απο όλους και θα γελάτε με την φασαρία χωρίς λόγο που γίνεται...:flower:

Έλα βρε AN7 ηρέμησε...μην προκαλούμε..μην κάνουμε αυτά που κοριδέυουμε...άσε άλλους να τα κάνουν :flower:

To χεσ@τε το thread. Να ανοιχτεί αλλο για τα προβλήματα του hwbot. Το thread καλα ξεκίνισε και συνέχισε με το 3-SLI, scores, how-to κτλ. τι σχέση έχει αν κατέβηκε ή όχι το score και αν κάνουν καλά την δουλεία τους ή όχι εκει στο hwbot? Ας το κάνει split καποιος admin/mod, και ας διαγράψει και το post αυτό.

Κατά τη δική μου γνώμη δεν θα έπρεπε να ανεβαίνουν σε διαφορετικές κατηγορίες όσοι χρησιμοποιούν multi CPUs, multi mobos, διαφορετικές ποσότητες μνήμης, διαφορετικές ποσότητες και είδος σκληρών δίσκων, διαφορετικό είδος ψύξης και πάει λέγοντας.

Αλλά το θέμα των κατηγοριών είναι σχετικό και δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης εδώ σε αυτό το thread από εμάς, τη στιγμή που δεν καθορίζουμε την πολιτική του hwbot.

Είτε είμαστε μέλη και σεβόμαστε τους κανόνες, είτε φεύγουμε.

Τις αυθαιρεσίες όμως μπορούμε να τις επισημαίνουμε.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Έλεγα να μην απαντήσω..αλλά μετά το εντιτ δεν μπορούσα να κρατηθώ.

Δλδ τώρα το πάμε ποιος κουράστηκε περισσότερο?

Όταν δλδ κάποιος τραβήξει 1 SuperPi 32m με νερό και περάσει κάποιον άλλον με μονοβάθμιο θα του το κατεβάσουμε γιατί δεν κουράστηκε να μοντάρει μητρική ή να ρισκάρει το hardware?

Απορία no1.

Για να έχουμε καλό ερώτημα..

Για ποιον άλλο λόγο θα ασχολιόμασταν με το bot?

Για να δούμε ποιος έχει τα wr?

Αυτά τα βλέπαμε και πρίν hwbot εποχής.

Για αυτο δεν φτιαχνονται οι κατηγοριες (βλ. συστηματα ψυξης κτλ)

Ο καθενας εχει τους δικους του λογους για να ασχολειται με το hwbot.org

nο2

Τότε γιατί όπου βρείς θέμα με το bot πετάγεσαι?

Η λεξη βοηθεια φανταζομαι πως σου λεει κατι καθως βοηθας και συ νεα μελη οπως βοηθησες και μενα στην αρχη

Και που ειμαι μοδερατορ τι αλλαζει ?

Στο thlab.gr ειμαι πρωτα μελος του thelab.gr και υστερα μοδερατορ στο hwbot.org

νο3

Πότε αναφέρθηκε προσωπικά σε σένα?

*edited*

Ας αφησουμε για λιγο της κοντρες στην ακρη μερες που ειναι ;)

Δεν κανει κακο :)

Η λεξη βοηθεια φανταζομαι πως σου λεει κατι καθως βοηθας και συ νεα μελη οπως βοηθησες και μενα στην αρχη

Και που ειμαι μοδερατορ τι αλλαζει ?

Στο thlab.gr ειμαι πρωτα μελος του thelab.gr και υστερα μοδερατορ στο hwbot.org

Για να μιλήσω έξω απο τα δόντια και να μην κρύβομαι πίσω απο κάποιο δάχτυλο(προσωπική μου άποψη εκφράζω μόνο και δεν αντιπροσωπέυω κανέναν άλλον απο εδώ), είναι πώς επειδή είσαι με το OFS Team και έχουν δημιουργηθεί κάποιες παραξηγήσεις πολλές φορές, αρκετοί απο εδώ σε βλέπουν πώς είσαι με την μεριά τους και σε αντιμετωπίζουν αλλιώς.

Ναι, όντως κάποιες φορές έχουν άδικο, και εσύ δίκιο.

Αλλά και εσύ απο την μεριά σου πρέπει να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές για να σε πάρουν με άλλο μάτι τα παιδιά που σε βλέπουν με άλλο μάτι.

Ώς Moderator στο hwbot, γράφεις με κάποια υπεροψία αρκετές φορές και τότε χάνεις το δίκιο σου μέσα στο ύφος που χρησιμοποιείς. Όπως και όταν κάποια μέλη σε βλέπουν να απαντάς μόνο σε θέμματα που έχουν να κάνουν με το bot ή να δίνεις συγχαρητήρία μόνο σε μέλη του OFS που ποστάρουν στο lab(βλέπε hwbot results) φαίνεται κάπως.

Και ξανατονίζω, είναι προσωπική μου άποψη μόνο και δεν αντιπροσωπέυω κανέναν άλλον απο εδώ.

Αυτά τα ολίγα απο εμένα....δεν κράζω κανέναν,ούτε τον πολωνό όυτε κανέναν μα κανέναν, απλά λέω πώς είναι τα πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και θεωρώ πώς μπορεί να υπάρξει τεράστια βελτίωση και απο τις 2 μεριές...αλλά δεν βλέπω να υπάρχει όρεξη απο καμία....:(

Εγω παντος εχω να πω μονο οτι δεν ειναι δικαιολογια οτι καποιος κοπιασε περισσοτερο.Με αυτο το σκεπτικο δεν θα πρεπει να ανεβασουμε τα πρωτα σκορ των νεων καρτων που θα βγουν γιατι θα ξεπερνανε στα default καρτες της προιγουμενης γενιας με αζωτο κλπ.Δεν με πειραξε που κατεβασαν το σκορ,εξαλου συντομα θα βρεθουν πιο τρελοι να κανουν triple SLI με κανιστρο σε καθε καρτα,οποτε και το σκορ μας θα φαινεται γελιο.

Απλα θελω να πω οτι το θεωρω αδικο:hi:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 16:05]

Για να μιλήσω έξω απο τα δόντια και να μην κρύβομαι πίσω απο κάποιο δάχτυλο(προσωπική μου άποψη εκφράζω μόνο και δεν αντιπροσωπέυω κανέναν άλλον απο εδώ), είναι πώς επειδή είσαι με το OFS Team και έχουν δημιουργηθεί κάποιες παραξηγήσεις πολλές φορές, αρκετοί απο εδώ σε βλέπουν πώς είσαι με την μεριά τους και σε αντιμετωπίζουν αλλιώς.

Ναι, όντως κάποιες φορές έχουν άδικο, και εσύ δίκιο.

Αλλά και εσύ απο την μεριά σου πρέπει να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές για να σε πάρουν με άλλο μάτι τα παιδιά που σε βλέπουν με άλλο μάτι.

Ώς Moderator στο hwbot, γράφεις με κάποια υπεροψία αρκετές φορές και τότε χάνεις το δίκιο σου μέσα στο ύφος που χρησιμοποιείς. Όπως και όταν κάποια μέλη σε βλέπουν να απαντάς μόνο σε θέμματα που έχουν να κάνουν με το bot ή να δίνεις συγχαρητήρία μόνο σε μέλη του OFS που ποστάρουν στο lab(βλέπε hwbot results) φαίνεται κάπως.

Και ξανατονίζω, είναι προσωπική μου άποψη μόνο και δεν αντιπροσωπέυω κανέναν άλλον απο εδώ.

Αυτά τα ολίγα απο εμένα....δεν κράζω κανέναν,ούτε τον πολωνό όυτε κανέναν μα κανέναν, απλά λέω πώς είναι τα πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και θεωρώ πώς μπορεί να υπάρξει τεράστια βελτίωση και απο τις 2 μεριές...αλλά δεν βλέπω να υπάρχει όρεξη απο καμία....:(

Βασιλη ολα αυτα που λες ειναι δεκτα...

Ο γραφομενος λογος ειναι πολυ ευκολο να παρεξηγηθει πιστευω

Καμμια φορα προσπαθω να βοηθησω και βρισκομαι να φταιω και απο πανω αλλα δεν πειραζει ....

Εγω δεν ειμαι με την μερια του κανενος... Προσπαθω να ειμαι οσο πιο ουδετερος μπορω.

Το οτι εχουν γινει παρεξηγησεις αναμεσα στης 2 ομαδες δεν μπορει να φταει ο καθε χρηστης που μπαινει ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΦΟΡΑ ... Εχω αδικο ?

Παιδια απο την HOT ποσταρουν στo outofspecs και παιδια απο την oofs ποσταρουν στο thelab.gr ... ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ειναι ? Τα φορα νομιζω δεν εχουν να κανουν με της ομαδες σωστα ?

Αλλα τοσα παιδια που ποσταρουν και στα 2 φορα δεν εχουν καμμια σχεση με της 2 ομαδες και δεν φταινε σε τπτ για να διαβαζουν για της κοντρες μας και οτι αλλα προβληματα εχουν οι 2 ομαδες.....

Προσεξε και το αλλο ομως ... ΜΕΡΙΚΑ παιδια λενε ενα μπραβο μονο στα παιδια που ειναι της hot .... Και το εχω παρατηρισει αρκετες φορες ...

Παντου υπαρχουν "κλικες" και παντα υπηρχαν ασχετα αν κανενας δεν το ελεγε δυνατα ...

Επισης υπαρχουν αρκετοι που τσιγκλανε και ξερεις τι εννω...

Καλο θα ηταν να αφησουμε στην ακρη της "ομαδες" και τον φανατισμο γιατι δεν κανει καλο σε κανεναν πιστευω ....

Γιατι φτασαμε στο σημειο να χαλανε φιλιες λογο τον ομαδων ... Και ποτε μα ποτε δεν φταει μονο η μια πλευρα :flower:

Εγω λοιπον απο δω και περα θα ειμαι πιο προσεχτικος στης λεξεις που βαζω στα ποστ μου.

Αν και ειδικα σημερα νομιζω πως δεν εδωσα δικαωμα για "υφακι" η κατι αλλο ...

Οπως ειπες και συ Βασιλη δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε σωστα ???

με βρίσκεις σύμφωνο σε πολύ μεγάλο μέρος...

Οι παρεξηγήσεις κυριώς έχουν να κάνουν με τον AN7 και τον Obijuan, αλλά αυτές είναι μόνο οι επιφανειακές διαπλοκές των 2 "αγριμιών" :p των ομάδων.

Περισσότερες όμως παρεξηγήσεις δημιουργούνται υπογείως, διότι άμα βάλεις κάποιον να διαβάσει τα ποστ παιδιών και απο τις 2 ομάδες θα νομίζει ότι είμαστε ηλίθιοι και μαλώνουμε χωρίς λόγο.

Τέλος, κάτι πολύ σοβαρό που είπες αλλά με πολύ απλότητα...aka

φτασαμε στο σημειο να χαλανε φιλιες
....θα σου πώ πώς μια φιλία , αν υπάρχει , δεν είναι δυνατό να χαλάσει με μιά ομάδα ή ένα παοτέλεσμα....σίγουρα , και όταν λέω σίγουρα , βάζω στοίχημα ότι θές , πίσω απο τους τσακωμούς κρύβονται άλλα πράγματα που κατά 99% δεν θα τα μάθουμε ποτέ...

Όλοι οι τσακωμοί μας είναι το λιγότερο γελοίοι μπορώ να πώ με περίσσια επιείκια..

Τώρα αναρωτηθήτε όλοι τι μας προσφέρουν οι τσακωμοί(δεν επιδιώκω ένωση αν αυτό νομίζεται)..και μην μου απαντήσετε..θυμηθήτε το την επόμενη φορά που θα πάτε να μιλήσετε ειρωνικά...ciao :D

Εκανα εγω καποιο κοψιμο στον phil ? :X πως και ποτε πες μου μονο ....

Αν εννωεις οτι κατεβηκαν τα σκορ του ουτε ΚΑΝ που ξερω ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ τα κατεβασε...

Το θεμα του 3πλου SLI το συζηταμε εδω και πολυ καιρο πραγμα το οποιο εσυ δεν μπορεις να ξερεις ...

Αφου νομιζεις οτι ΕΓΩ κατεβασα τα σκορ του phil απο την αρχη επιθεση ηταν προς το προσωπο μου, κανω λαθος ?

Ε λοιπον δεν το κατεβασα εγω ....

Οσο για την λεξη τωρα οτι την ειπες ειμαι σιγουρος αλλα θα κανω edit στο ποστ μου για να περασουμε ησυχα της αγιες μερες που εχουμε Μαριε... Μολις διαβασα και το 2ο ΠΜ που μου εστειλες... Το φορουμ του hwbot.org ειναι ανοικτο για ολους και μπορεις να ποσταρεις την καθε σου αμφιβολια και απορια εκει .... ;) :flower:

Σου ειπα τοσες φορες ακομα και στο τηλ που μιλησαμε να τα ποσταρεις εκει, γιατι το συνεχιζεις εδω ? Βγες φωναξε δυνατα να ακουσουμε και αποψεις αλλον χρηστων και να βγαλουμε ακρη... Καλυτερα δεν θα ειναι ετσι ? Και τελος δεν θα κατηγορουμαι για πραγματα που δεν εκανα ... Τι φταιω εγω για μια μλκια που μπορουσε να κανει ο bwanasoft massman 1Day maxi η SF3D ?

Σκεψου αλλοι τοσοι μοδερατορ και εγω το κατεβασα ? Μαλιστα την εποχη που εχω δηλωσει στο hwbot οτι θα απεχω απο τα καθηκοντα μου για λιγο χρονικο διαστημα για προσωπικους λογους ...

Αρχική απάντηση από o polonos [Χθες, στις 23:32]

Εκανα εγω καποιο κοψιμο στον phil ? :X πως και ποτε πες μου μονο ....

Αν εννωεις οτι κατεβηκαν τα σκορ του ουτε ΚΑΝ που ξερω ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ τα κατεβασε...

Το θεμα του 3πλου SLI το συζηταμε εδω και πολυ καιρο πραγμα το οποιο εσυ δεν μπορεις να ξερεις ...

Αφου νομιζεις οτι ΕΓΩ κατεβασα τα σκορ του phil απο την αρχη επιθεση ηταν προς το προσωπο μου, κανω λαθος ?

Ε λοιπον δεν το κατεβασα εγω ....

Οσο για την λεξη τωρα οτι την ειπες ειμαι σιγουρος αλλα θα κανω edit στο ποστ μου για να περασουμε ησυχα της αγιες μερες που εχουμε Μαριε... Μολις διαβασα και το 2ο ΠΜ που μου εστειλες... Το φορουμ του hwbot.org ειναι ανοικτο για ολους και μπορεις να ποσταρεις την καθε σου αμφιβολια και απορια εκει .... ;) :flower:

Σου ειπα τοσες φορες ακομα και στο τηλ που μιλησαμε να τα ποσταρεις εκει, γιατι το συνεχιζεις εδω ? Βγες φωναξε δυνατα να ακουσουμε και αποψεις αλλον χρηστων και να βγαλουμε ακρη... Καλυτερα δεν θα ειναι ετσι ? Και τελος δεν θα κατηγορουμαι για πραγματα που δεν εκανα ... Τι φταιω εγω για μια μλκια που μπορουσε να κανει ο bwanasoft massman 1Day maxi η SF3D ?

Σκεψου αλλοι τοσοι μοδερατορ και εγω το κατεβασα ? Μαλιστα την εποχη που εχω δηλωσει στο hwbot οτι θα απεχω απο τα καθηκοντα μου για λιγο χρονικο διαστημα για προσωπικους λογους ...

Έγραψα άμεσα και στο hwbot τις θέσεις μου όπως τις έγραψα και εδώ και το αποτέλεσμα ήταν μια ανακοίνωση που δικαιώνει τη δική μου άποψη και όχι τη δική σου.

Δεν έχω κανένα λόγο λοιπόν να συνεχίσω εκεί τη συζήτηση αλλά ούτε και εδώ.

Ότι είχα να πω το είπα, ώστε να είναι υποψιασμένα στο μέλλον τα μέλη του HOT.

Ενδείξεις που σχεδόν είναι απόδειξη για το ποιος έκανε moderation στην περίπτωση μου έχω.

Του Phil τα αποτελέσματα κατέβηκαν μετά από μια μέρα.

Τα δικά μου κατέβηκαν αμέσως μόλις το ανακοίνωσα εδώ στο thelab.

Διαβάζουν οι άλλοι moderators Ελληνικά και TheLab?

Από την άλλη όμως έχω τη διαβεβαίωση σου ότι δεν έκανες εσύ το moderation και θα τη δεχτώ.

Κατόπιν τούτου no hard feelings.

Σου εύχομαι λοιπόν καλές γιορτές και περιμένω την έμπρακτη μελλοντική υποστήριξη σου στο HOT σε ανάλογες περιπτώσεις.

Πάντως αυτή τη φορά τη λύση την έδωσε ο richba5tard ως από μηχανής θεός, με την παρακάτω ανακοίνωση του.

http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=759

3/4 way videocard support coming soon.

As 3-way SLI is available and 3/4 way crossfire is coming soon, we are preparing the hwbot engine to handle these configurations better.

There will not be separate rankings for 3/4 way SLI/CF. The videocard rankings will be split up in the same as they are now: single versus multiple videocards. Charts and statistics will display the amount of videocards properly.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.