Jump to content

Hardware που ξεχώρισε το 2007

TifoziF1

Ποιο Hardware από τα παρακάτω ξεχώρισε μέσα στο 2007 ?  

148 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε 10 μέρες χαιρετούμε το 2007 το οποίο μας "έφερε" αρκετό νέο hardware και τεχνολογίες. Ψηφίστε ένα από τα παραπάνω υλικά που πιστεύεται ότι ξεχώρισε μέσα στο 2007. Αν θέλετε πείτε και την γνώμη σας πάνω σ' αυτό. Αν πιστεύετε ότι κάποιο λείπει από την παραπάνω λίστα, γράψτε το.

Μερικά links μέσα από το LAB για τα παραπάνω υλικά μπορείτε να δείτε παρακάτω :

- Q6600 : link1 link2

- e4300

- 8800GT

- Abit IP35 Pro

- Crucial DDR2

- Hipro's 1200W PSU

- AMD Phenom

- ATI 3850

- SSD Hard Disks

- Asus EEE PC

To Poll θα μείνει ανοιχτό μέχρι 6-1-2008

Εγώ ψήφισα 8800GT γιατί είχαμε πολύ καιρό να δούμε τέτοια gaming "γκάζια" και μάλιστα σε τέτοια τιμή.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

AMD Phenom .....οχι τοσο γιατι ειμαι AMD-ας.....

αλλα κυριως γιατι ηταν εκεινο που καθορισε τις τιμες τοσο σε επεξεργαστες οσο και σε καρτες γραφικων.

μετα εαν ψηφιζα με πιο ελληνικο τροπο φυσικα θα εβαζα το 1200αρι του μπεμπη hipro5.

:)

SSDs....γιατί η οποιαδήποτε σοβαρή βελτίωση στο πιο αργό υποσύστημα των H/Y είναι και η πιο σημαντική.

Αυτό που είδαμε φέτος ήταν η θέληση των κατασκευαστών να το φέρουν στο mainstream.

8800GT ψήφισα.. Τρομερές επιδόσεις σε τρομερή τιμή. Μετά θα ψήφιζα SSD και Q6600...

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να υπάρχει άποψη στο poll. Και εγώ αν ψήφιζα Phenom μάλλον για κακό θα τον ψήφιζα, αλλά άλλος μπορεί να θέλει να τον ψηφίσει ως τον πρώτο native X86 quad core ασχέτως bugs ή επιδόσεων.

3850 από μένα.

Ωραίο poll.

SSD γιατί είναι αυτό που πραγματικά θα ανεβάσει τις επιδόσεις εκεί που έχουν μείνει πίσω...

@yanni : Έχεις δίκιο αυτό το "αρνητικά" βγάζει μάτια. Δεν μπορώ να κάνω edit πλέον. Αν μπορεί κάποιος Μοd/admin ας το κάνει "AMD Phenom : αν και περιμέναμε πολλά περισσότερα" ή κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω αν είδες (αναφέρεται στο Poll) ότι το όλο θέμα ξεκίνησε από εδώ : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45195 με προτάσεις και σχόλια "ανοιχτά" από τους χρήστες του lab, και πολλά από τα "σχόλια" δίπλα από τα προϊόντα είναι αυτών που τα πρότειναν. Το όλο θέμα ξεκίνησε από εμάς γα εμάς με μόνη "παρέμβαση" από τους mod/admins το προσωρινό "stiky". Δεν δουλεύω σε καμιά MRB ή άλλη εταιρία δημοσκοπήσεων/διαφημίσεων και φυσικά σε καμία εταιρία/κατάστημα/οτιδήποτε τέλος πάντων που να έχει σχέση με hardware ή πώληση hardware.

4300 ψηφισα. Επειδη εδωσε την δυνατοτητα σε καποιους με περιορισμενο budget να αποκτησουν εναν επεξεργαστη με δυνατοτητα να χτυπησει υψηλες επιδοσεις. Επισης αν μπορουσα θα ψηφιζα abit και crucial ddr2.

Σιγουρα ολα τα παραπανω ηταν προιοντα αξια προσοχης. Ωστοσο επειδη ειμαι στην απεναντι οχθη (αυτων που δεν μπορουν να εχουν το high end) ψηφιζω τα value for money προιοντα.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 22:32]

AMD Phenom .....οχι τοσο γιατι ειμαι AMD-ας.....

αλλα κυριως γιατι ηταν εκεινο που καθορισε τις τιμες τοσο σε επεξεργαστες οσο και σε καρτες γραφικων.

+1 για amd phenom

Ψήφισα 3850 γιατί είναι ο απόλυτος ορισμός της mid-range κάρτας.

α)Είναι φθηνή (<200) ακόμα και η 512ΜΒ έκδοση.

β) Είναι αθόρυβη

γ) Έχει χαμηλή κατανάλωση (<100W)

δ) Έχει καταπληκτικές επιδόσεις

ε) Είναι υπερπλήρης από features (UVD, DX10.1 <- ακόμα κι αν δεν έχει ιδιαίτερο νόημα προς το παρόν)

στ) Το single slot cooler γλυτώνει χώρο ειδικά σε διάταξη CrossFire αφού δε σου αχρηστεύει τα slots που κάτω από τις PCI-e x16 θύρες.

Θα ψήφιζα την 8800GT αλλά δε μου άρεσε η "άποψη" του poll. Η 8800GT είναι δυσεύρετη γιατί η nVidia επέλεξε να παράγει πολύ λίγες. 50.000 κομμάτια μόλις σε σχέση με τις 500.000 HD38xx της ATi. Από τη μεριά της βέβαια, πολύ καλά έκανε. Μετρίασε τον θρίαμβο της ATi στην κατηγορία τιμής των ~200.

Ο Phenom σίγουρα ξεχώρισε. Σίγουρα όμως όχι ιδιαίτερα θετικά. Οι χαμηλές συχνότητες και τα errata τον "έθαψαν". Ελπίζω να ξεχωρίσει πραγματικά θετικά το 2008.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.