agentsmith Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 λοιπον!!!χαιρετω! εχω αι!!αγορασα το παραπανω pda και εχω προβλημα με το gps!!εχω δοκιμασει,destinator 7,igo 2007,και παντου το ιδιο προβλημα!δεν μπορει να βρει gps!!!ξερετε τι μπορει να ειναι??? :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 δεν μου λες ρε φιλε αυτο ειναι που χει ενσωματωμενο το gps η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Δεκέμβριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 αυτο ειναι!!!αλλα δεν βρισκει κανενα δορυφορο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Το 3300 έχει ενσωματωμένο GPS. Κατ'αρχήν εντοπισμό κεραίας έκανες στο Destinator? Δεύτερον, δοκιμάζεις έξω στον καθαρό ουρανό ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Δεκέμβριος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 ναι!!!τελικα το βρικα!!!!εφταιγε η θυρα com!!!ειχε την com1 και η σωστη ηταν η com 4!!thx guys!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Επειδή μου αρέσει και εμένα αυτή η συσκευή, ο επεξεργαστής επεξεργάζεται γρήγορα τα δεδομένα του gos/χάρτη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από agentsmith ναι!!!τελικα το βρικα!!!!εφταιγε η θυρα com!!!ειχε την com1 και η σωστη ηταν η com 4!!thx guys!!!! Εμ για αυτό υπάρχει το μαγικό κουμπάκι "Εντοπισμός GPS" για να μην αλωνίζεις τις Com Και ένα γενικό tip, άμα βάλεις το χάρτη σε SD κάρτα και το πρόγραμμα στο τηλέφωνο θα πηγαίνει πιο γρήγορα (αν η κάρτα είναι μικρή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.