Jump to content

o/c σε Ε6850

redbighunter

Recommended Posts

Απλά στα 3.66 με μνήμες ddr1624(αυτόματα όσο ανεβάζεις το fsb ανεβάζει ο counter και τις μνήμες ) kingston, και με fsb 405MHZ...Με ένα απλό σύστημα υδρόψυξης μετά από 5 ώρες COD4 δεν ξεπερνα τους 32 βαθμούς.:T:

Α... η τάση στον επεξεργαστή είναι στο αυτόματο και απο οτι βλέπω στο monitoring ειναι περι τα 1.32v:T:

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 07:43]

Απλά στα 3.66 με μνήμες ddr1624(αυτόματα όσο ανεβάζεις το fsb ανεβάζει ο counter και τις μνήμες ) kingston, και με fsb 405MHZ...Με ένα απλό σύστημα υδρόψυξης μετά από 5 ώρες COD4 δεν ξεπερνα τους 32 βαθμούς.:T:

Α... η τάση στον επεξεργαστή είναι στο αυτόματο και απο οτι βλέπω στο monitoring ειναι περι τα 1.32v:T:

Αν θελεις τρεξε ενα orthos priority 9 να δουμε αν εισαι σταθερος :)

Κανονικα για stable συστημα στα 3600 θελει 1.38 ;)

τελικα έβαλα multiplayer 8 και FSB 420 ( σύνολο 3790- έτσι έγραφε) ενώ όλα τα άλλα είναι στο auto-default! ετρεξα ORTHOS ( stress cpu - ram με priority 10) για 7 ώρες και δεν μου έβγαλε καποιο error! καλύτερα τί είναι, να κατεβάσω multiplayer και να ανεβάσω fsb ή όπως είναι να ανεβάζω fsb για να πιάσω ας πουμε τα 3.6? είμαι εντάξει ή έχω κάνει καμια βλακία πουθενά? χρειάζεται να αλλάξω κάτι άλλο από το bios? θερμοκρασίες απο που θα δω εκτός bios?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.