Jump to content

καλό τροφοδοτικό

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω στο σύστημα της υπογραφής και έχω ήδη χρονίσει ψηλά την κάρτα και θέλω επεξεργαστή και μνήμες.Με ένα πρόγραμμα μέτρησης του πόση ενέργεια χρειάζεσαι βγάζει ότι θέλω 398 watt άμα υπερχρονίσω και τη cpu.Ένα καλο και οικονομικό τροφοδοτικο σε αυτήν την κατηργορία ώστε να εντέχει άνετα ισως και παραπανω ενταση?

σε συστημα με 7 σκληρους , 3850 (default βεβαια..) , Athlon X2@3.2 ,4 dimms, tv-tuner , 6 ανεμιστηρες ,η -ενδειξη- του zalman σε "full" load οταν τρεχει 3dmark06 , δεν ξεπερασε τα 300w VAC (*0.75 --> 225 , βαλε και ενα 5% αποκλιση ,-> 236watt) .Και ο Χ2 καιει σαφως παραπανω watt απο τον c2d (σε συγκρισιμες συχνοτητες..) , οποτε δε νομιζω οτι παιζει να πλησιασεις τα 400w ουτε κατα διανοια με το συστημα της υπογραφης σου ;)

περα του οτι ισχυουν ακριβως ολα τα παραπανω...

ενα καλο, ποιοτικο, χωρις να ξεφευγει απο τιμη (σε νορμαλ πλαισια) ειναι το corsair 450(70€ αν θυμαμαι καλα)

Σιγουρα 8α σε καλυψει και ενα μικροτερο..αλλα για 10-20€ παραπανω δεν βρισκω το λογο να προτιμησεις καποιο αλλο....πιο φτηνο.

(απλα μη κανεις το λα8ος να παρεις τα περισσοτερα watt που μπορεις με 70€)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.