Chrisantz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 Καλές γιορτές + ευτυχισμένες! Λοιπόν στο θέμα ... Πριν 2 εβδομάδες και ενώ συγχρόνιζα με 4νετ στα 18Mbit και το ρούτερ έδινε 17, και κατέβαζε με 2 MByte/s με win download ήταν όλα μια χαρά. (Α ξέχασα να πω είμαι full LLU double play 24Mbit.) - την ίδια μέρα άρχισαν οι αποσυνδέσεις ανά ώρα, τα trace-routes έδιναν 280ms με το server της 4νετ, ο συγχρονισμός με 4νετ όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε στα 11Μbit από 18Μbit και στο ρούτερ στα 10Mbit από 17Mbit, τα downloads στα 2,7Μbit από τα 17!! δλδ στα 200kb/s~270kb/s. :-O Τότε ήταν που πήρα τηλ.... :happy2: Μετά από 2 εβδομάδες και φτάνοντας σήμερα ξαναπήρα γιατί είχαν πει επανειλημμένα ότι θα με έπαιρναν εκείνοι...(και εγώ το πίστεψα ) και μου λένε το εξής, ότι δεν υπήρχε λόγος να με ενημερώσουν :happy2: γιατί διαγνώστηκε πρόβλημα βραχυκυκλώματος στη γραμμή μου και μεταφέρθηκε το αίτημα στο αρμόδιο τμήμα και θα με έπαιρναν αυτοί... και επειδή δεν το προλάβανε σήμερα υποσχέθηκαν να με πάρουν αύριο και μάλιστα με ρώτησαν ώρες που με βολεύει για να είμαι σπίτι να κάνω ΕΓΩ κάποιες αποσυνδέσεις - συνδέσεις του εξοπλισμού για να δούμε τι προκαλεί το βραχυκύκλωμα.... ΕΛΕΟΣ! ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά περί βραχυκυκλώματος και αν ναι γιατί έπρεπε να πάρω εγώ τηλ και να κάνω εγώ τις διαδικασίες αυτές?? ... έχω την εντυπωσιασμένη εντύπωση ότι λένε ότι να ναι για να με πάνε εκεί που θέλουν ή να μπαλώσουν καταστάσεις... (δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό ..) Τις έκανα αυτές τις ερωτήσεις και στον υπάλληλο που με "εξυπηρέτησε" ... η ανταπάντηση του: Θα πρέπει να ρωτήσετε το αρμόδιο τμήμα ..... Μου θύμισε κάτι από αστερίξ και οβελίξ στην αρχαία Ρώμη που και καλά ήθελαν να πάρουν ένα χαρτί από μία υπηρεσία... Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα?? πείτε καμιά γνώμη πώς να το χειριστώ το θέμα γιατί αυτό το κομμάτι του ίντερνετ στην Ελλάδα και όσον αφορά την τεχνική εξυπηρέτηση με έχει βγάλει από τα ρούχα μου και έχω αλλάξει 3 παρόχους μέχρι στιγμής! Γενικά με 4νετ δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά με εκνευρίζει που κάτι μου έτυχε και από θέμα πληροφοριών ...(θα το πώ ευγενικά ) είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανοργάνωτοι.( όπως όλοι τους βεβαίως βεβαίως...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.